Duyuru

Collapse
No announcement yet.

hangi basslar iyidir?

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

He bu arada Cliff Burton'a ve For Whom The Bell Tools daki solosuna hayranım.

Yorum

Bende benzeri bir soru sormak istiyorum grubumla black ve death metal çalıyoruz. Sizce ibanez K5 mi almalıyım yoksa LTD TA-200 mü hangisi tarzıma daha uygun lütfen yardımcı olun.

Yorum

slasher boy isimli üyeden alıntı Mesajı göster
        Beyler ben bişey sorucam Benim arkdasım riken bekır nasıl yazılıyor bılmıyorum ondan aldı 75 model 2000 tlye sizce kazık yemısmı yekpare ama sey 75 model yha 30+ küsür yıl gectı saglammıdır acaba ? siz bilirsiniz bascınız ne de olsa

Rickenbacker karakterli ve nitelikli baslar üreten bir firma, Aslında çok iyi fiyata almış arkadaşın 4000 serisinden sanırım, tabi bas iyi kondüsyonda ise gerçekten pişman olmayacağı bir gitar.

Neyse, ben Warwick Streamer Stage I severim yıllardır da isterim.

Yorum

bu ikisi arasından seçim yapmak istiosan ibanez K5 al bence. ama tel aralığı 16.5 mm dikkat etmişsindir umarım. ben birde ibanezin BTB 475 ine bak derim hem daha hesaplı hemde cok güzel tonu var tel aralığıda 19 mm. yaptığın müziğede gider...
          buarada bence en iyi bass gibson thunderbird...

Yorum

Acepro yu tek geçerim :P

Yorum

fender jazz

Yorum

Warwick, fodera, musicman, lakland, sadowsky benim favori listemdir. Nedense fenderlere ısınamadım.Sevdiğim müzik türünden olsa gerek. Bir de arkadaş soru sormuş ben k5'i seçerdim.

Yorum

JD ismi olmayan ama iyi tonları olan bir markadır.

Yorum

Fenderlerin üstüne tanımam açıkçası.Ama biraz pahalıdır diğerlerine göre.Ama ben sana paran varsa al derim,yoksa da biriktir al derim

Yorum

Cort AB5 kesinlikle tavsiye ederim...

Yorum

arkadaşım elimde 2 bass gitar biri 92 model fender Jazz Bass diğeri ise Akustik ibanezim var 2 side güzel gitarlar ve sesleride gayet iyi tonlamaları olsun aslında bütün gitarlar iyidir önemli alacağın combi amp dır en kötü gitarı bile iyi bi amp süper bi gitar olarak gösterir ilk başlayacaksan önerebileceğim İbanezlerin ZUHAL müzik de 300 TL ye pasif manyetikli gitar var siyah hem de temiz sesi var gitarın

Yorum

arkadaşlar ben bi soru sorcam?

ben bas gitara yeni başladım ve nerden forum konusu açacımı bilmediğim için burdan yazıyorum ben bas gitar alıcam fakat 2 marka arasında kaldım cruiser crufter ve keiper starsun sizce hangisini almalıyım bilgilendirirseniz sevinirim

Yorum

@bass gitar

Denedin mi ikisini de?
                            Denemeden karar vermemelisin başkalarının tavsiyesine de hani çok uçuk bir durum yoksa fazla takılma derim. Denemediysen git bir dene hangisini daha çok istersen - hissediyorsun onu - onu al.
                            Şunun şusu bunun busu olayına bakmamak gerekir. Tekrar söylüyorum çok abuk bir durum yok ise.

Yorum

Fender Jazz Bass

Yorum

hocam steve harris in fender presicion bassından almayı planlıyorum.elimde dean var death metal yapıyorum.ne dersin sence bu fender ideal mi?

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                                Initializing Tabs & loading Content...
                                Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                                X