Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Elektro Gitari Kursa Gitmeden Ogrenebilir miyim ?

Collapse
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

uzman tv de çağdaş özmen isimli profesyonel bir gitariste bu soruyu sormuşlar. adamın verdiği cevap : 'hangi enst. çalmak istiyorsanız o enst. ile başlayın... başka enst. zaman kaybıdır'' şeklindedir....

Yorum

YA BENCE DERS ALMALISIN ÇÜNKÜ KENDİN ÖGRENMEYE ÇALIŞIRSAN ÇOK ZAMAN KAYBEDERSİN KURSA GİTSEN 1 YILDA **** 1.5 YILDA ÇALMAYA BAŞLIYACAN BÖYLE DURUMDA 2 3 SENEDE ÇALMAYA BAŞLARSIN BELKİ BELKİDE SIKILIR BIRAKIRSIN BENCE BAŞINDA YOL GÖSTERECEK BİRİ OLMASI LAZIM BENDE SENİN GİBİ DÜŞÜNÜYORDUM ACAYİP ZAMAN KAYBETTİM ŞİMDİKİ AKLIM OLSA DİREK KURSA YAZILIRDIM BU ARADA HOCA ÇOK ÖNEMLİ ARAŞTIRMANIZ LAZIM HOCANIN ANLATIŞ TAKTİNİ FİLAN ONA GÖRE DERS ALMALISINIZ

Yorum

herseyde oldugu gibi profesyonel birisi elinden tutarsa ve calıstırırsa tabiki cok daha faydalı olur.eksik yanlarını gosteriri telafi ettirir ve ipucları tuyolar verir. deneyiminden faydalanırsın. insan kendiside elbette calısabilir ama tabiki turkiye sartlarında zamanı gitar ogrenmeye harcayamıcagmız bi gercek. bi yerden sonra bosa kurek cekmeye benzer ama pratikte bikac bisey bana yeter diyorsanız elbette kurs gereksiz...

Yorum

metal666 isimli üyeden alıntı Mesajı göster
          Gitara öncelikle klavye üzerindeki notaları ezzberlemeni tavsiye ediyorum bunun için sana klavye üzerindeki notaları yazacam ama şunu belirteyim ki gitar çok zor bir enstrumandır ve öğrenimde bir sınır yoktur bugün notalar üzerinde çalışırsın yarın gamlar ve vs bitmez eyer iyi bir gitarist olacam diyorsan bitmeyecektir...
          Rick isimli üyeden alıntı Mesajı göster
          evden elektro öğrenmek isteyen arkadaşlara benim de bi katkım olsun istiyorum.şu pdf dosyasında öğrenebileceğiniz birçok şey mevcut bence bakın pişman olmazsınız.1 ay kurs aldığım bi hoca vermişti bu adresi.
          Arkadaşlar verdiğiniz linkler kırık

Yorum

arkadaşım ben elektro gitarı kendim ögrendim ama mutlaka temelde klasik gitar egitimini alman lazım ritim-arpej-solo ondan sonra zaten rimici olacaksan ona göre yol çizersin solocu olacaksanda uydur uydur çalış sonradan soloları bul internetten çal bulamıyorsan zaten müzik kulagınla gene çıkartırsın çünkü bi süre sonra gelişir hiç kulagın olmasa bile çok kişi tanıyorum bu şekilde yapan solocu ve solo demek hız demek oldugundan sen bol bol alıştırma yap

Yorum

arkadaşlar ben elektroya yeni başladım ama kursa gitmiyorum çalamıyorumda düz gitar çalıyodum ama ondada kursa gitmedim kendiliğimden öğrendim fakat elektro çok farklı egzersiz solo hiç birşey olmuyo waz geçipte bana inananları yüz üstü bırakmak istemiyorum lütfen yardım nerden başlıcam nasıl öğrencem

Yorum

Elektro gitar,üstüne bas gitar onun üstüne de bağlamayı kendim öğrendim.Ve tablarla öğrendim.Tablarla çaldığın parçalar parmak alıştırması gibidir hem de seni sıkmaz.Ben tabların zerre kadar zararını görmedim.Çalışmak istemiyorsan o senin kendi tembelliğinden başka birşey değil.
                Ondan sonra akorları ve notaları öğren.İnternette dağlar kadar konu mevcut.
                Kaliteli müzik dinle ve onları kulaktan çıkarmaya çalış.Hepsi bu=)

Yorum

notaları öğren,tablarıda kendin çıkarmaya çalış ve bol bol çalış.bende senin durumdaydım ama fena değilim şimdi.umutsuzluğa kapılma

Yorum

bendekendim öğrendim ama daha eksiğim var bunları kitap, internet vs. bi yerlerden bilgiler bularak öğrenebilirsin.nota bilgimde çok fazla yok kendime yetecek kadar tab okuyorum tamamiyle.sakın çalamıyorum deyip bırakma gitara başlayanların hepsi bu sebepten bırakırlar.bi de şunu belirteyim metallica'nın solisti james de nota bilmiyor diye biliyorum ama tam emin değilim yanıltmak istemem; buda notada zorlananlar için biraz moral olur

Yorum

bende kursa gitmedim

Yorum

usta tabiki ögrenirsin şunu sorabilirsin kendine;
                        Doğru ögrenebilir miyim ve ögrendiklerim beni ne derece tatmin eder?

Yorum

Peki gitar hakkında nota bilgisi solo gitar tekniği v.s kitaplar dışında netten bir site falan bilen varsa yazabilirmi?

Yorum

dostum senin yapıcağın şey gitar pro indirip istediğin şeyleri ordan klavye üzerinde görerek çalmaktır ille de nota diyorsan o program notolarla da gösteriyo ama sayılar daha kolay tabi bi klasik gitar kursu alman şart bence de temel şeyleri örenirsin ben 6 ay aldım bıraktım şimdi kendimi eğitiyorum 1 yıldır elektro çalıyorum örnek veriyim metallica master of puppets in 2. solo hariç her kısmını çalıyorum

Yorum

Kurs Verenler anasının Karnından Gitarla doğmadı Ya ... Bal Gibi Öğrenilir Kardeşim Kurssuz Ben Bass Gitarı Evde Tek Öğrendim Elektroyuda Kendim Öğrenmeye Çalışıyorum TAb Okumayı Öğren Parmakları Alıştır Parçaları Tabdan Okumadan Kulaktan Çalmaya Çalışarak Kulağı Geliştri Teknikleri öğren akorlar kolay zaten

Yorum

Herkes kendisi öğrenmiş gitarı. Ben niye kursa gidiyorum

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                                Initializing Tabs & loading Content...
                                Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                                X