Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Squier standart stratocaster uygun amfi ?

Collapse
Bu konu kapandı.
X
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Alışveriş Squier standart stratocaster uygun amfi ?

Arkadaşlar bu gitarı alacağım standart strat squeir amfi önerirmisiniz ben amfi olarak Fender Frontman 10G düşündüm sizce nasıl alternatif rock çalacağım ve bütçem 200 220tl arası işte sağolun
    Son güncelleyen canKUTTT; 07-09-2009, 21:31.

Dene,hangisi hoşuna giderse onu al.Sonuçta 10 watt amfilerin çoğunun sesi benzer,10 watt amfide tüm gitarlar aynıdır..Roland micro cube alabilirsin **** 15 watt isterim dersen ibanez tbx15 güzeldir..

Yorum

bu arada amfi gelirken yanında jak kablosu varmı ayrımı alıcaz ayrı alacaksak ne önerirsiniz.
      Son güncelleyen canKUTTT; 07-09-2009, 21:31.

Yorum

staree isimli üyeden alıntı Mesajı göster
        bu arada amfi gelirken yanında jak kablosu varmı ayrımı alacağız ayrı alacaksak ne önerirsiniz.
        yanında jak kablosu gelmiyor sanırım.. 10 liraya 3m'lik cort ibanez vs marka jack alabilirsin, işini fazlasıyla görür
        Son güncelleyen canKUTTT; 07-09-2009, 21:32.

Yorum

Fiilleri ,kelimeleri Türkçe'ye uygun olarak çekimleyin. İmla klavuzlarında ve Türkçe dilbilgisi kitaplarında gerekli bilgiler mevcut.

''Alı cam,yapı cam,calı cam yanlıştır,alacağım,yapacağım,çalacağım'' doğrudur. Özen gösteriniz ki saygı görünüz!

Yorum

Ç. Bartu isimli üyeden alıntı Mesajı göster
            Dene,hangisi hoşuna giderse onu al.Sonuçta 10 watt amfilerin çoğunun sesi benzer,10 watt amfide tüm gitarlar aynıdır..Roland micro cube alabilirsin **** 15 watt isterim dersen ibanez tbx15 güzeldir..
            Burdaki ''10 watt amfilerin çoğunun sesi benzer,10 watt amfide tüm gitarlar aynıdır. '' Cümlesine katılmıyorum. Eski gitarım squer bullet ile ibanez rg1570 imi karşılaştırdığımda belirgin bir fark oluyor ki amfim 10wattlık bir marshall.

Yorum

fender17 isimli üyeden alıntı Mesajı göster
              Burdaki ''10 watt amfilerin çoğunun sesi benzer,10 watt amfide tüm gitarlar aynıdır. '' Cümlesine katılmıyorum. Eski gitarım squer bullet ile ibanez rg1570 imi karşılaştırdığımda belirgin bir fark oluyor ki amfim 10wattlık bir marshall.
              Özür dilerim,kastetmek istediğim o değildi. Düzeltme yapıyorum: 10 watt amfide bütün gitarlar kalitelidir,yani gitarın tonunu 10 watt amfi yeteri kadar belirlemez,gitarın tonu için yorum yapmak yetersizdir bu amfilerde..

Yorum

Yeni başladıysan micro cube al çok iyi bir anfidir.Revarb delay chorus flanger tremelo delay var.Birde 2 tane dist 1 tane od 1 clean 1 black panel birde acustic tonları var

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                Initializing Tabs & loading Content...
                Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                X