bende kendim başladım ve direk elektrodan başladım kursa gerek yok ama sana sorduğunda cevap verebilecek arkadaşlar bulabillirsin ayrıca internettende faydalanabilirsin
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Elektro Gitari Kursa Gitmeden Ogrenebilir miyim ?
Collapse
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Biraz zor olsa da öğrenirsin fakat internetten çok faydalanman gerek sık sık tab ara notayla öğrenmek istiyorum diyorsan internetten çok zor olur açıklayıcı yazmayabiliyorlar bence internetten eğitim kitabı indir tab olarak onlara çalış ilk 2 ay hiç parça öğrenmeden gitar çalışmana bak sonra yavaş yavaş parçalardan riffler ve yavaş sololarla hızlanabilirsin gelişebilirsin
Yorum
-
Kendimi örnek veriyim ben sana öğrendim demiyorum ama öğrenmeye gayret ediyorum.Şimdiye kadar bir kurs görmedim ama internetten izlediğim videolar yaptığım egzersizler sayesinde belli bir noktaya ulaştığımı hissediyorum ama belli bi yerden sonra profesyonel birinden destek almamız kesinlikle doğru...
Yorum
-
ya illaki kursa gitmene gerek yok bu iin en önemli kısmı alıştırma yani parmak kaslarında kas belleği oluşturma işi. internetten araştır sana yardımı olacak tonla site var. tablara alışmaktanda korkma çünkü elektroyu notadan çalacak halin yo.Kulak için ******* o da bi süre sonra gelişecektir. diğer bir önemli husus da metronomla çalışmak olmalı.Bunları yapar ve sana yardımcı olacak bir kitap da bulursan süper. bora ulusoydu sanırım elektro gitar metodu iyi bence. 20 tl ydi ama alıştırmaları yılmadan yapman lazım.
istersen benimde sitemi ziyaret et yoorumlarına cevap bulabilirsin
Yorum
-
Araştırarak ve çok çalışarak kursa gidenlerden daha iyi öğrenirsin. Kurs dediğiniz şey uzun vadede tonlarca paraya mal oluyor. Onun yerine kaliteli ekipman ve metod kitapları almak daha yerinde bence. Ben klasik gitarı elime almadan, kursun önünden geçmeden, elektro gitarı kendim çalışarak öğrendim. İnsan ne istediğini bilsin yeter gerisi kendiliğinden gelir zaten.
Yorum
-
Selim IŞIK die bi adam var onun videolu anlatım derslerini takip et sanırım nette 99 kadar dersi vardı ama sana şunu söliim sakın olaki bir videoyu bitirmeden dierine başlama eğer başlararsan bittiğin an o andır herşey karman çorman olur ve gitarı kaldırır bi köşeye atarsın...
Ama şunu unutma kendi başına 3 senede öğreneceğin altyapıyı iyi bi öğretmenle senede öğrenirsin...Son güncelleyen TheBiTTixX; 30-08-2010, 19:19.
Yorum
-
Gam, bir müzik parçasının kuruluş şekline göre (majör, minör) belirli bir kalıpta dizilen notalar topluluğu.baranb isimli üyeden alıntı Mesajı gösterya arkadaşlar ben hem sitede yeniyim hem de elektro gitarda daha once biraz klsık çalmıştım gam ne demek açıklayabilirmisiniz.
simdiden teşekurler
Mesela kısaltmalar
A=LA B=Sİ C=DO D=RE E=Mİ F=FA G=SOL
ve Şarkılarda böyle çıkar
Örnek: C# D# E F F# G# A# B C C#
Bazı açıklamalar
Örnek: Majör gam, 2tam/1yarım/3tam/1yarım şeklinde dizilir.
minör=1 tam 1 yarım 2 tam 1 yarım 2 tam
Yorum
Unconfigured Ad Widget
Collapse
Initializing Tabs & loading Content...
Trending
Collapse
Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Yorum