Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Washburn

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

• assasboy
    replied
    arkadaşlar lütfen bana bilgi verin washburn un daha önce yazdığım bir iletisi hakkında eğer kimse ilgilenmiyorsa bana lütfen washburn un 200TL ila 400TL arası sıfır washburn gitar önerebilir mi çok iyi birşey beklemiyorum . arkadaşım da washburn un x serisinden bir gitar aldı yaklaşık 300 Tl civarlarında ben de öyle birşey bulmayı umuyorum siz arkadaşlarımdan iletilerinizi bekliyorum... yardımıcı olup gitar önerirseniz sevinirim(verdiğim fiyatlarda)

Yorum bırak:

• assasboy
    replied
    washburn les paul series....

arkadaşlar ben gitara başlayalı 4 sene oluyor şu an elektro alma aşamasındayım ancak ne alacağıma tam olarak karar veremedim ben les paul düşkünüyüm we washburn un les paul serisindin iki tane gitar buldum tam olarak nasıllar bilmiyorum wp50 ve wp80 bu gitarlardan birini almayı planlıyorum ancak bazı yerlere sordum washburn un bu gitarları nadir galiba ve fiyhatıyla ilgili pek birşey bilmiyorum tünel de bulrum diye umdum veya İMÇ de (istanbullular için ) ancak daha kapsamlı olarak bakmadım ltfn fiyat ve kalite konusunda yardım edin ... teşekkürler... (yeni üye olduğujm için konu açamıyorum kusura bakmayın konuyu böldüm ancak sabırsızım...)

Yazdığınız mesaj eğer bir müzik eseri olsaydı, aşağıdaki ses dosyası gibi olurdu...

Noktalama işaretlerini kullanırsanız, yazdığınız mesaj anlam kazanacak...
    Tıpkı aşağıdaki ikinci ses dosyasındaki gibi...

Lütfen mesajınızı düzenleyip, bu uyarıyı silin.

Lütfen mesajınızı düzenleyip bu uyarıyı silin.
    Son güncelleyen yutup123458; 18-01-2010, 23:16.

Yorum bırak:

• nurican
    replied
    ya ben x10 ile maverick bt4 arasında kaldın yardım edecek olan varmı gitara yeni başlıcam.......acil cevap lazım...

Yorum bırak:

• seroq_s
    replied
    klavyenin oldukça rahat olduğu doğru ama prestige denemediğim için karşılaştırma yapamayacağım. peki manyetikler? ton aralığı ne kadar geniş? hardrock ve blues beraber yapılabilir mi?

Yorum bırak:

• Sudden_deth
    replied
    idol serisinin gitarlarının gold olanlarıydı galiba klavyesi çok rahat diyorlardı.Hatta prestij ibanezden iyi diyenler var denemek gerek.Ben x40 pro(korea) kullanıcı var mı merak ediyorum bu gitarı çok övdüler...

Yorum bırak:

• seroq_s
    replied
    hep x serisi konuşulmuş. nadiren idol serisi ile igili sorular sorulmuş ama cevap yok. wi-66pro modeline sahip olmayı çok ciddi bi biçimde düşünüyorum. 65 pro nun sapı inanılmaz rahattı. bu modelin ondan kötü olacağını düşünmüyorum ama yine de danışmak istedim. seymour duncan custom-59 manytetikleri hakkında bilgisi olanların yardımcı olmalarını özellikle rica ediyorum

Yorum bırak:

• nurican
    replied
    bende x10 ile maverick bt-4 arasında kaldım ya tarzım heavy metal ama alacağım adam telden dinletti gerçekten güzel tona sahip sanırsam bt-4 ü alacağım ama ilerde değiştirmek istesem manyetiklerden hangisini önerirsiniz... daha yeniyim elime almışlığım yok...

Yorum bırak:

• Sudden_deth
    replied
    x11 x10 x12 hatta x20... hepsi aynı x 20 de manyetik değişiyor kalvye biraz daha yola geliyor o kadar x 11 kullanıcısıyım x 10 ve x 20 kullandım çok fazla fark yok aralarında.X11 'in klavyesi çok ağır solo filan çalacaksınız unutun yani.Ritimde iyi manyetikleri sert karakterli sustain 0,köprüsü 0... o kadar rahat p m yapıyonuz ki anlatamam.Fretleri -3.Bence yeni başlayan birinin klavyesi kastırmayacak bi gitar almalı.hem ucuz hem rahat misal cort gibi...washburn x 11 ayakta çalmak harbi kondisyon ister.Bizim arkadaşın bass gitarı çok ağır diyordu benim gitarı tutana kadar...arkadaşın 4.5 kg bass gitarı.ki bence x 11 5.5 ve üstü olabilir.Ayakta çalınca her dandik gitar da olduğu gibi sapı aşağı çekiyor.1 yıldan sonra kullanılmayacak gitar çin malı olduğunu 3. senede çok rahat benimseyebiliyorsunuz.................

Yorum bırak:

• Solitary Cryogenic
    replied
    x10, bir gitar olarak fiyaskodur, adama lanet ettirir, susar oturur, amfiden gelen sesi manyetiklerin tırtlığı dolayısı ile zaman zaman gitarın natural sesinden bile daha kısa sürebilir ama nedir;
    -tam bir kalastır ayakta çalarsınız kondisyonunuz gelişir
    -tam bir odundur bilek kaslarınız ona göre esnemekten kalitesi biraz belirgin olan rahat bir gitar aldığınızda göklerde uçuyor gibi hissedersiniz
    -ucuzdur oldukça ucuzdur, vursanız kırsanız içiniz gitmez (şahsımca onu tanınmayacak hale getirdim)
    -o kadar kalitesiz malzemesi vardır ki değiştireceğiniz herhangi bir parça işportacıdan alınmış bile olsa (mübala ediyorum ne arar gitar parçası işportacıda) daha iyi performans verecektir
    -o kadar kötü işçiliği vardır ki (bilhassa benimkinin demek isterdim ama sonradan samimi olduğumda bir arkadaşım benim tecrübelerimden yararlanamama sureti ile bir adet edindiği için aynı şeyler onda da görülmekte) söküp takmanız orasını burasını sıkıp gevşetmeniz performansından hiçbirşey yitirmenize sebebiyet vermez doyasıya tamir-bakım işini alaylı olarak öğrenmenizi sağlayabilir
    -o kötü işçiliği tabiki skin-boya-cila işinde de görülmektedir, zımpara vurmak (ya da hiç gerek yok cila mutlaka biryerden uç verir oradan altına tornavida ve türevini sokuşturmak suretiyle komple boya sökülebilir) suretiyle dilediğiniz gitar yaratılabilir
    -öyle **** böyle her yola gelir bir gitardır "ulen bugün biraz metalika takılayım" diyebilirsiniz yarı yolda bırakmaz "lan lan şu şarkının adı neydi biiirbiriimizeee sımmsıkı.. çıkarayım şunu" de diyebilirsiniz yine keyfinize göre takılabilirsiniz [kalite aranmamak koşulu ile]

Yorum bırak:

• sckeane
    replied
    LoaN isimli üyeden alıntı Mesajı göster
    ben yenı aldım bir Washburn 350 ytlye ama X series yazıo serisini nerden bulcaz saçma soru oldu ama yazmıo bı yerınde acamıyım yenıyız....
    X10 dur garanti

Yorum bırak:

• muslumhacar
    replied
    ben bir şey merak ediyorum arkadaşlar wı7 kullanmış olan var mı aranızda.arşivde bulamadm.fiyatı oldukça bana uygun bi yardım lütfen.distortion ve clean tonları nasıl

Yorum bırak:

• umut620
    replied
    dostum washburn dan güzel elektro gitarmı var ya rahat kullanımlı ve güzel bendede var bi tane

Yorum bırak:

• rkutlay
    replied
    Arkadaşlar ben Gaziantep'te oturuyorum. Burada gitar pazarı çok canlı değil. Bir satıcıda yıllardır vitrinde olan bir Washburn gördüm. BT 4 modeli olduğunu söyledi. Artık üretilmiyormuş. İnternetten araştırdım ben de fazla birşey bulamadım. 450 YTL fiyat koymuş. Endonezya dedi. Nasıl bir gitar tavsiye eder misiniz bu paraya eder mi? Mydukkan'da Billy R BT4 diye bir model var ona çok benziyor. Başka BT4 modeli var mı bildiğiniz?

Düzenleyen - rkutlay on 02/10/2008 22:35:35

Yorum bırak:

• LoaN
    replied
    ben yenı aldım bir Washburn 350 ytlye ama X series yazıo serisini nerden bulcaz saçma soru oldu ama yazmıo bı yerınde acamıyım yenıyız....

Yorum bırak:

• thrash-anthems
    replied
    bütcen 250 ytl yse al derim...
    ama biraz daha çıkabilirim diyorsan tabii başka gitarlar da önerebiliriz...
    ama tabii x11 başlangıç için çok ideal bir gitar.
    arkadaşım almıştı 3.5 sene önce hala kullanıyo...
    pedallarla falan idare etti...

Yorum bırak:

Unconfigured Ad Widget

Collapse
Initializing Tabs & loading Content...
Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
X