Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Washburn

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Tabiiki...

Öyle oldugunun farkındayım ama sende çok defalar şahit olmuşsundur ki; birisinin çok iyi dediği gitarı bir başkası yerin dibine sokuyor... Bende cesaret edip kötülenen bir gitarı aldım ve memnuniyetimi belirtmek istedim
    Evet sonuçta kişisel yorumlar, ama öven yorumlar kadar kötüleyen yorumları da dikkate almalıyız, faydalı olabiliyor, bu arada hayırlı olsun gitar..

Yorum

Herkes washburn alsın üstüne emg taksın. Arkadaşlar o paralara alınabilecek daha güzel gitarlar var diye düşünüyorum.
      Artanis arkadaş öncelikle gitarımı pek çok gitarı deneyerek aldım. Tonu ve rahatlığı mükemmel. wasburn ün düşük modellerine banzemiyo.(düşük modellerine kötü demiyorum ama daha rahatları var) Ayrıca bu gitarı uzun süre kullanmak için aldım. İstesem 5 tane gitar alırım hepsi farklı marka , model vs. ama öyle bi şansım yok babam para koklatmıyo. Ben bu gitar üzerinde nasıl daha güzel beni bundan çok tatmin edecek ton alabilirim diye sordum. Ben istemezmiyim bi ESP Custom Explorer kasa gitarı Ama nerde...

Yorum

arkadaşlar ben yakın zamanda bi x10 almayı düşünüyorum ama gitarlar hakkında bilgim hiç yok yeni başlıycam
        sıfır bi x10 alacağım ama bi korkum var,satıcı bilmediğimi bildiği için manyetikleri değiştirebilirmi veyahut ses kalitesini etkileyecek şeyleri. gitarlardan anlayan bir arkadaşımla gitmeyi planlıyorum ama benim bu sorunu eğer olursa nasıl halledebileceğimi bilenler yazarsa çok iyi olur
        teşekkürler

Düzenleyen - kado_kadq on 12/04/2007 13:27:16

Yorum

Artanis arkadaş öncelikle gitarımı pek çok gitarı deneyerek aldım. Tonu ve rahatlığı mükemmel. wasburn ün düşük modellerine banzemiyo.(düşük modellerine kötü demiyorum ama daha rahatları var) Ayrıca bu gitarı uzun süre kullanmak için aldım. İstesem 5 tane gitar alırım hepsi farklı marka , model vs. ama öyle bi şansım yok babam para koklatmıyo. Ben bu gitar üzerinde nasıl daha güzel beni bundan çok tatmin edecek ton alabilirim diye sordum. Ben istemezmiyim bi ESP Custom Explorer kasa gitarı Ama nerde...

Gitarını beğenerek ve araştırarak almış olman çok güzel bişey. Ben sadece genel konuşuyorum. Washburn un çoğu modeline verilecek paralarla daha iyi gitarlar alınabilir. Tabiiki kişisel görüşümdür. Katılmayanlar olabilir. Zaten herkes katılsa hiçbişeye benzemez. Benim de şansım yok 5 tane gitar alayım. Sen sormuşsun işte nasıl daha tatmin edici bir ton alabilirm diye. Emg ler bu yolda bi alternatif. Ama emg + o gitar parasına ben daha iyi bir gitar alınabilir demek istemiştim. Ama gitarını beğeniyorsan hiç bir sorun yok ortada. Yanlış birşey demişsek affola

Bir de şu alıntı işini beceremedim.

Düzenleyen - Artanis on 12/04/2007 21:41:17

Yorum

arkadaşlar ben yakın zamanda bi x10 almayı düşünüyorum ama gitarlar hakkında bilgim hiç yok yeni başlıycam
            sıfır bi x10 alacağım ama bi korkum var,satıcı bilmediğimi bildiği için manyetikleri değiştirebilirmi veyahut ses kalitesini etkileyecek şeyleri. gitarlardan anlayan bir arkadaşımla gitmeyi planlıyorum ama benim bu sorunu eğer olursa nasıl halledebileceğimi bilenler yazarsa çok iyi olur
            teşekkürler

Düzenleyen - kado_kadq on 12/04/2007 13:27:16
            Arkadaş öncelikle korkmana gerek yok o gitarın ses kalitesini değiştirmek için adamın sapını veya gövdesini söküp sana öyle satması gerekiyor.. Arkadaş kısaca o gitarı almadan diğer alternatifleri de gözden geçir o gitardan çok daha rahat ve iyi gitarlar var yaklaşık fiyatlara..

Yorum

türkiyede amerikan washburn satan biyer var mı

Yorum

Senktop ve kıvılcım galiba distribütörlermiş ama amerikan getirip getirmediklerini bilmiyorum. Yanlış bilgi vermek istemem ama internette dist. bu ikisini gösteriyodu

Yorum

onlar hep endonezya =( ingilterede bi x50profe denemiştim amerikan, burda bulsam tüm gitarlarımı satacam ciddi diyorum bunu. ton, rahatlık, alev alev muhteşem bi gitar..

Yorum

Ben o zaman iyi denk getirmişim gitarımı. Gerçi başka modelini denemedim Washburn un ama benimki gerçekten bi esp veya jackson tadında ve rahatlığında... Aldığıma hiç pişman diilim yani

Yorum

2 hafta fln elimde washburn dime serisinden bi gitar wardı şu an modelini unuttum ama kasa dime we gitar amerikandı..inanılmaz sert bi distortion ı war...üstünden cort x 9 u elime aldığım gibi atmam bi oldu..bute koyduğunuzda wericeği sesi her amfi kaldırmaz gerçekten ki ben de laney wardı 30 luk yemedi gitar benim deildi 650 ytl ye satmış herif ben alıcaktım :S izmirde aldığı yere satmış izmirli warsa aramızda kaçırmasın derim

Yorum

Nereye satmış bi bilgin var mı...

Yorum

yok ama sorarım

Yorum

rock için hangi modeli önerirsiniz.?

Yorum

x50pro

Yorum

Merhaba yas 27 .. 12 ya?ymdan beri heavy metal dinliyorum. 17 ya?ynda dayanamayarak evdeki müzik setini satyp bizimkilerin tüm hy?mynygöze alarak bir wahburn almy?tym. O zamanlar internet falan hak getire... Böyle tablar falan yok ortalykta. Neyse gitary tam ö?renme evremin ortasynda bir güzel sapyndan kyrmy?tym. Sonra amigama harddisk alycam diye kalan parçalary satmy?tym. O zamanlardan beri içimdeki gitar a?ky ölmemi? olacakki tekrar bir washburn daha almaya karar verdim. Aldy?ym gitar Washburn N2 Nuno Bettencourt signature modeli... hadialmy?ken bi de cicciiiii cijtttt yapsyn diye biboss md2 aldym.... e tabi amfi alacak para kalmady bende bi sennheiser kulaklykla headphone preamfialdym... ?imdi sorun sesin beni tatmin etmemesi, mesela slayer death skin mask giri?ini çalynca sesler birbirine kary?yyor. yani hem distorsion olsun hemde clean bi distorsion olsun istiyorum.... sizce pedalmy yanly? gitarmy yaramaz yoksa amfi olmamasy my sebep oluyor... acaba manyetiklerimi de?i?tirsem ya da hadi olmady daha baba bi pedalmy almak gerekir?

Düzenleyen - CoolDoG on 21/11/2004 03:09:02

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                                Initializing Tabs & loading Content...
                                Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                                X