Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Cort x-6

Collapse
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

İnceleme Cort x-6

ya ben iki yildir cort x-6 kullaniyorum.eger kullanan varsa düsüncelerini belirtebilirmi?bu gitar nasildir?sorunlari varmidir?benim sorunum akord problemi-floyd rose ayari bi kaçti bidaa akordu tutturan...vibratoya bi basiyon o basis bida akordu gören yokk..bunu nasil giderebilirim bilen varsa..piliiz..

Düzenleyen - CoolDoG on 21/11/2004 02:45:03

üst eşikteki kilit sistemini yeterince sıktığından eminmisin?

Bundan olabilir..!

Yorum

o gitarın üzerinde yapmadıım kalmadı..üst eşikteki vaidaları yeterince sıktıımdan eminim hatta en alt alyan vidayı yalama bile yapmıştım :=)floyd rose kalkıyor akordu bi türlüm tutturamıyorum...ibanez düşünüyorum ama yeterince pahalı olduundan x-6mı gtar tamircisine götürdüm ve bana 30 dolar diyince gözlerimi kapatıp dükkandan çıktım ve gitarımla iyi geçinme kararı aldım..floyd rose kısmından falan diolar acaba benim yapabilecegim bir şey olabilirmi bilen varsa söyleyebilirmi (hayat hikayesimi yazdın be çocuk...)

Yorum

baba bi x-2 flan takasa git... :>

Yorum

yani durum vahim kurtarılamazmı bu alet acep?

Yorum

X-6 yla X-2 takas edilirmi. bir bakıma ver hocam!adamlar bir gözden geçirsinler!

Yorum

*** ya bi bakıma vericeksin herseyini gozden gecircekler ya da sen bu gitarı gozden cıkarcaksın

Yorum

gövde tarafındaki yay ayarları gitmiş olabilir bi luthier'e göster bence

Yorum

Bence o gitara dikkat et elindeki iyi bir gitar..
                  Biraz sabret parayı denleştirince tamir ettirirsin... Aman x-2 yle takas etme... Dark wizard 'ın sözünü dikkate al...

Yorum

X-6 dan iyi bir tel X-9 var. X-9 un X-6 dan farklı manyetikleridir. Yani anlayacağın sendeki iyi bi şey!

Yorum

Cort X-6

arkdaslar ben biraz para biriktirdim ve 15-20 watt lik bi amfi alicam sonrada benim eski gitari verip ustune biraz daha ekleyip kilit sistemli bi gitar almayi istiyorum su an icin aklimda CORT X6 var bu gitari kullanan varmi veya gitari bilen varmi nsai bi gitardir performasi tonu fln nasildir

Düzenleyen - CoolDoG on 21/11/2004 03:08:46

Yorum

ya ben x-2 kullanıyorum ve cort'un performansını iyi buluyorum verdiğim her kuruş helal olsun... herhalde x-6 daha iyidir x-2 den... alırsan pişman olmassın bence...

Yorum

Cortlar güzeldir.Forumlarda konusu çok geçti.Fiyatına oranla alabileceğin en iyi gitar CORT tur...

Yorum

benim şu an kullandıım gitar x 6 dır fakat ben gitarı aldıımdan beri floyd rose ile sorunum var.devamlı akord ve entonasyon problemi...tonlara gelince gayet memnunum fakat kullandıım manyetikler sadece neck ve bridge.**** pozisyonlar ve orta manyetik işime yaramıyor ve zaten dist.kullandıım zaman dip gürültüsü yapıyor fakat bilmiyorum belki başka x 6 da bu sorunlar olmayabilir belki... sap yönünden süper rahat bi gitar.ben şu an gitarımı deiştirmeyi düşünüyorum yerine viva 7 alıcaktım ama param yetişmedii için x 7 almayı düşünüyorum. kilitli gitar iidir fakat çok problemler yaşatır ilgilenmezsen veya kullanmayı bilmiyorsan.aynen benim gibi insanı kanser eder..bi dene bence alcaan yerde derim.kolay gelsin sana....

Yorum

WAlla bende cortlar çok iidir... Bende bi tane war... Stat 2-t... Bende badunknown la aynı sorunu yaşıyorum... (Entonasyon ve Akord) Ama memnunum... Cort x-6 çok ii bir gitar... Şu anda en ekonomik we en werimli gitar markası cort die düşünüorum... Diil mİ?

Düzenleyen - ExE on 26/01/2004 23:34:36

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                              X