X30 dan aşağısı kesmez demek istemiştim bi yanlış yok?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Washburn
Collapse
X
-
Ancak mesela çeşitli modeller var arada fiyatına göre çok iyi kaçan... Açıkcası N1 i hiç bi şekilde tavsiye etmiyorum aynı zamanda N2 modelini veya bulabilirseniz N4 ü ki bunlar bence washburn ün harika gitarları... Nuno bettencourt un signiature serisinden... Ancak şöyle bir durum var ankarada N4 şimdiye ya 1 kere gördüm ya 2 kere... Ama çok açık bi şekilde yıllardır kullandığım N2 mi önerebilirim herkeseseninle aynı düşünüyorum phantom washburnler x30 dan sonra adam gibi olmaya başlıyoX30 dan aşağısı kesmez demek istemiştim bi yanlış yok?
Gitarda naturel , renksiz durumları sevenler için...
Yorum
-
ya bu washburn x10 konusunu daha önce konuştukmu biz, sanki öyle birşey hatırlıyorum ama neyse bak arkadaş bende x10 düşünüyodum izmire gidip denedigimde gitarı;
1-Klavyesinin ve sapının rahat olmadığını,
2-Yeni başlayanlar için biraz ağır olduğunu,
3-İşçilik olarak bi halta benzetemediğimi,
4-Tonlarının X2ye göre hoşuma gitmediğini,
5-Eski bi gitar olmasını eksi olarak söyleyebilirim..
Artı olarak ise;
1-Manyetiklerinin daha çok müzik türüne yatkın olması, (1hambucker, 2single)
2-Yeni başlayanlar için fiyat yönünden uygun olması (çünkü eski bi gitar),
3-Tonlarının daha yumuşak olması gibi özellikler de benim gözlemlediğim özellikler yanlışım varsa düzeltin arkadaşı yanlış yönlendirmiş olmayalım arkadaşlar..
saygılar..
Yorum
-
washburn için n2 nin iyi olduğunu söyleyebilirim.arkadaşlar bu gitardan daha ucuz washburnler pek kesmez ve satmak için yapılmış gitarlardır diye düşünüyorum(Washburn WI 24 istisna sayılabilir)herkese tavsiyem hangi marka için olursa olsun 300$ ın altında bir gitar pek iyi işler yapamayabilir.pek tavsiye etmem bu washburn için de geçerli.Washburn WI 24 bu gitar ve daha pahalı washburnler işe yarar diyorum.genel bir tavsiye.gitar tavsiyesi isterken ne tarz dinlediğinizi ne çalmak istediğinizi solo mu ritim mi ağırlıklı belirtmeniz gerekir birde bu işi ne kadar istiyosunuz tavsiyem isteğinize göre gitar alın haves ise çok para vermeyin ama hobi ve daha ilerisi ise iyi bir gitar alın derim acele etmeyin.para biriktirin unutmayın amfin kötüyse gitarın ne olursa olsun ötmez.bu şuna benzer ağzı olmayan kuş ötemez.sadece gitar değil amfilere de çok önem verin derim.teşekkürler

Yorum
-
mrb...washburn hep kötülendi diye hiç yanaşmadım ve rg370dx aldım...bi arkadaşım benden 1 ay önce washburn almış.benim gitarım gelmeden önce onunkini çaldım ve çok hoşuma gitti.çok çeşit elektro çalmışlığım falan yok ama yeni alacak olan ve kafasında soru işaretleri bulunan arkadaşların durumunu iyi biliyorum.ben de daha 3 ay öncesine kadar aynı sıkıntıları çekiyodum.onun için bilen kullanan herkesin yardım etmesi gerektiği kanaatine vardım.arkadaşımın gitarının modeli X10 oscar schmidt...elime aldım gitarı , klavyesi çok rahat geldi.bende marshall jackhammer var.amfide almıştım 30dfx ama hiç kullanamamıştım gitarımın gelmesini bekliyodum.bi heyecanla taktım washburnu sonra iki gün bende kaldı.seside gayet güzel.yeni başlayan birinin tüm beklentilerini karşılayacak bi gitar bence.fiyatınıda göz önünde bulundurursak süper...bu arada hergün birlikteyiz çalıyorz gayet memnun arkadaşımda.o yeni başladı ben 3 yıldır klasik çalıyodum.bu fiyat aralığındaki gitarların özelliklerini detaya girerek yazmanın aslında gereği yok.asıl önemli olan olan kullanıcının memnuniyeti.sonuçta fiyatı belli gitarın nolacak.alın memnun kalırsınız derim...ayrıca yardımcı olr diye diyorum arkadaş bayağı araştırmış X2 de düşünmüş.washburne göre klavyesi daha rahattır ve manyetikleri daha iyidir ama sapı sürekli sorun yaratır demişler.bilginize...tercih meselesi...
Yorum
Unconfigured Ad Widget
Collapse
Initializing Tabs & loading Content...
Trending
Collapse
Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Yorum