Duyuru

Collapse
No announcement yet.

4 Les Paul Arasından Hangisi?

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Alışveriş 4 Les Paul Arasından Hangisi?

Arkadaşlar bütçe kısıtlı 4 adet lp kasa gitar arasında kaldım
    sizlerden yardım istiyorum..
    deneyen kullanan varsa yorumlarını sabırsızlıkla bekliyorum

aletler şunlar;

IBANEZ ART 120 (Aktif Manyetiklidir)
    Ibanez ART120 TRF - Bordo Elektro Gitar

CORT TS-250
    Cort TS-250 TBK - Transparent Black Elektro Gitar

EPIPHONE LP 100
    Epiphone Les Paul 100 Ebony Elektro Gitar

EPIPHONE LES PAUL STANDARD (İkinci El Düşünüyorum.. Fiyatı Malum)

limitim 650-700
    sizin bunlar haricinde önerebileceğiniz başka LP kasa gitarlar varsa eğer söyleyebilirsiniz. SX hariç tabi

EPIPHONE LES PAUL STANDARD (İkinci El)

Yorum

ibanez art 120 güzel bir gitar ben zakk wylde hayranı olduğum için onu alıp EMG 81/85 takmayı düşünüyorum (çünkü üzerindeki manyetikler aktif olsa da dist. tonları yetersiz). ama Epiphone Les Paul Standard da güzel (artla birlikte söylediğin en güzel gitar) gitar ama 2. el çin üretimlerinde sorun çıkabilir. 2. el çin üretimi gitar alırken elden almanı tavsiye ederim.

Saygılar

Yorum

Epiphone Les Paul Standard temiz .

Yorum

tanerrock isimli üyeden alıntı Mesajı göster
          ibanez art 120 güzel bir gitar ben zakk wylde hayranı olduğum için onu alıp EMG 81/85 takmayı düşünüyorum (çünkü üzerindeki manyetikler aktif olsa da dist. tonları yetersiz). ama Epiphone Les Paul Standard da güzel (artla birlikte söylediğin en güzel gitar) gitar ama 2. el çin üretimlerinde sorun çıkabilir. 2. el çin üretimi gitar alırken elden almanı tavsiye ederim.

Saygılar
          bende art120 yi çok istedim ilk başlarda dist. güzel aslında benim işimi görür..
          elime aldım gitarı.. klavye biraz rahatsız kalın gibime geldi.. az birazda ağır bi gitar..
          aktif olduğu için 100lük marshallda gitar resmen kükredi
          iş görür ama bi süre sonra tonlar yetmez sıkar adamı..
          dediğin gibi emg 81/85 diilde 60/85 takarım dedim.
          cleanler daha bi okkalı oluyomuş o zaman.. öyle dediler ben görmedim..
          o zamanda gitarında bana maliyeti 1000tl civarı olacak oda işime gelmiyo..
          buna 1000tl harcayana kadar sıfır çiçek gibi epi. stand. alırım diye düşündüm sonra..
          aslında 1000 tl'lik bi gitar düşünüyodum ama 30luk marshall amfi almaya karar verdim ondan dolayı biraz kısıyorum gitardan..
          bilemiyorum hocam kafam çok karışık
          Son güncelleyen semetey0318; 14-09-2010, 20:35.

Yorum

Kardeşim tek tavsiyem var; Cort Z44 =) böyle bir gitar olamaz fiyatını 900 tl yapsalar yine de verirdim çok iyi bir gitar bence ona da bakmalısın!

Yorum

1000TL harcayacaksan Epi LP Custom, yoksa Epi LP Standart. Taş gibi clean de alırsın, drive da.

Yorum

Epiphone Les Paul Standard bence

Yorum

kore bulursan les paul standard,standard plus veya custom...kore bulamazsan pek tavsiye etmem.Yeni dönem les paul'leri pek iç açıcı bulmadım ben.

Yorum

Epiphone Les Paul Standart akar.

Yorum

OnLy SlipKnoT® isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                      kore bulursan les paul standard,standard plus veya custom...kore bulamazsan pek tavsiye etmem.Yeni dönem les paul'leri pek iç açıcı bulmadım ben.
                      hocam koreyle çinin ne tür farkları var? aydınlatır mısın lütfen..

Yorum

Hocam hiç bir farkları yok.. Eskiden de tüm parçalar Çin'de üretiliyordu.. Ama o zamanlar Çin mallarına güven olmadığı için sadece parçaların birleştirilme yeri olan Kore'nin adı yazılıyodu insanlar da aa bu Kore malı almam lazım diyerek aslında her şeyiyle çin olan kore mallarını alıp mutlu mutlu kullanıyorlardı.. Yani aralarında hiç bir fark yok.. Manyetiklerin Seymour veya EMG olmasına bağlı aslında şu anda çoğu şey.. Tüm gitarların her şeyi çin malı.. Amerika yapım olan gitarlar hariç.. Japonlar da bildiğim kadarıyla çin'den gelen parçaların birleştirildiği yerlerde üretiliyorlar.. Yani hiç bi şey değişmedi..

Yorum

martyfriedman isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                          Hocam hiç bir farkları yok.. Eskiden de tüm parçalar Çin'de üretiliyordu.. Ama o zamanlar Çin mallarına güven olmadığı için sadece parçaların birleştirilme yeri olan Kore'nin adı yazılıyodu insanlar da aa bu Kore malı almam lazım diyerek aslında her şeyiyle çin olan kore mallarını alıp mutlu mutlu kullanıyorlardı.. Yani aralarında hiç bir fark yok.. Manyetiklerin Seymour veya EMG olmasına bağlı aslında şu anda çoğu şey.. Tüm gitarların her şeyi çin malı.. Amerika yapım olan gitarlar hariç.. Japonlar da bildiğim kadarıyla çin'den gelen parçaların birleştirildiği yerlerde üretiliyorlar.. Yani hiç bi şey değişmedi..
                          bende parçalar amerikada üretilip çinde işçilik ucuz olduğu için orada birleştiriliyo diye duymuştum...

Yorum

Amerika'da üretilenler Amerika'da birleştiriliyor ama Amerika'dan başka yere üretilen parçaları yollamazlar.. Çin'de işçilik ucuz.. Hem birleştirme hem de üretim.. İbanez bile artık Endonezya pahalı diye fabrikaları Çin'e kaydırdı.. Endonezya'da Cort,Squier,İbanez'in H.R. Giger modeli,Jacksonların JS serisi(Hatta bunların yarısı Hindistan'da yapılıyor),ucuz Gibsonlar vb.. Yani çok iyi bir gitar istiyorsan Amerika olacak veya manyetikleri EMG hz. olacak.. Yani uzakdoğu mallarının hepsi Çin kökenli..

Metal up your ass

Yorum

Bence de Epiphone Les Paul Standart.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...