Bende 3 ders aldım kendim devam ettim ama ilerde zorlukları çıkıyor nota bilgisi bişekilde örenemediyseniz ya da bazı teknikler
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Elektro Gitari Kursa Gitmeden Ogrenebilir miyim ?
Collapse
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Ben 2 ay gibi bir süre ders aldım. Yaklaşık 9 saat gibi bir süre. Nota bilgisine geçmiştik. Hatta Okunmasını gitarda bulunmasını oktavları ve türevlerini gördüm. Şimdi rahatça devam edebiliyorm çalışmalarıma. Bence ilk defa başlıyorsan. Gitarı tutmasından pena vurmasına kadar profesyonel birisinden görmen gerekli diye düşünüyorm ben. Çünkü bir insanın kendi yaptıgı hataları görmesi imkansız gibi birşey. Dogruyu bilmedigin sürece yanlışı nasıl bilebilirsin ki ?
Yorum
-
arkadaşımm kendindee öğrenebilirsinn ama bazıı seylerin gösterilmesi lasıımm ben klasikk gitarı kendim öğrendimm akorları bare basmayı falan hep kendim çıkardımm sana tavsiyem elktro gitar için başlama yeri istiosann notaları ezberle vee kendini klavye üzerindee hızlandırr canın sıkıldıında ise ritim ve akor çalışş guitar pro programını sana şiddetle tavsiye ederimm kolay gelsin başarılar
Yorum
-
Komşular yazılarınızı biraz özenli yazın, ne nokta var, ne virgül var, ne de cümleye büyük harfle başlamışsınız. Şu anda forum kurallarımızda güzel Türkçeyle yazın diye bir şey yok, ancak düzgün yazmayı alışkanlık haline getirmek lazım, ayrıca bu tarz özensiz mesajların sitenin görünümünü ve kalitesi bozmasından rahatsızlık duyuyorum ve sizden özen bekliyorum. Bu böyle devam ederse buna göre bir kural ekleyebiliriz. İçinde bulunduğunuz oluşumun çıtasını yüksek tutmaya çalışın lütfen.
Yorum
-
Bende yeni basladım ve Cort Evl X-4 aldım (Begginer Blues)
Bi arkadas bu linki vermıstı bunun gibi Kolay tablar varmı yoqsa Doğaclamamı yapmamzı lazım Bu konuda biraz yardımcı olurmunuz bi yerden basladık geriside gelsın
Şimdiden Tessekkurler
3rm@N: Türkçe kurallarına uyalım, lütfen!Son güncelleyen 3rm@N; 01-02-2009, 16:21.
Yorum
-
setlere fazla bulaşma, ekipmanlarını tek tek alExclurel isimli üyeden alıntı Mesajı gösterarkadaşlar selam. bende daha önce hiç gitar çamadım ve elektro ile başlamayı düşünüyorum. ama ne alacağıma karar vermedim. internete gezeken, gitar setlerini gördüm. benim gibi şimdiye kadar gitar çalmamış biri için ideal diye düşünüyorum. çünkü hiç bir ekipmana sahip değilim. ayrıca fiyat olarak da uygun geldi. gezerken dikkatimi Ibanez GSA6J Jumpstart - Elektro Gitar Seti çekti. amfisi de iyi,15 watt. ne dersiniz, cort x2 yerine bu daha iyi bir tercih midir ?
Ibanez GSA6J Jumpstart BKN (Siyah) Elektro Gitar Seti
Düzenleyen - Exclurel on 24/10/2008 01:44:08
Yorum
-
Kursa gitmene gerek yok çünkü kurs sana geliyor hemde çok profosyonel birinden Selim ışık gitar dersleri veriyor dilersen youtubeden izleyebilir dilersen www.selimrock.net sitesinden vidyoları indirip derslerle çalışmaya başlarsın kolay gelsin
Yorum
Unconfigured Ad Widget
Collapse
Initializing Tabs & loading Content...
Trending
Collapse
Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Yorum