Duyuru

Collapse
No announcement yet.

elektro nun ustunu sticker ile kaplatsam???

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

S.Rua Genero isimli üyeden alıntı Mesajı göster
    Gitarımın resmini koyacağımdan bahsetmiştim buyrun;

üst kısımdaki eskitme göz stickerı yüzünden pek fazla belli olmuyor... bir de jack girişine yakın bir bölgede daha var biraz dikkatli bakarsanız kesinlikle ikisini de görürsünüz
    Yakında aklınızı baştan alacak bir ''X-1: Yeniden Doğuş'' projesini hayata geçireceğim. . . İnanamayacaksınız ! Çok da cüzzi bir bütçeyle hem de .

İpucu verecek olursam (Pot başlıkları, jack girişi, kasa boyası, vintage, inlay ve manyetiklerde modifikasyon)

Önce bakım gerek zamanı geldiğinde özel bir konu açıp onun linkini de burdan paylaşacağım gitarından sıkılan arkadaşlarım bekleyin !

Yorum

bence jason ın maskesini **** o yeşilli joker i yap bu arada gitarın sapına tesbih takmanın amacı ne?

Yorum

4 ay önce falan ilk aldığımda arkadaş resmini istemişti,bende abzürdlük olsun diye babamın uzun tesbihini bağlamıştım. Attığımda o saptaki tesbih ne lan diye bir tepki gelmişti çocuktan Farkımız oldu bir yerde Tabi şimdi yok kendileri tavsiyelerin içinde teşekkür ederim,öteki arkadaşların yorumlarına da bakalım,sonra doğru kopyalama merkezine

Yorum

birşey değilde niye tepki toplamak istedinki?

Yorum

grunge man isimli üyeden alıntı Mesajı göster
            birşey değilde niye tepki toplamak istedinki?
            abzürdlük işte çocuk güya benden önce gitar alcaktı nese em şey benim stickerlar ne oldu ya herhalde ben istediğim hepsini çıkarıp teker teker denicem
            Son güncelleyen zenmaster; 29-05-2010, 23:16.

Yorum

godfather filan yaparsan çok klas olur onu söyliyeyim

Yorum

grunge man isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                godfather filan yaparsan çok klas olur onu söyliyeyim
                tavsiyeni de dinleyerek tüm tasarımları götürü bastırdım. 2 sayfa aldı hepsi 2 lira tuttu. direk yapıştırayım dedim renk uymadı kesmek kaldı. jokerlerden 1i zaten küçük geldi birini de kesmek imkansızdı.freddy içim de aynı şey geçerli. jason kesildi ama fazla güzel durmadı. v de full siyah oldgui için kesmeme rağmen olmadı.godfatherı yaptım bende. godfatherın o siyah üzerine don corleonenin resmini bilirsiniz. önce gömleğin beyaz kısmını sonra kafasını sonra gülü kesip yapıştırdım. yazısını da çıkarmıştım yazısını da kestim. sonra gülü kaybettim,tüm gün aradım ama çok küçük bir parça olduğu için kbulamadım malesef ki. ama başarılı bir operasyondan sonra artık Starsun The Godfather Burak Bodur Signature gitarıma sahibim hoş eşşeğe altın semer vurmuşlar eşşek yine aynı eşşek ama en azından altın semerli eşşek
                Son güncelleyen zenmaster; 30-05-2010, 23:13.

Yorum

Godfather çok kral olmuş. Çok özendim izin verirsen aynısını yapmak istiyorum
                  Son güncelleyen _Çağıl; 30-05-2010, 23:31.

Yorum

yok arkadaşlar kopiraytı bna ait degil herkes yapabilir ama herkes te yapmasın bzmkinin bi anlamı olsun

Yorum

çok güzel olmuş gerçekten artık slash godfather theme çalarsınız birde üstüne oooh tadından yenmez

Yorum

bende kurt cobain çıkartmayı düşünüyorum

Yorum

Arkadaşlar washburn x10 resmini google'da buldum fakat yapmak istediğim sticker'i program sayesinde resmin üzerine yerleştirdim güzel oldu bence.

şimdi aklıma takılan şey ise. sticker'ı nerde çıkarta bilirim? nasıl bi kağıt kullanmam lazım? gövde'ye yapıştırma işlemini nasıl yapcâm? eğer yardımcı olursanız çok sevinirim.

Yorum

gittigidiyor.com dan aldım. Güzel bişey ben aldım kullanıyorum herhangibir sıkıntı yok . Çeşit çok
                            Son güncelleyen tecnolife; 15-08-2010, 20:31.

Yorum

Gittidiyordan aldım ben stickerı.. epey oldu görünüm mükemmel

Yorum

Hocam fiyat biraz fazla geldi bana :S

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                                Initializing Tabs & loading Content...
                                Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                                X