Duyuru

Collapse
No announcement yet.

elektro nun ustunu sticker ile kaplatsam???

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

İyi olmuş valla hocam bizim gitarlara zaten birtek sticker yakışıyor Benimde niyetim vardı ama yapacağım halen..

Düzenleyen - shnicx on 06/04/2007 03:34:45

Yorum

yap yap hiç düşünme, dediğim gibi 50kuruş masrafı var.. tek dert resim bulup copy center'a gitmek
      beğenmezsen çıkart gitsin..

Yorum

Resim kolay, acaip şeyler buldum hocam.. Birazda editleme ile tadından yenmeyecek..

Yorum

Arkdaşlar çeşitli Cross resimlerine aşağıda verdiğim linkten ulaşabilirsiniz ancak sayfada görünen görüntülerden muaf tutulmak istiyorum çünkü malum o işaretin tam olarak ne oldugunu önceki başlıklarda belirttim

Yorum

arkadaşlar nerden buluyorsunuz böyle şeyleri kuru kafa motifleri ya da iskelet motifleri bulabilrseniz paylaşın bizimle ben de yapacağım vallahi acaip özendim

Yorum

Arkadaşım google.comdan grafikler bölümüne gir ve "skulls, badges, logos, decals, stickers," gibi anahtar sözcüklerden arat çıkan sayfalara bak oralardan kes kopyala düzelt falan.. Etrafta herkesin x-2sinde çıkartma olacak galiba..

Yorum

Resim kolay, acaip şeyler buldum hocam.. Birazda editleme ile tadından yenmeyecek..
                bekliyoruz o zaman

Yorum

Örnek olarak şöyle birşeyler olabilir:

Montaj için kusura bakmayın arkadaşlar..

Düzenleyen - shnicx on 06/04/2007 21:54:55

Yorum

ilk ikisi ve sondaki hoşuma gitti..
                    ama stickerı A4 boyutundaki bir kağıttan kendin kesip alacağını unutma, kesmesi çok zor şey uğraştırabilir yani

Yorum

1,2,6.resimleri beğendim bende o exodus güzel durdu ya.. Büyük ihtimalle o olacak ama dur bakalım, hallederim denizliye bir gideyim de okula..

Yorum

aslında kafamda potans düğmelerini siyah olanlarla değiştirmek de var ama bakalım..

Yorum

Aynen valla hocam, hatta;
                          Bilmiyorum uyarmı bize ama standarttır bence potanslar.. Tanesi 3dolardan 2tanesi 8ytl falan oluyor, ben denizlide okuduğum için kargoyla 15i bulur bana. Alıp almamakta kararsızım yani..

Düzenleyen - shnicx on 07/04/2007 00:16:38

Yorum

yok ya bence değmez o paraya..
                            potans düğmesi heryerde potans düğmesidir,gitara özel birşey değildir.. ben bunu karaköyde filan tanesini 1-2ytl'ye bulurum gibi geliyor.. ama kim gidip arıyacak

Yorum

Arkadaşlar benim gitarım Washburn N1

Hatta o gitarın ta kendisi

Ben sevdiğim müzik tarzına uygun bir işleme arıyorum ama sorunum gitarımın rengiyle ilgili...

Gördüğünüz üzere gitar kırmızı. Hangi rengin daha uygun olacağına bir türlü karar veremedim. Önerileriniz varmı?

Bir diğer fikrim de şu;

Şimdi gitarın potansiyometresinin üzerinde ayar kapağı varya (sağa sola çevirdiğimiz) onun içerisinde pot un üzerine rahat oturabilmesi için bir plastik ek parça var. Eğer o ek parçayı içerisinden uygun ve bozmadan şekilde çıkartabilirsem demektir ki artık o sıradan "ayar kapağı" dediğim şeye gerek kalmayacak.

Düşündüm ki sanayi sitelerinde bulabileceğim bir tornacıya o iç plasik şekline uygun bir yeni ayar kapağı yaptırabilirim. Mesela düşünün o yuvarlak krom yerinde pentagram şeklinde bir krom...

Biraz uğraştıracak ve masraf açacak bir iş ama biraz daha fikir önerebilirseniz acayip şeyler çıkabilir ortaya

Yorum

Valla arkadaş siyah şeyler gider gitarına ama ikinci fikrini anlamadım ama sakat birşeye benziyor o potans düğmelerine zarar vermek kolay oluyormuş ve tamiri zor oluyormuş galiba, tam bilmiyorum ama bence kalkışma böyle bir işe..

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                                Initializing Tabs & loading Content...
                                Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                                X