Duyuru
Collapse
No announcement yet.
elektro nun ustunu sticker ile kaplatsam???
Collapse
X
-
ya beyler ben de les paul gitarıma yaptırmak istiyorum fakat tamamen kaplatırsam tonunu etkiler mi
-
vayy acaip bişeybende yaptırcam da kaç para tutar ve nerde yapılıo
Yorum bırak:
-
ozzy47830 isimli üyeden alıntı Mesajı gösterArkadaşlar ilk önce herkese merhababenim ibanez grg170dx gitarım var ve gitarımın tüm gövdesine bir çıkartma istiyorum benim bulduğum bir çıkartma var fakat gitarın kasasına göre satın alınıyor . Sizden ricam bilginiz varsa gitarımın kasasını söyleyebilir misiniz ? Strat ve kramer diye kasa var benzeyen ama emin olamadım lütfen yardımcı olun
Şimdiden teşekkür ederim.
Bu arada seçtiğim çıkartmanın resmi de burada
Yorum bırak:
-
ben eski cort x2 me yaptırmıştım ama yapacak olan adam tanıdık değilse yapmaz bence. uğraşmaz yani. üstün ve arkanın tamamını kaplatmıştım mat siyah güzel duruyo gitarda
ha gitarın zaten harika bi tonu yoktu da birşey değişmedigini düşünüyorum
Yorum bırak:
-
Önemli bir konuda yardım !
Arkadaşlar ilk önce herkese merhababenim ibanez grg170dx gitarım var ve gitarımın tüm gövdesine bir çıkartma istiyorum benim bulduğum bir çıkartma var fakat gitarın kasasına göre satın alınıyor . Sizden ricam bilginiz varsa gitarımın kasasını söyleyebilir misiniz ? Strat ve kramer diye kasa var benzeyen ama emin olamadım lütfen yardımcı olun
Şimdiden teşekkür ederim.
Bu arada seçtiğim çıkartmanın resmi de burada
Yorum bırak:
-
Arkadaşalar bende böyle bir şey istiyorum (korkmayın copy center ne demcm) bende jackson kvx10 var siyah şimdi v kasa olduğu için biraz zor resim bulmak ne önerirsiniz yalnız gülücük fln önermeyin baştan söyleyeyim ben köprüyle gövde arasındn başlayan bir kanat düşündüm ama bulamadım yanlara çizgi düşündüm oda çok klasik geldi
fikirlerinizi bekliyorum
Yorum bırak:
-
Arkadaşlar washburn x10 resmini google'da buldum fakat yapmak istediğim sticker'i program sayesinde resmin üzerine yerleştirdim güzel oldu bence.
şimdi aklıma takılan şey ise. sticker'ı nerde çıkarta bilirim? nasıl bi kağıt kullanmam lazım? gövde'ye yapıştırma işlemini nasıl yapcâm? eğer yardımcı olursanız çok sevinirim.
Yorum bırak:
-
çok güzel olmuş gerçekten artık slash godfather theme çalarsınız birde üstüne oooh tadından yenmez
Yorum bırak:
-
yok arkadaşlar kopiraytı bna ait degilherkes yapabilir
ama herkes te yapmasın bzmkinin bi anlamı olsun
Yorum bırak:
Unconfigured Ad Widget
Collapse
Initializing Tabs & loading Content...

Trending
Collapse
Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.
Yorum bırak: