He bu arada Cliff Burton'a ve For Whom The Bell Tools daki solosuna hayranım.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
hangi basslar iyidir?
Collapse
X
-
slasher boy isimli üyeden alıntı Mesajı gösterBeyler ben bişey sorucam Benim arkdasım riken bekır nasıl yazılıyor bılmıyorum ondan aldı 75 model 2000 tlye sizce kazık yemısmı yekpare ama sey 75 model yha 30+ küsür yıl gectı saglammıdır acaba ? siz bilirsiniz bascınız ne de olsa
Rickenbacker karakterli ve nitelikli baslar üreten bir firma, Aslında çok iyi fiyata almış arkadaşın 4000 serisinden sanırım, tabi bas iyi kondüsyonda ise gerçekten pişman olmayacağı bir gitar.
Neyse, ben Warwick Streamer Stage I severim yıllardır da isterim.
Yorum
-
arkadaşım elimde 2 bass gitar biri 92 model fender Jazz Bass diğeri ise Akustik ibanezim var 2 side güzel gitarlar ve sesleride gayet iyi tonlamaları olsun aslında bütün gitarlar iyidir önemli alacağın combi amp dır en kötü gitarı bile iyi bi amp süper bi gitar olarak gösterir ilk başlayacaksan önerebileceğim İbanezlerin ZUHAL müzik de 300 TL ye pasif manyetikli gitar var siyah hem de temiz sesi var gitarın
Yorum
-
@bass gitar
Denedin mi ikisini de?
Denemeden karar vermemelisin başkalarının tavsiyesine de hani çok uçuk bir durum yoksa fazla takılma derim. Denemediysen git bir dene hangisini daha çok istersen - hissediyorsun onu- onu al.
Şunun şusu bunun busu olayına bakmamak gerekir. Tekrar söylüyorum çok abuk bir durum yok ise.
Yorum
Unconfigured Ad Widget
Collapse
Initializing Tabs & loading Content...

Trending
Collapse
Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.
Yorum