ben şimdiye kadar hiç gitar çalmadım. ve şimdi elektrogitar çalmak istiyorum. hemen elektro gitara başlasammı? yoksa ilk önce klasik gitarla mı başlasam? klasik gitarı öğrenmezsem ileride ne gibi sorunlar çıkabilir.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Elektro Gitari Kursa Gitmeden Ogrenebilir miyim ?
Collapse
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
valla ben en basta 3-4 ay klasik caldım sonra elktroya gectim ama klsigide elktro geccegim icin penayala calmıstım ve su anda pena vurusları acısından yararı var klasigin & eger direk elktroyla baslarsan ilerde konser olyları fln cıktıgı zmn cok zorlanırsın klasik akustik fln calabilirsin konserde alısmadıgın bi gitar kasası daha buyuk bi kasa yani bana kalırsa 3-4 ay klasik cal sonra elktro ya geec bu sure illede 3-4 ay olacak degil ne zmn kendine pena vuruslrında ve sololarda guvenirsen o zmn gec yinede sen bilirsin
-
direk elektro gitarla başlayabilirsin ama klasik gitarla en az temelini öğrenmen bile çok işine yarayabilir. mesela ben direk elektrodan başladım ama klasik gitarda zorlanmalarım oluyor hem tr_nirvana nın dediği gibi klasikten sonra elektroya geçersen sana çok rahat gelir klavyesinin inceliğinden dolayı ama elektrodan klasiğe geçmek istersen bu olayın tam tersi söz konusu da olabilir
Yorum
-
elektro al klasik ten zevk almıcak sın ..hic bise farketmicek senın için klasik alcak sın daha sonra elektro almaya paran varmı?
elektroda 2 saat yerine uc saat calsırsın arayı kapatırsın klasik muzik calmak ıstemiosan elektro al ve bir kursa basla
zati parmakların elektroda da guclenecektir...
- beğen 1
Yorum
Unconfigured Ad Widget
Collapse
Initializing Tabs & loading Content...
Trending
Collapse
Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Yorum