Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Hammer On - Pull Off

Collapse
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Neden tapping i sa? elin orta parma?yyla synyrlandyryyosunuz anlamadym?! Ystersen eline di? fyrcany al, onla bas perdeye, ister ayak serçe parma?ynla bas, hiç farketmez. Ama ben di? fyrcasyndan ziyade penayn kenaryny tavsiye ederim, daha temiz ve daha net ses alyrsynyz!..

Kolay gele..
    hmm orta parmak gene de daha kolay bana göre :P

ama herkes kendine uygun olany yapar tabii ki
    bu i?i icat eden adam sayylan Eddie Van Halen tapping yaparken penayy a?zyna syky?tyryp i?aret parma?y ile yapyyormu?

Yorum

Sen söyle E-C, kim ne derse desin, bunda çekinecek bi?ey yok. Ylla yapman gerekmiyo nasyl yapyldy?yny söylemek için, di mi?

Hadi eyw..
      eywalla kardi?

Yorum

Arkada?lar yanly? anlamadyysam olay ?öyle:::

Mesela 8. perdede tyapping yapacaksak, 8. perdeyi bir kez vuruyorum bve ses devam ederken sol elimi 8. perdeden çekiyorum ve böylece 2 ses oluyor. Olay bu de?il mi???

Yorum

Benim daha garip bir sorunum var yeni konu açmak istemedim burasy uygun sanyrym:

bende bas tellerde ( akusti?imde ) pull off yapamyyorum
          bi gydym ses yok

nasyl geli?tircem hiç olmuo...
          bi tyn bile çykmyo

Yorum

pull off, hammer on genelde elektro icin kullanylan bir teknik. Ama bir kez de teli cok hafiften asagy veya yukary dogru bend yap eski pozisyonuna byrakmadan pull off yapmaya calys. Elektroda bu sekilde daha net pull off oluyor belki sende ses cykar

Yorum

Daha kalin tellerde ses tabii daha zor cikar, kuvvetli bastirip hizli cekecen, ya da tam tersi

Forgetten ,
              Hammer i biliyorsun dimi cekic gibi vurma notaya,...Pull of da onun tam tersi,videoyla geri cekim gibi,...

Yorum

ya elektroda pull off çok kolayda akustikte ewet bayağı kasycy...
                yani istedi?im kadar abaniyim olmuyor

Yorum

ya elektroda pull off çok kolayda akustikte ewet bayağı kasycy...
                  yani istedi?im kadar abaniyim olmuyor
                  teli byrakyrken direk elini kaldyrma seri bir ?ekilde a?a?y do?ru çekerek byrak

Yorum

eweeet becerdiim hafiften
                    ama yinede sa?lyksyz bir pull off oluyor...
                    elektro gibin de?il maalesef
                    elektro züper bi?i ya...
                    dokunuyon ses çykyo zaten
                    **** daha ince tel taksam akusti?e numara olarak baslar incelirmi?

Yorum

hammer on ve pull off

3x
                      --------5h8h5-------------8h12h8------|--------12h15h12---------------------||
                      --------------------------------------|-----------------------13------------||
                      ----5-9-------9-5----9-12--------12-9-|--12-14----------14-12----14~-------*||
                      --7---------------10------------------|------------------------------------*||
                      --------------------------------------|-------------------------------------||
                      --------------------------------------|-------------------------------------

burada alternate picking değisiyormu nasıl oluyor?
                      yani demek istedigimsırayla 7 den itibaren down-up-down-up hammer ve sonrası down yoksa up yani legato da picking nasıl olur nerede değisir yardımlarınızı bekliyorum.

Yorum

Sıra neyse bence ona göre gitmelisin 5h8h5 te eğer yukarı vuruyorsan sonra vurucagın aşağı olmalı ve böyle gitmeli ama bazen bu kurallara uymadıklarını görüyorum konserde ayrı konu yeterki penanın aynı yüzünü iki kere kullanma yoksa hızın düşer

Yorum

alternate picking i kesme hep öyle çalış. (tel değiştirdiğinde de)

Yorum

akustikte zordur legato,pull off iyice zordur

elektrik gitar çalarken bence pull offlarınızı minimum kullanın.

all hammer diye bir teknik var.gerçi tam anlamıyla uygulamak ömür adanabilecek bir teknik.fakat hafiften kullanabilirsiniz.

pull offlarıda elektro gitarda tam anlamıyla pull off olarak yapmazsınız.sadece parmağınızı kaldırır ve diğer parmağınızın tuttuğu notanın seslendirilmesini sağlarsın.daha dengeli ve akışkan bir legato ortaya çıkar ve ellerinize ağrılar girmez

Yorum

Yanlış bilgi vermeyin arkadaşlar.!!! Pull-Off ve Hammer çok kolay teknikler.

Herşey azimle olur. Azim olmayan işte kazım olmaz...!! AMA DOĞRU YANİ.Valla.

Yorum

ya bu taping tekniğini tam olrak acıklayacak bırısı var mı ya msn gokhant07@hotmail.com

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                                Initializing Tabs & loading Content...
                                Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                                X