Duyuru

Collapse
No announcement yet.

elektro nun ustunu sticker ile kaplatsam???

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Arkadaşalar bende böyle bir şey istiyorum (korkmayın copy center ne demcm ) bende jackson kvx10 var siyah şimdi v kasa olduğu için biraz zor resim bulmak ne önerirsiniz yalnız gülücük fln önermeyin baştan söyleyeyim ben köprüyle gövde arasındn başlayan bir kanat düşündüm ama bulamadım yanlara çizgi düşündüm oda çok klasik geldi fikirlerinizi bekliyorum

Yorum

Önemli bir konuda yardım !

Arkadaşlar ilk önce herkese merhaba benim ibanez grg170dx gitarım var ve gitarımın tüm gövdesine bir çıkartma istiyorum benim bulduğum bir çıkartma var fakat gitarın kasasına göre satın alınıyor . Sizden ricam bilginiz varsa gitarımın kasasını söyleyebilir misiniz ? Strat ve kramer diye kasa var benzeyen ama emin olamadım lütfen yardımcı olun Şimdiden teşekkür ederim.
      Bu arada seçtiğim çıkartmanın resmi de burada

Yorum

ben eski cort x2 me yaptırmıştım ama yapacak olan adam tanıdık değilse yapmaz bence. uğraşmaz yani. üstün ve arkanın tamamını kaplatmıştım mat siyah güzel duruyo gitarda
        ha gitarın zaten harika bi tonu yoktu da birşey değişmedigini düşünüyorum

Yorum

ozzy47830 isimli üyeden alıntı Mesajı göster
          Arkadaşlar ilk önce herkese merhaba benim ibanez grg170dx gitarım var ve gitarımın tüm gövdesine bir çıkartma istiyorum benim bulduğum bir çıkartma var fakat gitarın kasasına göre satın alınıyor . Sizden ricam bilginiz varsa gitarımın kasasını söyleyebilir misiniz ? Strat ve kramer diye kasa var benzeyen ama emin olamadım lütfen yardımcı olun Şimdiden teşekkür ederim.
          Bu arada seçtiğim çıkartmanın resmi de burada
          strat kasa kardeş

Yorum

Bence airbrush studiolarına gitmelisin.

Yorum

vayy acaip bişey bende yaptırcam da kaç para tutar ve nerde yapılıo

Yorum

ya beyler ben de les paul gitarıma yaptırmak istiyorum fakat tamamen kaplatırsam tonunu etkiler mi

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                Initializing Tabs & loading Content...
                Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                X