Duyuru

Collapse
No announcement yet.

elektro nun ustunu sticker ile kaplatsam???

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

• egemen4598
    replied
    ya beyler ben de les paul gitarıma yaptırmak istiyorum fakat tamamen kaplatırsam tonunu etkiler mi

Yorum bırak:

• İbrahim Erdoğan
    replied
    vayy acaip bişey bende yaptırcam da kaç para tutar ve nerde yapılıo

Yorum bırak:

• Jetfire
    replied
    Bence airbrush studiolarına gitmelisin.

Yorum bırak:

• ozerb96
    replied
    ozzy47830 isimli üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar ilk önce herkese merhaba benim ibanez grg170dx gitarım var ve gitarımın tüm gövdesine bir çıkartma istiyorum benim bulduğum bir çıkartma var fakat gitarın kasasına göre satın alınıyor . Sizden ricam bilginiz varsa gitarımın kasasını söyleyebilir misiniz ? Strat ve kramer diye kasa var benzeyen ama emin olamadım lütfen yardımcı olun Şimdiden teşekkür ederim.
    Bu arada seçtiğim çıkartmanın resmi de burada
    strat kasa kardeş

Yorum bırak:

• unknownu
    replied
    ben eski cort x2 me yaptırmıştım ama yapacak olan adam tanıdık değilse yapmaz bence. uğraşmaz yani. üstün ve arkanın tamamını kaplatmıştım mat siyah güzel duruyo gitarda
    ha gitarın zaten harika bi tonu yoktu da birşey değişmedigini düşünüyorum

Yorum bırak:

• ozzy47830
    replied
    Önemli bir konuda yardım !

Arkadaşlar ilk önce herkese merhaba benim ibanez grg170dx gitarım var ve gitarımın tüm gövdesine bir çıkartma istiyorum benim bulduğum bir çıkartma var fakat gitarın kasasına göre satın alınıyor . Sizden ricam bilginiz varsa gitarımın kasasını söyleyebilir misiniz ? Strat ve kramer diye kasa var benzeyen ama emin olamadım lütfen yardımcı olun Şimdiden teşekkür ederim.
    Bu arada seçtiğim çıkartmanın resmi de burada

Yorum bırak:

• godlessss
    replied
    Arkadaşalar bende böyle bir şey istiyorum (korkmayın copy center ne demcm ) bende jackson kvx10 var siyah şimdi v kasa olduğu için biraz zor resim bulmak ne önerirsiniz yalnız gülücük fln önermeyin baştan söyleyeyim ben köprüyle gövde arasındn başlayan bir kanat düşündüm ama bulamadım yanlara çizgi düşündüm oda çok klasik geldi fikirlerinizi bekliyorum

Yorum bırak:

• SpyHacK
    replied
    Hocam fiyat biraz fazla geldi bana :S

Yorum bırak:

• tecnolife
    replied
    Gittidiyordan aldım ben stickerı.. epey oldu görünüm mükemmel

Yorum bırak:

• tecnolife
    replied
    gittigidiyor.com dan aldım. Güzel bişey ben aldım kullanıyorum herhangibir sıkıntı yok . Çeşit çok
    Son güncelleyen tecnolife; 15-08-2010, 20:31.

Yorum bırak:

• SpyHacK
    replied
    Arkadaşlar washburn x10 resmini google'da buldum fakat yapmak istediğim sticker'i program sayesinde resmin üzerine yerleştirdim güzel oldu bence.

şimdi aklıma takılan şey ise. sticker'ı nerde çıkarta bilirim? nasıl bi kağıt kullanmam lazım? gövde'ye yapıştırma işlemini nasıl yapcâm? eğer yardımcı olursanız çok sevinirim.

Yorum bırak:

• grunge man
    replied
    bende kurt cobain çıkartmayı düşünüyorum

Yorum bırak:

• grunge man
    replied
    çok güzel olmuş gerçekten artık slash godfather theme çalarsınız birde üstüne oooh tadından yenmez

Yorum bırak:

• zenmaster
    replied
    yok arkadaşlar kopiraytı bna ait degil herkes yapabilir ama herkes te yapmasın bzmkinin bi anlamı olsun

Yorum bırak:

• _Çağıl
    replied
    Godfather çok kral olmuş. Çok özendim izin verirsen aynısını yapmak istiyorum
    Son güncelleyen _Çağıl; 30-05-2010, 23:31.

Yorum bırak:

Unconfigured Ad Widget

Collapse
Initializing Tabs & loading Content...
Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
X