Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Washburn

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

wahburn )

Yorum

bende washburn ımzalı serı var arkadaşlar ben memnunum sızın goruuslerınız nedır ımzalı serı hakkında

Yorum

Washburn x10 benim aldığım 2. gitardı ama beklentilerimi karşıladığını söyleyemem. Klavyesi istediğim kadar rahat değildi. Daha önce elimde J&D vardı. Eğer clean ton istiyorsanız x10 almadan önce bi düşünün derim. Ama Signature serisi çok güzelmiş parası olan baksın

Yorum

washburn x20 hakkındakı görüşleriniz nelerdir ,nereye kadar modifiye edilebilir bi fikri olan varmı ?

Yorum

x10 nu pek beyen medim ben ne olduysa bu washburn lara hiç model kalmadı piyasada eskilerini görüyorum bunlar washburn mı

Yorum

washburn x20 hakkındakı görüşleriniz nelerdir ,nereye kadar modifiye edilebilir bi fikri olan varmı ?
              şahsen bende de modifiyeli bi x20 var. yani şimdi güzel gitar demeyeyim burdan ayıp olur. başlangıç için yeterli ama bence. ben aldım 2 sene olacak. 1 sene öncesinde beğenmedim manyetiklerini değiştirdim. şimdi daha iyi ama gitarın ağacı, yapım kalitesi ortada olduğu için ne kdr modifiye edersen et biyerden sonra olmuyo. kısaca başlangıç için yeterli bi gitar diyelim.

bu arada akort kulakçıkları grover markadır. akort kaçması, sap atması gibi problemleri pek olmuyor. sağlıklı bi gitar yani. köprüsünden dolayı sustain i biraz düşük ama pek problem değil yeni başlayacak biri için.

Düzenleyen - Artanis on 06/12/2006 19:26:19

Yorum

benimde washburn um var ancak xkaç oluyor bilmiyorum sitesine baktım bulamadım. arkasında seri numarası ile yılını söyleyen sitede bir bölüm vardı benim seri no yoktu. mail attım siteye cevap vermediler. bilgisi olan varmıdır? teşekkürler

Yorum

Arkadaşlar Washburn x30 hakkındaki görüşlerinizi alabilirmiyim?

Gövde: Kızılağaç
                  köprü / Tremolo: Tune-o-matic
                  Kontrol: 5 yollu swicth
                  Klavye: Gül ağacı
                  Perdeler: 24
                  Akort mekanizması: Exclusive Grover 18:1 gear ratio tuners
                  Sap bağlantısı: Vidalı
                  Manyetik: Washburn Headhunter humbuckers

Düzenleyen - Lacrimosa on 09/12/2006 13:31:57

Yorum

Bu başlık neden bu kadar pasif miilet washburnle ilgilenmiyo

Yorum

arkadaşlar ben yakın zaman içinde washburn x50 pro almayı düşünüyorum.floyd roseden çektiklerim beni bezdirdi o yüzden floyd roseli gitar istemiyorum.bu gitar hakkındaki görüşleriniz ve bilgilerinizi benle paylaşabilirmisiniz acaba?1 milyar verebilirim en fazla.bu fiyata daha değişik markalarda önerileriniz var mı?ama dediğim gibi lütfen floyd roseli gitar önermeyin x50 alıp emg 81-85 takmayı planlıyorum acaba bu gitar bu manyetiği kaldırır mı yani uyum gösterir mi yoksa manyetikleri metal müzik yapmak için ideal midir?açıkçası sizden ricam, bu gitar hakkında bildiğiniz herşeyi paylaşmanızdır.çok kararsız kaldım çünkü...

Yorum

Arkadaşlar ben de washburn dime 333 gitarıma emg manyetik takmayı düşünüyorum.. Sizce bu karar doğru olur mu. Yani üzerindekilerle mi devam etsem... Black-death ve heavy metal yapıyoruz grupla...

Yorum

Zamanında yardım aramıştım ama bulamamaıştım. Washburn N1 almak isteyen arkadaşların dikkatine

Pek çok kişi farklı farklı yorumlarda bulunmuş hiç dikkate almayın arkadaşlar

Gitar çok iyi
                          Sound u bir başlangıç gitarı için gayet iyi
                          Klavyesi oldukça rahat (şahsen parmaklarım uzun pek de sorun yaşamıyorum)
                          Oldukça hafif
                          Nedendir bilmiyorum ama gitarı ayakta çalmak otururken çalmaktan çok daha kolay

Tek yapmanız gereken gitarı aldıktan sonra üzerindekilerden daha kaliteli teller almanız

Ayrıca gitarın dip gürültüsü neredeyse sıfır!

Yorum

Bu başlık neden bu kadar pasif miilet washburnle ilgilenmiyo
                            Washburnlerin türkiyedeki çoğu modeli kimse kusura bakmasın ama tam bir rezalet, oyüzden olabilir..
                            Pek çok kişi farklı farklı yorumlarda bulunmuş hiç dikkate almayın arkadaşlar
                            Doğru, farklı yorum oldumu kötü oluyorsunuz illa işinize gelen yorumlar olacak değilmi arkadaşım? Ne amaçla giriyorsunuz bu siteye?

Burada kimse kimseye kötü amaçla birşey hakkında farklı düşüncelerini yazmaz arkadaş unutma bunu..

Saygılar..

Düzenleyen - shnicx on 22/03/2007 13:12:54

Yorum

Tabiiki...

Öyle oldugunun farkındayım ama sende çok defalar şahit olmuşsundur ki; birisinin çok iyi dediği gitarı bir başkası yerin dibine sokuyor... Bende cesaret edip kötülenen bir gitarı aldım ve memnuniyetimi belirtmek istedim

Yorum

Herkes washburn alsın üstüne emg taksın. Arkadaşlar o paralara alınabilecek daha güzel gitarlar var diye düşünüyorum.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                                Initializing Tabs & loading Content...
                                Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                                X