Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Washburn

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Washburn

Merhaba yas 27 .. 12 ya?ymdan beri heavy metal dinliyorum. 17 ya?ynda dayanamayarak evdeki müzik setini satyp bizimkilerin tüm hy?mynygöze alarak bir wahburn almy?tym. O zamanlar internet falan hak getire... Böyle tablar falan yok ortalykta. Neyse gitary tam ö?renme evremin ortasynda bir güzel sapyndan kyrmy?tym. Sonra amigama harddisk alycam diye kalan parçalary satmy?tym. O zamanlardan beri içimdeki gitar a?ky ölmemi? olacakki tekrar bir washburn daha almaya karar verdim. Aldy?ym gitar Washburn N2 Nuno Bettencourt signature modeli... hadialmy?ken bi de cicciiiii cijtttt yapsyn diye biboss md2 aldym.... e tabi amfi alacak para kalmady bende bi sennheiser kulaklykla headphone preamfialdym... ?imdi sorun sesin beni tatmin etmemesi, mesela slayer death skin mask giri?ini çalynca sesler birbirine kary?yyor. yani hem distorsion olsun hemde clean bi distorsion olsun istiyorum.... sizce pedalmy yanly? gitarmy yaramaz yoksa amfi olmamasy my sebep oluyor... acaba manyetiklerimi de?i?tirsem ya da hadi olmady daha baba bi pedalmy almak gerekir?

Düzenleyen - CoolDoG on 21/11/2004 03:09:02

eyyyy dostum dooru gitar sende bendede ondan var gitardan kaynaklanan bi sorun olca?yny hiç zannetmiyorum bende olmady hiç manyetik desen çok vahim de?ildi benimkinin manyetikleri ama sert tonlar istiyosan EMG de?i?ilmez manyetik seçeneklerinden biridir amfi diyorsan amfilerden çok anlamam ama pedal olarak boss Turbo distortion ya da DoD du galiba metal planet al derim

Yorum

Gitarda bir sorun olaca?yny sanmam ama syfyrmy 2.el mi aldy?yny yazmamy?syn. bende washburn bt-4 ve boss mt-2 var güzel bir pedal yani pedalynda da bir sorun yoktur kanymca, washburn de parasyna göre çok güzel bir gitar. manyetik konusunda bir yorum yapamyyaca?ym. heralde olay amfide bitiyor. istedi?in tonlary ancak iyi bir amfide alabilirsin. tabi iyi derken fazla yükseklerde uçmuyorum piyasada 2. el 200-250$ arasynda amfi alabilirsin. amfi alyrkende clean tonun önemi tarty?ylmaz. eger amfi almaya karar verirsen bizzat kendin git dene ama genelde dükkana gitti?inde gitary hemen 50-60 wattlyk marshall vb. amfilere takarlar ve "bak ne kadar güzel sesi var" gibi laflar ederler, sakyn kanma! bende 60wattlyk bir amfi var 2. el almy?tym 200$'a amfinin üzerinde reverb ve chorus gibi efektlerde var, almaya gitti?imde de kendi gitarymla gitmi?tim, sen de benim yapty?ymy yapyp kendi gitarynla git derim. bu konuda sana daha da yardymlary dokunacak olan arkada?lar bu sitede var. bir de onlaryn yorumlaryny oku ve forum konularynda amfi hakkynda konu ba?lyklaryda var bir de onlary oku derim. heralde sorununa yanyt bulacaksyndyr.

Yorum

basit bir cozumu var aslinda sorununun ,preamfi ve kulakla nasil iyi tonlar bekliyorsun ki?

biryere kadar idare eder o..ayrica sennheiser kulaklikta hangi model olduguda onemli,yani walkman/discman icin uretilmis bir kulakilka, gitar gibi ham sesleri veren bir aletten alman geeken sesi alamazsin.

bence sat onlari,biraz daha para biriktir,2.el 80 90 dolarlik bir fender frontman 15 ya da 150-200 dolarlik marshall mg15 al ,rahat et.

Düzenleyen - CoolDoG on 07/03/2004 01:30:37

Yorum

Kulaklik bu iº için yapilmiº super kalite bir alet deilse ses kalitesi berbat olur dogal olarak,...

Bende philips in her yerde gorulen dandik kulakliklarndan var buyuk mesela,...gayet rezil oluyor kullanmak zorunda kaldigimda,...

Al gitari anfi bakmak icin gotur tunel e fln (istanbulluysan) orda dene anfilerde kalitesini de gormus olursun,...

Yorum

cevabynyz için te?ekkür ederim gayet doyurucu oldu. tamam okey amfi alacam fakat annemin ve komsularyn gülben ergen ve piyasa müzikleri dy?yndaki müziklere tahammül edemedi?ini hesaba katmyyorsunuz.... Kulaklyk dy?ynda alternatifim yok yani çok sa?lam bikulaklyk alyrsam amfiye gerek varmydyr? yoksa kulaklykla bu i?i götürmeye çaly?yyorsam amfiyi bo?unamy almy? olurum yani kulakly?ada bir?ey katarmy? süzermi

Yorum

Ehehe ah ºu gülben ergen ) ,
              Allahtan ki annem onlari sevmesine ragmen muzikten anlar ve dinlettigm duzgun seylerden de hoslanir ama evin diğer uyeleri hirt hafif sagolsnlar.,...

Bence anfinin yerini asla tutmaz kulaklik, anfi de ayri bir zevk,...Ama soyledigm gibi dene anfileri ufak 15w bir anfi alsan kisik ta caldirirlar sanrm,...
              Ama hic açtirmazlar diyorsan bence netten biraz araºtirma yap studyo kulakligi ,enstruman kulakligi falan diye,...
              Kaliteli urunler bulabilirsin,...
              Tahmini 30$ dan asagi olmaz o ayarda bir kulaklik,...

Yorum

bence kulakliga hic girme,hem kulaklarina yazik ,hem vericegin paraya,soyle dusun sonucta evde muzik dinlemiyor musun? iste ya onun kadar ya da ondan az acarsin olur biter.ille 15 watt aldin diye koklemene gerek yok ki ...niye rahatsiz olsunlar,kendi duyucagin kadar acarsin olur biter kisacasi.

Düzenleyen - CoolDoG on 08/03/2004 02:00:33

Yorum

evet arkada?lar sonunda gaza getirmeyi ba?ardynyz tamam bi marshall alacam bu ay sonu. annem iron maidene bi?i demiyo ama king diamond slayer pantera falan dinleyince huzursuzlanyyo

Yorum

Ysabet bir karar dostum. HYçbir kulaklyk amfinin yerini tutmaz. Annenleri de bo?ver. Gürültü yapmadan bu i? olur mu dostum? OLMAAAZZZ. NIUHAHA

Yorum

*** beyler washburn n1 bu gitarın bi alt modeli hakkında grüşleriniz nedir?

Yorum

İyidir görüşlerimiz.

N1'de floyd rose yok ve manyetikler Washburn W621 ve 623 (ikisi de H). Ağaçları da farklı sanırım ama sonuçta N1 de iyi bir gitar hem de $200-250 arası sıfırını alırsın. O fiyat aralığında alacağın çoğu piyasa işi sunta gitardan iyidir.

Daha geçen hafta aynı zamanda hocam olan sayın "site admin" imize götürdüm bir kurcala bakalım kelek çıkmasın diye, iki hoplattı bir zıplattı gayet iyiymiş dedi.

Yorum

İyidir görüşlerimiz.

N1'de floyd rose yok ve manyetikler Washburn W621 ve 623 (ikisi de H). Ağaçları da farklı sanırım ama sonuçta N1 de iyi bir gitar hem de $200-250 arası sıfırını alırsın. O fiyat aralığında alacağın çoğu piyasa işi sunta gitardan iyidir.

Daha geçen hafta aynı zamanda hocam olan sayın "site admin" imize götürdüm bir kurcala bakalım kelek çıkmasın diye, iki hoplattı bir zıplattı gayet iyiymiş dedi.
                          peki hocam bu "Hard wood body" nedir?sunta mı oluyor bu da acep?sende var mı kitardan?sıfırı nerden bulunurki ?zuhal demeyesin he?
                          bnde denedm 2. elini de fena deildi...ton ayarı filn yok o gıcık tı bi

Yorum

Merhaba yas 27 .. 12 ya?ymdan beri heavy metal dinliyorum. 17 ya?ynda dayanamayarak evdeki müzik setini satyp bizimkilerin tüm hy?mynygöze alarak bir wahburn almy?tym. O zamanlar internet falan hak getire... Böyle tablar falan yok ortalykta. Neyse gitary tam ö?renme evremin ortasynda bir güzel sapyndan kyrmy?tym. Sonra amigama harddisk alycam diye kalan parçalary satmy?tym. O zamanlardan beri içimdeki gitar a?ky ölmemi? olacakki tekrar bir washburn daha almaya karar verdim. Aldy?ym gitar Washburn N2 Nuno Bettencourt signature modeli... hadialmy?ken bi de cicciiiii cijtttt yapsyn diye biboss md2 aldym.... e tabi amfi alacak para kalmady bende bi sennheiser kulaklykla headphone preamfialdym... ?imdi sorun sesin beni tatmin etmemesi, mesela slayer death skin mask giri?ini çalynca sesler birbirine kary?yyor. yani hem distorsion olsun hemde clean bi distorsion olsun istiyorum.... sizce pedalmy yanly? gitarmy yaramaz yoksa amfi olmamasy my sebep oluyor... acaba manyetiklerimi de?i?tirsem ya da hadi olmady daha baba bi pedalmy almak gerekir?

Düzenleyen - CoolDoG on 21/11/2004 03:09:02
                            abi distortion zaten gürültü demek sert metal parçaları çalarken sesi uzatmamak için palm mute filan yap öbür türlü 2 milyarlık prosesörde dahi bunla karşılaşırsın.sorun kulaklık ya da anfinin olup olmamasından değil yani....

iyi çalışmalar...

Yorum

merhabayn..
                              ben yeni elektro aldım..washburn x 12 aldım..
                              ne diyosunuz bu washburnler içinde iyi varmıdır..x12 nasıldır x11 ya da x10 a göre durumu nedir..
                              **** şimdi idareten bi rp 50 aldım onun yerinede ne alabilirim..bunda tonlar çok dijital..
                              bi el atın hele..

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                              X