Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Hangi ibanez?

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Alışveriş Hangi ibanez?

Ağırlıklı olarak alternatif,hard rock ve birazda blues için şunlardan hangisi daha iyidir?

*Ibanez GRG170DX
    *Ibanez RG370DX
    *Ibanez RG370DXZ
    *Ibanez RG350DX
    *Ibanez RG350DXZ-WH
    *Ibanez GRG270B
    *Ibanez RG350EX

Elektro gitara yeni başlayacağım ve aldıktan sonra bir 3-4 sene değiştiremeyeceğim. Bu yüzden yukarıdaki gitarlardan hangisiyle başlamam benim için daha iyi olur?

Amfi başlığı değil ama; Ben amfi olarak roland micro cube düşünüyordum. Çalacağım tarzda daha karakterli olan bir amfi var mı? Tabi ki aşağı yukarı aynı fiyatta olmak kaydıyla.
    Son güncelleyen sesberk; 02-09-2011, 14:35.

Valla karar zor neredeyse hepsi aynı sen kasasını beğen ama diğerlerini alabilecek bütçen varsa 170DX i tavsiye etmem 3-4 yıl kalmaz... ama metal-hard rock falan dersen humbucker manyetikleri seramik kaplama ortadaki single normal bi tane al
    Ayrıca temiz kullanacaksan kasasını beyaz almanı tavsiye ederim alakası yok ama kızlar beyaz kasa elektro gitarları daha çok seviyor(denenmiştir )

Yorum

Tavsiye icin tesekkur ederim Evde kullanacagim, temiz kullanacagim yani Ancak sizce hangisini almaliyim. Bu gitarlarin karakterleri hakkinda hicbir fikrim yok. Alternatif,hard rock ve birazda blues yapacagim. 350dxz-wh'nin tanitim videosunu izledim,cokta hosuma da gitti, tavsiye edermisiniz? 350dxz ve 370dxz arasinda ne fark var?(grg170dx dusunuyordum biraz daha para biriktirip alacagim,pisman olmak istemiyorum ) Tarzima uygun mudur? Hangisini almaliyim, cok kararsizim.
      Birde 350dxz-wh floyd rose midir? Bu sistem hakkinda hicbir bilgim yok, yeni baslayacam ve netten ogrenicem. Gitar elimde kalsin istemiyorum. Akord problemi yasarmiyim?
      Son güncelleyen sesberk; 02-09-2011, 14:55.

Yorum

Yeni başladığın için ben olsam floydrose'a sahip bir gitar ile başlamazdım. Onun yerine RGR321EX güzel bir seçim olabilir.

Yorum

sesberk isimli üyeden alıntı Mesajı göster
          Tavsiye icin tesekkur ederim Evde kullanacagim, temiz kullanacagim yani Ancak sizce hangisini almaliyim. Bu gitarlarin karakterleri hakkinda hicbir fikrim yok. Alternatif,hard rock ve birazda blues yapacagim. 350dxz-wh'nin tanitim videosunu izledim,cokta hosuma da gitti, tavsiye edermisiniz? 350dxz ve 370dxz arasinda ne fark var?(grg170dx dusunuyordum biraz daha para biriktirip alacagim,pisman olmak istemiyorum ) Tarzima uygun mudur? Hangisini almaliyim, cok kararsizim.
          Birde 350dxz-wh floyd rose midir? Bu sistem hakkinda hicbir bilgim yok, yeni baslayacam ve netten ogrenicem. Gitar elimde kalsin istemiyorum. Akord problemi yasarmiyim?
          RG350DXZ-WH Floyd Rose lu ancak alışırsın sorun yaratacağını düşünmüyorum. Akord problemi yaşamazsın.

Yorum

1.) 3-4 sene kesin değiştirmem diyorsan seçeneklerden Ibanez RG350DXZ-WH tavsiye ederim.Tremolosu çok met edilio.Klavyesi rahat.

2.) Benim tarzım değişir 1 yıla gitarı değiştirme iht. var diyorsan daha ucuz olan grg170dx alıp kenara para atabilrsin.

Yorum

benceaklındaki ibanez marka takıntısını yenip düzgün bir araştırma yap..

Yorum

-ersoy- isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                benceaklındaki ibanez marka takıntısını yenip düzgün bir araştırma yap..
                katılmakla beraber 2. ellere bakmanı öneririm sahibinden de çok iyi gitarlar var

Yorum

tanıtım videolarına fazla takılma bizde düğün amfileriyle sürüyle pedal yok ayrıca bi gitarı tanıtacak kadarda deneğimimiz yok örn. ben ibanez grg121ex imi http://www.youtube.com/watch?v=yNm8t...eature=related videosuna bakarak aldım tek sorun başta çalan parçayı çalamamam markaya gelince İbanez, Washburn, Cort, Havalı bir görünüş için B.C Rich'in Warlockları ha birde 2. el alacaksan görmeden tutmadan çalmadan alma...
                  Son güncelleyen _BDrk_; 02-09-2011, 17:36.

Yorum

Ibanez'de takılı kalma arkadaşların dediği gibi. Ve yeni başlıyorsan sabit köprü en iyi seçim olacaktır.

Yorum

RG350DXZ-WH kullanıyorum.Çok memnunum.Köprüsünden hiçbir şikayetim yok.Kesinlikle en ufak bir problem yaratmıyor.Klavyesi çok rahat.Line6 Spider 4 15W amfiyle kullanıyorum.Tonlarındanda memnunum.

Yorum

Metin16 isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                        1.) 3-4 sene kesin değiştirmem diyorsan seçeneklerden Ibanez RG350DXZ-WH tavsiye ederim.Tremolosu çok met edilio.Klavyesi rahat.

2.) Benim tarzım değişir 1 yıla gitarı değiştirme iht. var diyorsan daha ucuz olan grg170dx alıp kenara para atabilrsin.
                        Tüm cevaplar için teşekkür ederim.
                        Müzik tarzım değişken değil Alternatif ve Hard Rock dinliyorum. Elbette arada hoşuma giden metal (senfonik ya da çok ağır olmayan türdekileri) dinliyorum.
                        Ancak floyd rose kafamı çok kurcalıyor.
                        İbanez dışında alternatif gitar önerisi önerisi olan var mı?
                        2.el gitar almayı düşünmüyorum. Elbette bulunabilir ama, anlamam yani. Rg350dx-wh hakkında okuduğum yorumlar beni etkiledi. Ancak dediğim gibi tek sorun floyd rose. Bu gitarın karakterine yakın sabit köprülü hangi gitar var?
                        Son güncelleyen sesberk; 02-09-2011, 21:07.

Yorum

Ibanez istiyorsan RGR321EX, istemiyorsan Cort Z44

Yorum

yboras isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                            Ibanez istiyorsan RGR321EX, istemiyorsan Cort Z44
                            Arkadaşın les paul kasa seveceğini sanmıyorum

Yorum

RGR321EX'in single manyetiği olmaması sorun yaratır mı?

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                              X