Ağırlıklı olarak alternatif,hard rock ve birazda blues için şunlardan hangisi daha iyidir?
*Ibanez GRG170DX
*Ibanez RG370DX
*Ibanez RG370DXZ
*Ibanez RG350DX
*Ibanez RG350DXZ-WH
*Ibanez GRG270B
*Ibanez RG350EX
Elektro gitara yeni başlayacağım ve aldıktan sonra bir 3-4 sene değiştiremeyeceğim. Bu yüzden yukarıdaki gitarlardan hangisiyle başlamam benim için daha iyi olur?
Amfi başlığı değil ama; Ben amfi olarak roland micro cube düşünüyordum. Çalacağım tarzda daha karakterli olan bir amfi var mı? Tabi ki aşağı yukarı aynı fiyatta olmak kaydıyla.
*Ibanez GRG170DX
*Ibanez RG370DX
*Ibanez RG370DXZ
*Ibanez RG350DX
*Ibanez RG350DXZ-WH
*Ibanez GRG270B
*Ibanez RG350EX
Elektro gitara yeni başlayacağım ve aldıktan sonra bir 3-4 sene değiştiremeyeceğim. Bu yüzden yukarıdaki gitarlardan hangisiyle başlamam benim için daha iyi olur?
Amfi başlığı değil ama; Ben amfi olarak roland micro cube düşünüyordum. Çalacağım tarzda daha karakterli olan bir amfi var mı? Tabi ki aşağı yukarı aynı fiyatta olmak kaydıyla.

)
Ancak sizce hangisini almaliyim. Bu gitarlarin karakterleri hakkinda hicbir fikrim yok. Alternatif,hard rock ve birazda blues yapacagim. 350dxz-wh'nin tanitim videosunu izledim,cokta hosuma da gitti, tavsiye edermisiniz? 350dxz ve 370dxz arasinda ne fark var?(grg170dx dusunuyordum biraz daha para biriktirip alacagim,pisman olmak istemiyorum
) Tarzima uygun mudur? Hangisini almaliyim, cok kararsizim.

Yorum