Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Schecter Blackjack ATX C-1

Collapse
X
 
  • Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

  • İnceleme Schecter Blackjack ATX C-1

    Schecter Blackjack ATX C-1

    Merhabalar arkadaşlar, daha önce imzamda linkini bulabiliceğiniz bir başlık altın kendi amfimim olan Ibanez TB50R yi tanıtmıştım ve bu seriyi yeni aldığım gitarla devam ettirmek istiyorum.

    Gitar Schecter'in Diamond Serisine ait Kore Üretimli, ABD kontröllü ve onaylı bir modelidir. Bende bulunan rengi şu anda üretimde olmayan Walnut Satin rengidir.

    Genel Bakış:

    Click image for larger version

Name:	_c775694_image_0.jpg
Views:	2
Size:	40,8 KB (Kilobyte)
ID:	451998

    Gitarın sapı ve gövdesi maun ağacıdır. Klavyesi abanozdur. Sap birleşimi Set Thru denen bir tekniktedir. Köprü olarak Orjinal Floyd Rose ve String Thru TOM bridge olmak üzere 2 seçeneğiniz vardır. Skalası 25.5" dir ve Extra Jumbo perdelidir. (7 telli modeli diğer 7 telli gitar markalarından farklı olarak 26.5" dir.) Üzerinde aktif Seymour Duncan Blackout lar bulunur. ( 9 volt luk pil ile çalışır) 2 volume bir ton potu bulunur, ayrıca 3 yollu switchi vardır. Üzerinde Schecter'ın kendi üretimi olan 19:1 ratio lu kilitli akort kulakları bulunur ve hiç akord kaçırma sorunu çıkartmadı.


    Click image for larger version

Name:	c1bjatxfrabsnby2.jpg
Views:	2
Size:	71,7 KB (Kilobyte)
ID:	451999



    Gitar genel olarak sert müziklere yatkındır. Fakat maun gövdesinin getirdiği tok ve sustainli sound ile çok güzel Gibson vari blues - rock tonları elde edilebilir. Maun gövdenin kalın olması nedeniyle ağır ama dolu dolu bir gitardır. Drop akortlarda daha da hoş bir hal alan gitar rahatlığı ile hem solo hem de ritim de sizi yormaz.

    Önemli bir nokta en üstte de dediğim gibi gitar Kore üretimlidir fakat parçaları tamamen ABD den gelir ve Korede yapılan birleştirme işleminden sonra tekrar ABD ye gönderilir ve bir lüthier tarafından perdeleri çakılır ve kontrolleri tamamlanır sonra da ülkelere ihrac edilir.

    Ben şu güne kadar bir çok gitar denedim. Aralarında çok pahalıları da çok ucuzları da vardı. Fakat bu gitar benim için hepsinde ayrı bir yerde oldu. Tonu ve klavye yapısı (Orta kalınlıkta ama tok bir klavye) beni benden aldı. Bütçesi 1600 tl civarı olan herkese tavsiye ederim.

    Esenle Kalın
    Son güncelleyen Prestigio; 18-05-2012, 21:41.

Unconfigured Ad Widget

Collapse
Initializing Tabs & loading Content...
Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Pitbull Strings Gold Series Gitar Telleri

Collapse

Çalışıyor...
X