Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Hammer On - Pull Off

Collapse
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

bravo arkadaşlar bu site benim için kurs hocası niteliğinde hemen hemen herşeyi burdan öğrendim

çok sağolun

Yorum

beyler peki ben elektroya yeni basliyan biri olarak bu teknikleri nasıl ogrene bilirim?

Yorum

Ben de şu sıralar hammer on a çalışıyorum,gerek tüm parmakları kullandığım,gerek sadece işaret parmağı-yüzük parmağı ya da orta parmak-serçe parmakla hammer on u gayet iyi yapıyorum ancak sadece işaret parmağı-serçe parmakla hammer on yapamıyorum.Nasıl bir yol izlemeliyim?Yardım lütfen.

Yorum

peki pull of yaparken parmağımızı direk kaldırıyor muyuz yoksa aşağı veya yukarı çekip sonra mı kaldırıyoruz

Yorum

Hayır ek bir bilgi olmadıkça pull off da parmaklar direkt kaldırırlır(Tabda bending yok ise ). Ancak daha temiz ses alabilmek için biraz sert çekmek gerekir ki bunu yapabilmek içinde kaldıracağınız parmağı kaldırmadan önce normal şartlarda bastığınızdan biraz daha sertçe basıp kaldırmanızdır. Bu şekilde daha temiz ve daha karakterisitk ses alabilirsiniz.

Yorum

Hammer On ve Pull Off O kadar Önemlimi?

Arkadaşlar hammer on ve pull off yapmasak parçadan ne kaybolur... mesela ben alışmamışım hammer on ve pull of yerlerini pena ile çalıyorum... bu bir sorun mu yoksa devam etsem bi problem olur mu?

Yorum

bence devam etme. o teknikler çok basittir. kapmaya bak.

Yorum

valla bunları yapmadan sololarda hızlanamazsın sanırım,çünkü ünlü gitaristler hızlı sololarında bunları hep kullanır.**** her notada pena vurunca hızlı parçalar polifonik melodi gibi oluyor,bu teknikler aynı zamanda müthiş akıcılık da sağlıyor...

Yorum

son yoruma aynen katılıyorum...bir gitarın sesinin çıkması için amfi ne kadar gerekliyse elektroda teknikler arasında hammer on ve pull off ları da uygulamak o kadar gereklidir.bence sabret çalış zamanla oturtursun.çok zorlanacağını sanmıyorum yeteri kadar önem verirsen bu konuya...kolay gelsin başarılar.

Yorum

Hammer on ve pull of olmadan gitar çalmak, ilerisi için iyi olmaz diye düşünüyorum. Vazgeçme, çalış hammer on ve pull off'ları. Basit ama önemli tekniklerdir. Hızlı solo çalmanın, legatonun ve shredin vazgeçilmezleridir.

Yorum

Arkadaşlar çok haklı..Çok önemli şeyler bunlar.Bütün teknikleri almakta fayda var..Bende heavy grubu kuracağım ama caz gitar ve akor dersleri alırımVe hammer on ve pull off çok önemli şeyler..Şarkına lezzet katar..

Yorum

tşkler arkadaşlar evet çalışmam gerekıyor... ama yapabılırım sanıırm tüm yorumlar için tşkler

Yorum

hammer on pull of teknikleri hızlı soloların çoğunda var ..eğer öğrenmessen büyük eksiklik olur...

Yorum

katılıorum fgal

Yorum

hammer on ve pull off suz gitar düsünülemez pull off hammerdan biraz daha zordur fakat 15 dakikanı ayırırsan yapabilirsin

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                                Initializing Tabs & loading Content...
                                Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                                X