Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Elektro Gitari Kursa Gitmeden Ogrenebilir miyim ?

Collapse
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

bende kendim başladım ve direk elektrodan başladım kursa gerek yok ama sana sorduğunda cevap verebilecek arkadaşlar bulabillirsin ayrıca internettende faydalanabilirsin

Yorum

Bende hiçbir kurs almadan öğrendim diyemem ama epey bir yol edindim diyebilirim. Ama şunuda belirtmek isterim bir yere kadar bu şekil bi yerden sonra professional birinden hem teknik hem bilgi açısından yardım almakta fayda var diye düşünüyorum.

Yorum

Biraz zor olsa da öğrenirsin fakat internetten çok faydalanman gerek sık sık tab ara notayla öğrenmek istiyorum diyorsan internetten çok zor olur açıklayıcı yazmayabiliyorlar bence internetten eğitim kitabı indir tab olarak onlara çalış ilk 2 ay hiç parça öğrenmeden gitar çalışmana bak sonra yavaş yavaş parçalardan riffler ve yavaş sololarla hızlanabilirsin gelişebilirsin

Yorum

ben elektroyu kendim öğrendim yani kursa gitmedim bana sadece abim tekniklerini öğretmişti ve ben parçaları kendim buluyorum ve çlıyorum =)

Yorum

Kendimi örnek veriyim ben sana öğrendim demiyorum ama öğrenmeye gayret ediyorum.Şimdiye kadar bir kurs görmedim ama internetten izlediğim videolar yaptığım egzersizler sayesinde belli bir noktaya ulaştığımı hissediyorum ama belli bi yerden sonra profesyonel birinden destek almamız kesinlikle doğru...

Yorum

ya illaki kursa gitmene gerek yok bu iin en önemli kısmı alıştırma yani parmak kaslarında kas belleği oluşturma işi. internetten araştır sana yardımı olacak tonla site var. tablara alışmaktanda korkma çünkü elektroyu notadan çalacak halin yo.Kulak için ******* o da bi süre sonra gelişecektir. diğer bir önemli husus da metronomla çalışmak olmalı.Bunları yapar ve sana yardımcı olacak bir kitap da bulursan süper. bora ulusoydu sanırım elektro gitar metodu iyi bence. 20 tl ydi ama alıştırmaları yılmadan yapman lazım.
              istersen benimde sitemi ziyaret et yoorumlarına cevap bulabilirsin
              Repertuarımdan sizlere denenmiş akorlar...

Yorum

Araştırarak ve çok çalışarak kursa gidenlerden daha iyi öğrenirsin. Kurs dediğiniz şey uzun vadede tonlarca paraya mal oluyor. Onun yerine kaliteli ekipman ve metod kitapları almak daha yerinde bence. Ben klasik gitarı elime almadan, kursun önünden geçmeden, elektro gitarı kendim çalışarak öğrendim. İnsan ne istediğini bilsin yeter gerisi kendiliğinden gelir zaten.

Yorum

internette o kadar fazla kaynak ve ücretsiz ders var ki...mesele araştırmak sadece.

Yorum

yeni başladım elektroya. ilk derse giremeden hocam askere gitti. internetten araştırdım fakat bulamadım. varsa link verebilir misiniz? şimdiden tesekkurler

Yorum

Selim IŞIK die bi adam var onun videolu anlatım derslerini takip et sanırım nette 99 kadar dersi vardı ama sana şunu söliim sakın olaki bir videoyu bitirmeden dierine başlama eğer başlararsan bittiğin an o andır herşey karman çorman olur ve gitarı kaldırır bi köşeye atarsın...

Ama şunu unutma kendi başına 3 senede öğreneceğin altyapıyı iyi bi öğretmenle senede öğrenirsin...
                      Son güncelleyen TheBiTTixX; 30-08-2010, 19:19.

Yorum

kendin öğrenirsen geç olur güç olur ama sağlam ve tamamen 'sen' olur.. ama seveceksin, aralıksız çalışacaksın sıkılmadan.

Yorum

ya arkadaşlar ben hem sitede yeniyim hem de elektro gitarda daha once biraz klsık çalmıştım gam ne demek açıklayabilirmisiniz.

simdiden teşekurler

Yorum

Kursa gitmek şart

Yorum

baranb isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                              ya arkadaşlar ben hem sitede yeniyim hem de elektro gitarda daha once biraz klsık çalmıştım gam ne demek açıklayabilirmisiniz.

simdiden teşekurler
                              Gam, bir müzik parçasının kuruluş şekline göre (majör, minör) belirli bir kalıpta dizilen notalar topluluğu.

Mesela kısaltmalar

A=LA B=Sİ C=DO D=RE E=Mİ F=FA G=SOL

ve Şarkılarda böyle çıkar

Örnek: C# D# E F F# G# A# B C C#

Bazı açıklamalar

Örnek: Majör gam, 2tam/1yarım/3tam/1yarım şeklinde dizilir.
                              minör=1 tam 1 yarım 2 tam 1 yarım 2 tam

Yorum

teşekkürler

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                                Initializing Tabs & loading Content...
                                Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...