Duyuru

Collapse
No announcement yet.

4 Les Paul Arasından Hangisi?

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

çoğunluk epi. lp stand. diyo
    peki bu gitara sahip olan veya kullanmış olan bi arkadaş var mı
    ben hiç çalmadım bu gitarı
    biraz yardımcı olabilir misiniz

Yorum

Yardımcı olalım da ikinci el bi Les Paul düşünme.. Paranı biriktir ilk elden al..

Metal up your ass

Yorum

martyfriedman isimli üyeden alıntı Mesajı göster
        Yardımcı olalım da ikinci el bi Les Paul düşünme.. Paranı biriktir ilk elden al..

Metal up your ass
        Bence bu konuda yanılıyorsunuz, enstruman genelde yıllandıkça daha güzel olan bir şey. Hele de temiz bakıldıysa tadından yenmez (tabii benim de söylediğim gibi "vintage" havası olsun gitarımın diyorsanız o ayrı)
        Hem daha ucuza hem de tonu oturmaya daha yakın gitar almak varken neden sıfırına para verilsin ki her zaman?
        Durumun çok iyiyse, ben yıllandıracağım gitarımı torunlarıma saklayacağım diyorsan o ayrı tabii. Epiphone'dur, Cort'tur... Bunlar genelde öyle yıllarca saklanan gitarlar değiller, bazıları "ömürlük" kalitede olsa da her zaman insan oğlu daha iyisini almaya meğilli oluyor.

Tavsiyeye gelecek olursak... Bilmiyorum ne tarz müzik yapıyorsunuz ama biraz daha blues vari bir şeyler yapıyorsanız Epiphone'un P90 manyetikli modellerine bakmanızı öneririm, gerçekten harika manyetikler.
        Biraz daha sert bir şeyler de yapabileyim diyorsanız (Hoş, P90'la da yaparsın) seçenekleriniz arasında en iyisi Les Paul Std.

Çin olayına gelirsek: Hiç gözünüz korkmasın arkadaşlar... Hala çok güzel tonlara sahip Epiphone'lar.
        Son güncelleyen 3rm@N; 17-09-2010, 06:14.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
        Initializing Tabs & loading Content...
        Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
        X