Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Epiphone Les Paul Standart Plus-Top & Schecter Solo 6 Custom

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Alışveriş Epiphone Les Paul Standart Plus-Top & Schecter Solo 6 Custom

Epiphone les paul standart plus top ile schecter solo 6 custom arasında kaldım.. Belli olacağı gibi hard rock yapmak istiyorum..

Kullanan arkadaşlar bilen arkadaşlar ne önerirsiniz?

kesinlikle Schecter Solo 6 Custom. manyetikler olsun, üretim yeri olsun daha iyi epiphonedan daha iyi.

Saygılar

Yorum

Solo 6 Custom =)

Yorum

Başka fikri olan ???

Yorum

Arkadaşlar Schecter firmasının yaptığı gitarlara sonuna kadar güvenin bence. Epiphone Les paul standartlara göre bahsedilen gitar oldukça iyidir. Arkadaşlarında dediği gibi manyetikleri bile gitarı öne çıkaran özelliklerden birisi.
          Ayrıca bir dip not eklemek istiyorum. Bildiğim kadarı solo customda kilitli burgu sistemi var. Çalım için oldukça avantajlı bir konu.

Yorum

Malesef Türkiyeden alacaksanız yıl ortasına kadar Schecter Solo-6 Custom modelinin Faded vari renklerini unutun. Siyah geliyor sadece yakın zamanda. Belkide gelmiştir. Ancak hem siyah istemiyorum. Belki olabilir derdim ama birde donanımı altın rengi olunca kesin vaz geçtim. 1 sene bekleyemem

Yorum

Bence de Solo 6 Custom. Ayrıca Les Paul'u sadece dış görünüşüne aldanarak alma. Performans açısından hangisi daha iyiyse onu al.

Yorum

Hedefim değişti. Kısmetse Gibson Les Paul Traditional alacağım yakınlarda. Farklı çıtalarda ama keşke Ekim-2010'da Do-Re'de denediğim Solo-6 Custom Faded'ı eski Cort'umu satmadan alsaydım, kaçırmasaydım. Belki benim gibi amatöre ne lazım Gibson der bol bol çalışmaya devam ederdim

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                Initializing Tabs & loading Content...
                Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                X