Duyuru

Collapse
No announcement yet.

cort x6

Collapse
Bu konu kapandı.
X
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Alışveriş cort x6

arkadaşlar ben ibanez gax alacaktım ama elimde kalır diye vazgeçtim metal tarzı müzik yapmayı düşünüyorum sizce cort x6 alsam mı kendimi geliştirikten sonra elen çıkarmak kolay olur diyorlar aha iyi bi öneriniz ver mı ?

ibanez gax30 mu cort x6 mı ?

Son güncelleyen yutup123458; 03-08-2011, 09:00.

çok geniş bilgiler var ikisiyle ilgili kararını netleştirir bunlar

cort :http://www.mygitar.com/forum/showthread.php?t=1236

ibanez : http://www.mygitar.com/forum/showthread.php?t=15564

Yorum

peki cortun akord bahseildiği gibi çabuk kaçıyor mu

Yorum

bilmiyorum denemedim deneyen arkadaşlar yardımcı olurlar ama 500 liralık gitarın tremolo sisteminden harika şeyler beklememek lazım

Yorum

tamam kardeşim yardımın için sağol

Yorum

Cort x6 daha popüler bir gitar 2. el satman çok çok daha kolay olur.
            Cort x6 metal içinde iyidir geliştikten sonra tarzına uygun gitarını alırsın.

Yorum

kardeşim 3 yıldır cort x6 kullanıyorum akordunu yaptıktan sonra üst eşik kilidini iyi kapatırsan akordu kolay kaçmaz ama kapatmazsan tremoloyu 3-4 kullanımdan sonra akort tamamen değişebilir

Yorum

bende de cort x6 var başlangıçta memnumdum ama alalı 2 ay olmasına rağmen artık kesmiyor tonları kötü geliyor kulağıma gene de sen bilirsin arkadaşımda ibanez 170dx vardı ve tonları vardı bütçene göre değişir tabi ki eğer biraz daha iyi alabilirsen daha kaliteli al veya 2. el daha kaliteli gitar bulabilirsin cort x6ının 0 fiyatına ama tabi ki bütçe meselesi gene de ben 0 cort x6 alacağına o fiyata 2. el temiz bir alet almanı öneririm.

Yorum

4 yıldır cort x6 kullanıyorum floyd bazen çıldırtabiliyor insanı fakat doğru ayar yapıldığında pek sorun çıkartmıyor
                  kilit kapatılınca kolay kolay akort kaçırmaz sadece tel değiştiriken sorun yaratır onu da floyddan küçük ayarlarla düzeltebilirsin

Yorum

Bir gitarı akort kaçırıyor diye almamak olmaz.Cort x6 470 , Ibanez Gax30 340 lira.Bir gitar fiyatına göre değerlendirilmez fakat elinde Ibanezin üst modellerine bakma imkanında var.Ibanez GRG170DX e bak derim.Ama illa bu iki gitar arasından seçiceksek Cort x6.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                    Initializing Tabs & loading Content...
                    Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                    X