Arkadaşlar ben elektroya yeni başladım sayılır. İlk pedalımı alacağım. Amfi ve gitarımı aldım. Aşağıda linki vereceğim. Gitarımın clean'ini seviyorum sadece amfinin drive tonunu yetersiz buluyorum. 100 TL bütçem var fakat acelem yok yani bir dahaki ay 150, 200 ellişer ellişer artıyor aşağı yukarı. Fakat bir an önce alsam iyi olur drive hoşuma gitmiyor. Tonunu yakalamak istediğim gruplar:
Black Sabbath, Guns'n'Roses, Nirvana, AC/DC ve Deep Purple. Tabii ki %100 yakalayamam fakat ne kadar yakın olursa o kadar iyi olur. Elbette sadece bu grupları çalmayacağım. Megadeth, Slayer gibi metal parçalarını da çalacağım. Hangi pedalı önerirsiniz. En fazla 2 ay sabredebilirim (harçlık biriktiriyorum
). Yani yaklaşık 200 TL olur. Gitarı falan değiştirmeyeceğim 2-3 yıl boyunca. Amfi belki çok yetersiz kalırsa en az 1 yıl sonra değiştiririm. Ama ikisi de çok yeni. Yeni yıl hediyesi olarak geldi babam aldı. Aşağıda linki(profilde belirtsem de):
B.C. Rich ASM One Pearl Black Elektro Gitar
Black Sabbath, Guns'n'Roses, Nirvana, AC/DC ve Deep Purple. Tabii ki %100 yakalayamam fakat ne kadar yakın olursa o kadar iyi olur. Elbette sadece bu grupları çalmayacağım. Megadeth, Slayer gibi metal parçalarını da çalacağım. Hangi pedalı önerirsiniz. En fazla 2 ay sabredebilirim (harçlık biriktiriyorum
). Yani yaklaşık 200 TL olur. Gitarı falan değiştirmeyeceğim 2-3 yıl boyunca. Amfi belki çok yetersiz kalırsa en az 1 yıl sonra değiştiririm. Ama ikisi de çok yeni. Yeni yıl hediyesi olarak geldi babam aldı. Aşağıda linki(profilde belirtsem de):B.C. Rich ASM One Pearl Black Elektro Gitar

Yinede git bir dene müzik markette neymiş ne değilmiş bu pedallar diye. Daha sağlıklı seçim yapabilirsin.
Yorum