Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Elektro Gitari Kursa Gitmeden Ogrenebilir miyim ?

Collapse
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Tabiki öğrenebilirsiniz ama kursa giderek 1 ayda öğrendiklerinizi 1,5-2 ayda öğreneceksiniz ayrıca yanlış bastığınızda yanlış tuttuğunuzda ileride bunu düzeltmesi çok zor olacaktır bir yere kadar öğrenirsiniz ancak mutlaka kurs şart

Yorum

Bkz. Selim IŞIK

Yorum

Ben şu "kursa gidip x ayda öğrendiğinizi kendi başınıza 2-2.5x ayda öğrenirsiniz" mantığına çok karşıyım.
        Kursta birşeye günlük bir saat, haftalık 3 saat çalışıyorsanız; her gün düzenli olarak 2-3 saat çalışıp kurstakilere fark atabilirsiniz. Hatta öyle ki siz konser verirken onlar hala kursa gider.
        Kursta daha çabuk öğrenilir mantığı yanlış, o işine gelmeyip 15 dk bir şey çalışıp bırakanlar için.
        Kurs ne zaman gerekli ? Kendin herşeyi halledip, kendi kendine herşeyi çalıştığın halde bir yerde eksiğin,tıkanıklığın varsa alınmalı diye düşünüyorum.
        İş insanın kendisinde bitiyor.. Çalışma kelimesi, hele kendi kendine öğrenme kelimesi yeni başlayan kimseyi de korkutmasın; kursta isterseniz Malmsteen size ders versin; çalışmadığınız sürece bir hiçsiniz..
        Jaco Pastorius bas gitarın dehası olarak gösterilen bir isim ve günde 8 saat çalıştığını, eğer günde 9 saat çalışan biri olursa elbet bir gün onu geçeceğini belirtmiştir..

Yorum

Arkadaşlar yerimi bilmiyorum fakat michael pagetin eğitim dvdsi türkiyede varmı rock house diye bi method anlatım tayfasının ara ara ünlü gitaristlere ders verdirttiği bir dvd....Ben onun michael pagetin eğitim verdiği dvd yi istiyorum yoksa internetten felan indiremezmiyiz.......bu arada youtub'da gitar öğrenmek için iyi bir yol bir yere kadar tab okumayı kendiniz sökün sonra solo eğitimi veren bir çok orta seviye gitarist var ve gerçekten işe yarıyor.....

Yorum

herkes gerçekten çok güzel yorumlar yazmıs.
            hepsi olmasada bir kısmını okudum ve bu soruyu ben sormus olsaydım enstrümanı bırakırdım!
            çünkü herkes kendi düşüncesine göre yorumlamalar yapmıs.
            ben klasik gitarla ilgilenen birisi olarak bu soruya cevap veremiyeceğim konuyu açan arkadasın düşüncelerini gerçekten çok merak ediyorum.

Yorum

iyide zaten herkes kendi fikrini söylesin diye var zaten forum siteleri biz ona nasıl öğrenebileceğini söylüyoruz.....

Yorum

Sorun, sıkıntı, gerilim yok; tavsiylerle büyüyen bir başlık var. İnsanların bacağı kopuyor, bitkisel hayata girip çıkıyorlar, parmakları kopuyor da yine bırakmıyorlar müziği.

Yorum

öğrenilir ama kurstaki kadar seri olmaz sanırsam ama herşey senin çalışmana bağlı

Yorum

kardes sana kimse yorum yazmasın demedi!
                    bilende yazmıs,bilmeyende ben bir bilmeyen olarak sustum.
                    demek istediğim bu.
                    Son güncelleyen bluetrojan; 26-02-2010, 20:48.

Yorum

Kursa gidenle gitmeyen arasında dağlar kadar fark vardır. Müziğin teori kısmını kendi başına çözmen çok çok zor. İllaha bir hocaya gidilmeli eğer müzikte ciddiyseniz.

Yorum

Ders almanın etkisi büyük fakat bence yapmak isteyen ders almadanda bu işin üstesinden gelebilir

Yorum

Jesper Strömblad isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                          ben 2 sene klasik gitar çaldım şuan elektro gitar çalıyorum ama klasik gitarı sevmediğimden dolayı çok fazla üstüne düşmememe rağmen elektro çalarken çok rahat çalıyorum yani 3 saatlik şarkıyı 1 saatte yapabiliyorum çok faydası oluyor bence klasikten başla tekniğini öğren ve unutma elektro akustik gibi gitarların temele klasiktir önce temeli öğren.
                          Bu cok yanlis bilgi ve yonlendirme. O zaman, flamenko gitari da onerebiliriz bu dusunceyle! Blueser'in dedigine katiliyorum, ozellikle klavye boyutlari bakimindan celik telli akustik gitar elektro ile bir anlamda paralel dusunulebilir.

Yorum

Yorum

Elektro gitar çalmak istiyorsan Elektrodan başlamalısın ama temelim olsun dersen ki önemlidir... 3-4 ay Klasik eğitimi alman elektroda çok yardımcı olur..

Yorum

Bence çalacağın şekle bağlı eğer solo çeşitliliği açısından çok olsun diyorsan klasik gitardan başla....Ama ben rock yapacağım gözüm başka birşey görmez dersen klasik gitara gerek yok....
                                Son güncelleyen canKUTTT; 02-03-2010, 22:39.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                                Initializing Tabs & loading Content...
                                Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                                X