bak bu sene başında ben de seninle aynı durumdaydım 2004 eylülde başladım gitar çalmaya (gerçi ortaokula başladığım sırada biraz gitar dersi almıştım ve 11 senedir piano çaldığım için müsik bilgim fena deildi)işte napcam ne edicem derken benim bass ve elektro çalan bi arkdaşlarım wardı onlarla konuştuk :şöle müsikten hoşlanırım şunu çalarım falan die,her tür müsiği sevdiğim için her tona yatkın bi gitar olsun ama biraz da sert olsun istedim gittik tünele arkadaşlarım denediler bi kaç gitar ibanez RG370 aldım yanınada behringer V-tone 15 watlık küçük bi amp aldım 1 ay sonrada bi arkdaşımdan da boss me30 processor buldum setim oldu ******...neyse beni bayağı idare ediolar şimdilik(bi kaç konsere bile çıktım
gitar güzel amp bayağı iyi...hocayla falan çalışmadım, dedim ilk insanlar nasıl öğrenmişler gitar çalmayı yalnız başına bende öyle öğrenirim ama bu bana biraz zaman kaybettirdi .neden sonra bora uslusoy abimizin kitabını buldum şimdi onunla çalışıyorum armoni falan okuyorum iyi ***** şimdilik...(hikayenin biraz daha dewamı var ama neyse
bu konularda çok daha bilgili insanlar var ama benim durumum seninkine yakın olduğu için yaptıklarımı yazmak istedim
umarım hikayemin biraz yardımı olmuştur

bu konularda çok daha bilgili insanlar var ama benim durumum seninkine yakın olduğu için yaptıklarımı yazmak istedim
umarım hikayemin biraz yardımı olmuştur
Yorum