Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Elektro Gitari Kursa Gitmeden Ogrenebilir miyim ?

Collapse
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Keni başına öğrenebilirsin elbette, artık kaynaklar çok fazla, internette bir sürü gitar dersleri, videoları, programları var.
    Eğer seviyorsan bu işi, ve öğrenmeyi istiyorsan üç ayda çok iyi bir seviyeye gelirsin.

Yorum

çok mükemmel derece öğrenemezsin mesela hızlanma tekniklerini doğaçlama bend slide legato sweep ve tappinglerde takılır kalırsın ama varsa bi gösteren problem degil **** egitim alman senin icin daha uygun ve kısa zamanda geliştirir

Yorum

Ben gitar çalmayı kendim öğrendim.Gitarı ilk elime aldığımda "ee napacam şimdi" demiştim. Sadece tab okumayı öğrenmek bile yetiyor ilk başta. Basit şarkıları çalmaya başla elin alışsın. Gün geçtikçe kendini geliştiriyosun ve bir bakmışşın herşeyi çalabiliyosun. Gerçekten sadece tab okumayı öğren gerisi sana kalıyo. Belki ilerde teknik bilgileri öğrenmek isteyebilirsin o zaman kursa gidersin. Şu an gerek yok. Ayrıca evde kendin öğrendiğinde de mükemmel çalabilirsin. Gitar çalmak teknik bilmek değildir.
        Son güncelleyen KharoN_Ajfa; 03-07-2009, 04:57.

Yorum

bende ilk başlarda öyle yapmaya çalışıyordum ama olmuyor internetten bakdığında birşeyler yapıyorsun bu genellikle yanlış oluyor sen bunu doğru olarak algıladığın için hep aynı yanlışı yapıyorsun ve parça çalarken birden ortaya çıkıyor ama kursda böyle bir endişen olmuyor sen hocanın gözetimi altında yapıyorsun o sana gideceğin yolu gösteriyor bence kurs hemen hemen tüm ensturmanlar için şart

Yorum

ben kursa gitmedim notları bi temiz kagida yazdım aylarca aylarca calıstim f felan basamadim ugrastim cözdüm halende onlari calisiyorum parmak aciyorum **** direk gitari elina alip ben metallica calcam yok kafa ileri geri yapcam olmaz..

Yorum

benim sana tavsiyem biraz alıştırma yap parmakların iyice açılsın hangi elini kullaniyosan ona lastik geçir ve herkesin bildigi 1 2 3 4 hareketin yap böylece ellerin klavyede hızlılaşir şarkıları ögrenmek istyosan gitar pro kullanırsın ben daha pro olmak sitiyorum ******* gam ögrenmeye çalişrisin bence böyle yap

Yorum

aslında bende başlarda kendim öğrenirim , yapabilirim diyodum . ve şu anda okulda ki konserlerde çıkabilecek düzeydeyim . ama hala bu kadarı yeterli değil . geçenlerde bir kursa yazıldım . ve inanın daha 1. derste kendimdeki gelişmeyi farkettim . 1 ay sonra artık bambaşkaydım . bunun için mutlaka bir kursa gidin . vakit kaybetmeden alt yapıyı alın . ve sonra kendinizi geliştirin . bunları yaşamış biri olarak LÜTFEN BU SÖZLERİMİ DİKKATE ALIN . . .

Yorum

Ücretsiz öğrenmen için İnternet sana büyük kolaylık sağlıyor .video sitelerinde bulabilirsin . google 'da tab dersi yazarsan istemediğin kadar ücretsiz ders sitesi karşına çıkar .Şahsen bende elektro gitar çalıyorum ve bir amatör grupta Ritim gitaristim Tabtan baska nota kulanmıyoruz

Yorum

arkadaşlar internet gerçekten mükemmel bir kaynak ve gitar eğitimi konusunda bu işe gönül veren insanların bedava erişebileceğimiz videoları ve dersleri bulunuyor.bunun yanında youtube da istediğimiz neredeyse her teknik vs için videolar var.ama şunu unutmamak lazım gitarda birşeye yanlış başlarsan düzeltmesi çok zor yani bunlardan yararlanırken dikkatli ve sabırlı olmamız lazım.bu yüzden bire bir sorularını cevaplayarak giden bi eğitmenin yerini tutacağını sanmıyorum ama dediğim gibi doğru öğrenen biri için internet bulunmaz bir kaynak

Yorum

tabiki evde kendin örenmen mümkün zaten bir çok kişi bu şekilde öreniyor. sana tavsiyem gitar pro diye bi program var onu kulan zaten onun tablarını da burdan indirebiliyosun bu program seni **** ilerletir

Yorum

bendede var bi elctro gitar 1 ay oldu olmadı çalmaya başlıyalı hep heves etmiştim ama biraz geç tanıştım gitarla ben kursa gidilmesinden yanayım yani bişeyi bilmek ve yapmak istiyosak onu en doğru şekilde ve pratiğiyle birlikte örenmeliyiz ne notası eksik kalmalı nede tab ı gerçi 1 ay oldu no woman no cry,otherside ve for whom the belltols parçalarını tam çalabiliryorum

Yorum

Ben de Kendim Öğreniyorum Sana tavsiyem Youtube ye bak Çok güzel dersler var.

Yorum

ben elektro gitari okulumda muzik kolundaki abilerimden öğrendim berlirli bir hocam yoktu ögle arasında falan ne zaman fırsat olursa muzik üstüne uğraştım istersen neden olmasın ve şunuda unutma inanmak başarmanın yarısıdır

Yorum

guitar pro tab 5 die bi program var onu indir ondan öğrenebrsn bn öyle öğrendm =))

Yorum

Bende şöyle birşey var iyimidir kötümüdür bilmem ama tablarla belli sanatçıların eserleri uzerinde çalıştığımda cok zevksiz yapmacık ezbere gibi geliyor 1 senedir gitarı kendimce ogrenmeye çalışıyorum ama tablar bana tat vermiyor. Kendimce egzersiz biciminde parmaklarımın gelismesini saglamaya çalışıyorum bu aşamadan sonraki yol iyi bir gitar öğretmenimidir?

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                                Initializing Tabs & loading Content...
                                Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                                X