Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İncelikleR - Nefret Ettiren Durumlar :)

Collapse
X
 
  • Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

    İncelikleR - Nefret Ettiren Durumlar :)

    Bu aralar çok fazla maruz kaldığım ve dikkatimi çeken minik detayları sizlerle paylaşmak istiyorum...

    Mesela Ortak bir tanışıklığınız olan birisi sizinle tanımadığınız birini yanlız bıraktığında olan gerilimli durumdan nefret ediyorum.Çok sancılı geçen dakikalarda bir an önce her ikimizi tanıyan adam gelsede kurtarsa bizi bu ızdıraptan durumu oluyor.

    Dışarıda yürürken birisi "Aaaaa [Falanca] naber.?Mucx mucx"diye hemen üzerinize sıçrayıp sohbet etmeye başlıyor.sizde "Kim lan bu ?"Diye düşünürken o ara ister istemez sohbete eşlik ediyorsunuz.Soracak olsa "hatırladın mı beni?"diye orda yerlerin dibindesinizdir.İşte bu heyecana bayılıyorum...

    Samimi olmadığı birine gözlerini kısarak,kafa sallayarak Vb.Soğuk tavırlarda selam veren insanlardan tiksinmeye başladım.Biz o kadar samimi ve yüksek bir ses tonuyla "OOooOo naber nasılsın"şeklinde selam veripte böyle bir tepki alırsak Direk Maymun,yapışak sulu bi adam durumuna düşüyoruz ki hele kalabalık bir ortamda başımıza gelirse Daha bi tiksinirim..

    Çok Klişeleşmiş Şeylerle Peşkeş çekilmeside hiç hoşuma gitmiyor.Mesela muhabbetin ortasında "Limon satar yine geçinirim"diyen bi insan varsa direk ortamdan Soğuyorum.Ya sanki memlekette limon satıcısı kontenjanı bol da işçi yokmuş gibi.Yok öyle,yok böyle.iiğğğğ...

    Diyelim ki biryerde kayboldunuz,ama daha önce de orada birçok kere bulundunuz.vatandaşın birine "abi çicek sokak nerde?"diye sorduktan sonra "Sen nereye gideceksin hemşerim ?"tarzında iğrenç bi soruyla karşılık verildiğinde koşarak kaçmak istiyorum...
    Ya sen Söylesene sokağın ismini be adam.Sana hayatımızı anlatıcaz.

    Şimdilik bu kadar.Ohh be paylaştım rahatladım.

    Düzenleyen - WhiteLion on 11/02/2007 16:24:07

    #2


    daha yeni yaşadığım bir olaydan bahsediyim.

    kızların veya erkeklerin 1-2 bira içtikten sonra sarhoş oldum galiba tavirlarıyla yapmacık hareketlerini görünce adamın gırtlagına sarılasım geliyor.

    buarada o sokak sorma olayında direk "sen nerelisin! " diye soranlarda var. onlar emin ol daha iğrenç.

    Yorum


      #3
      o kadar çok uyuz olduğum durum varki hangi birini yazsamki...

      Yorum


        #4
        eksik kalmam yazıcam valla

        mesela ben bilgisayarın başındayken misafirler gelir annem beni illa kaldırır kızım hadi odaya git misafirlerle selamlaş girerim odaya nerdeyse yarısını tanımam hepsi böyle ayağa kalkar benim onlara gelmemi bekler herkesle soruştuktan sonra bi kenarda dururum herkes bana bakar bir şey söylememi bekler ya ne istiosunuz benden anti sosyalim işte bırakın beni bilgisayara döniyim ama olmaz sonra annem başlar kızım nasılsın diye sormıycakmısın teyzelere bir de o sırada kızgın bi yüz ifadesiyle bana bakar zorla onuda yaptırır sonra tam ben bilgisayar dönmek için kalkarken annem beni mutfağa çağırır bi güzel haşlar neyse rahatladım


        sonra uyuz olduğum başka bi olay bir şey almaya giderim babamla o an bi kararsızlığa düşünürüm şunumu alsam bunumu alsam die hem satıcı hem babam yüzüme bakar o an beni böyle alsınlar öldürsünler bu çile bitsin isterim sonra babam başlar kızmaya hadi alda şuınu gidelim belki onu istemiorum belki gözüm başkasında kaldı belkide karar veremiorum ne kızıyosun neyse çok oldu dhaa yazmıcam

        Yorum


          #5
          Aklıma gelmişken yazayım.Mesela Uzun bir Otobüs yolculuğunda birisiyle arkadaş oldunuz.Yolda ve molalarda muhabbet güzel Vs.vs.vs
          Daha sonra yolculuk bitiminde sanki hiç tanışmamışsınız gibi yanınızdan geçip giden insanlar oluyor ki çok komik bir durum zanlımca

          Yorum


            #6
            Bende bi kere konuştuğum halde yolda geçerken görüp 40 yıllık dostmuş gibi konuşan insanlara gıcık olurum(ne ulen bu samimiyet düzgün ol biraz )

            Sonra misafir gelince annemin ya da babamın misafire hoşgeldiniz dedin mi demelerine gıcık olurum(bana geliyo sanki misafir)

            Beni her gördüğünde amma uzamışsın diyen akrabağlara gıcık olurum(yok kısalıcaktım ****)

            Yemek olaylarında şu yemekten istiyomusun sorusuna ''*** ama az koyun doydum'' diyince tabağın tıka basa doldurulmasına gıcık olurum.

            Hep ucunun üstüne düşen uçlu kalemlere gıcık olurum.

            Burnunu sildikten sonra açıp mendile bakan insanlara gıcık olurum(nooldu dünyanın 8. harikasını mı gördün)

            Şarj aleti yerine sarz aleti diyenlere gıcık olurum onu öyle diyorsan jandarmaya zandarma,jaleye zale de de bari tam olsun.

            Abi,baba,hacı,moruk tarzı kelimeleri günlük konuşmada çok kullanlara gıcık olurum.

            Yiyecek reklamlarında adamın yiyeceğin ismi görünür şekilde yemesine gıcık olurum.(neden kasıyosun kendini ya aç ye işte bildiimiz)

            Yorum


              #7
              Misafir konusunda hemfikirim Boy mevzusunda Only Slipknot'a da katılıyorum Gitarıma dokunanın eli kırılsın zaten

              Düzenleyen - WhisKy on 10/02/2007 00:06:54

              Yorum


                #8
                favorim ruhun inceliği

                Yorum


                  #9
                  ben de kendine aşırı (gereğinden ve haddinden fazla)güvenen insanlara gıcık olurum yeni gitar almış birisi ben üç gün çalışsam asturias ı çalarım demişti önce kahkalara boğuldum sonra çocuğa giriştim

                  Yorum


                    #10
                    iyi giriştin mi? bak iyi haklayamadıysan siteden toplayalım 3 -5 adam öyle girelim

                    Yorum


                      #11
                      iyi giriştin mi? bak iyi haklayamadıysan siteden toplayalım 3 -5 adam öyle girelim

                      Bende getiriyim 5-10 adam gitarını parçalıyalım ****.

                      Yorum


                        #12
                        İngilizceyi bi ingilize bi amerikana ya da başkasına özenerek onlar gibi konuşmaya çalışan insan özentilerinden midem bulanıyo mesela...kelimeyi evirir çevirir benden bi şaplak yemeyi hakeder o zaman işte..bi de öyle kelimeler çıkar ki karşısına dilinin dönmeyeceği; o zaman da kelimenin dörtte ikisini yutar uyuz...sanki çok matah bişeymiş gibi..


                        önemli olan iletişim kurabilmek.. ingilizce konuşuyorum diye hava yapmak değil..

                        Yorum


                          #13
                          **** başıma şu geldikulda gitar çalıom arkla sonra ordan gitar hakkında hiç birşey bilmiyen biri gelip kaç paraya aldın diye soruo ben dumur oluom.

                          bi de sokaktaki adama ya da satıcıya "sen nerelisin" diye bi soru soruo müşteri sonra hemşerei filan çıkıolar sonra akrabalrını sonra kimlerden olduunu konuşma böyle uzayıp ***** ben de gıcık kapıom

                          Yorum


                            #14
                            Misafirlerin her gelişlerinde boyumun uzamasından ve derslerimi sormalrından nefret ediyorum.Hele eskiden zaten hepsinin 5 olduğu bilinen karnemi isteyip getirtme olayı var ya beni bitiriyordu.Allahtan şimdi yapmıyorlar.
                            Aynı koridorda neredeyse yüzlerce kez karşılaştıktan sonra verilen selama tepkisiz kalınca karşı tarafın bozulmasına anlam veremiyorum.
                            Alışverişe gittiğimde tezgahtarın elini bir yere dayayıp sulu bir şekilde (kız-erkek farketmez) dvamlı beni takip etmelerinden ve iğrenç bile olsa her denediğim kıyafetesana çok yakıştı diyenlere uyuz oluyorum.
                            Otobüste giderken ayakta duruyorsam ve önümdeki yer boşaldığında herkes oturmam için bakıyorsa çok kasılıyorum.Kardeşim ne bakıyosunuz ya birinin kalktığı yere hemen oturmak istemiyorum belki
                            Tam şevkle ders çalışmaya hazırlanırken çalan telefondan gelen misafirden veya arkadaştan(en sevdiğim olsa bile) o anda nefret ediyorum.

                            Neyse çok oldu ya huysuzum galiba

                            Yorum


                              #15
                              bi de şey var otobüste oturuom sonra yaşlılar binmeye başlıo içersi yaşlı doluo sonra yer vermem için bi bakıolar sanki s.tir lan ordan gibi bi bakış.

                              bi de emeklilere kentkart beleş yav adam bi durak öteye ekmek almak için otobüse binio sinir oluom ...

                              Yorum

                              Unconfigured Ad Widget

                              Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

                              Trending

                              Collapse

                              Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

                              Çalışıyor...
                              X