Arkadaşlar bu gitarı alacağım standart strat squeir amfi önerirmisiniz ben amfi olarak Fender Frontman 10G düşündüm sizce nasıl alternatif rock çalacağım ve bütçem 200 220tl arası işte sağolun
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Squier standart stratocaster uygun amfi ?
Collapse
Bu konu kapandı.
X
X
-
yanında jak kablosu gelmiyor sanırım.. 10 liraya 3m'lik cort ibanez vs marka jack alabilirsin, işini fazlasıyla görürstaree isimli üyeden alıntı Mesajı gösterbu arada amfi gelirken yanında jak kablosu varmı ayrımı alacağız ayrı alacaksak ne önerirsiniz.
Son güncelleyen canKUTTT; 07-09-2009, 21:32.
Yorum
-
Süper Moderatör
- Sep 2007
- 2168
-
1-Forumda arama yapmadan konu açanın konusu uyarı olmadan kapanır.
2-Nitelikli 100 mesajdan fazlası olan statü atlar. Boş mesajı olan uyarılarla beraber silinir. 3 uyarıdan sonrası banlanmadır.
3-Kuralları önemsememek kendinizi önemsememektir. Önemsenmek istiyorsanız anlamlı mesajlar yazın, kurallara uyun. İyi forumlar.
Fiilleri ,kelimeleri Türkçe'ye uygun olarak çekimleyin. İmla klavuzlarında ve Türkçe dilbilgisi kitaplarında gerekli bilgiler mevcut.
''Alı cam,yapı cam,calı cam yanlıştır,alacağım,yapacağım,çalacağım'' doğrudur. Özen gösteriniz ki saygı görünüz!
Yorum
-
Burdaki ''10 watt amfilerin çoğunun sesi benzer,10 watt amfide tüm gitarlar aynıdır. '' Cümlesine katılmıyorum. Eski gitarım squer bullet ile ibanez rg1570 imi karşılaştırdığımda belirgin bir fark oluyor ki amfim 10wattlık bir marshall.Ç. Bartu isimli üyeden alıntı Mesajı gösterDene,hangisi hoşuna giderse onu al.Sonuçta 10 watt amfilerin çoğunun sesi benzer,10 watt amfide tüm gitarlar aynıdır..Roland micro cube alabilirsin **** 15 watt isterim dersen ibanez tbx15 güzeldir..
Yorum
-
Özür dilerim,kastetmek istediğim o değildi. Düzeltme yapıyorum: 10 watt amfide bütün gitarlar kalitelidir,yani gitarın tonunu 10 watt amfi yeteri kadar belirlemez,gitarın tonu için yorum yapmak yetersizdir bu amfilerde..fender17 isimli üyeden alıntı Mesajı gösterBurdaki ''10 watt amfilerin çoğunun sesi benzer,10 watt amfide tüm gitarlar aynıdır. '' Cümlesine katılmıyorum. Eski gitarım squer bullet ile ibanez rg1570 imi karşılaştırdığımda belirgin bir fark oluyor ki amfim 10wattlık bir marshall.
Yorum
Unconfigured Ad Widget
Collapse
Initializing Tabs & loading Content...
Trending
Collapse
Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Yorum