Duyuru

Collapse
No announcement yet.

nerdeeen nereye bee

Collapse
X
 
  • Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

    #16
    Heyt be süpermiş

    Yorum


      #17
      Süper ya ben 26 yaşındayım ve ailem herşeyi hallettiğim için?? ancak şimdi müzik konusunda destekliyorlar. Düşünebiliyor musunuz böyle bu ülke burası , geçim derdinden kendi gitarlarımı alabilecek duruma şu anda gelebildim)
      Gitar dersi, müzik etkinlikleri söz konusu olunca bizim çevrede aman çocuk dersinden geri kalır, sonra derlerdi.Sonra sonra, işte şimdiymiş o sonralar)Ama sanırım aileler artık daha bilinçli.Ne güzel, iyi değerlendirirsin umarım..
      Evet bazı ailelerin düşünceleri çok güzel bazıları varki sadece egoistlik. Mesela bir okulda bazı öğrenciler özel ders alıp gitar çalmaya başlıyorlar ve o öğrenciler sene sonunda konser veriyorlar. Bunu gören diğer maddi durumu iyi ailerlerde sırf kendi hırsları için kendi çocuğu gerçekten istemese bile gitar alıp derslere yollamaya başlıyor. Sebebi? Günlerde okul aile birliği toplantılarında benim çocuğum gitar çalıyor diyebilmek için.
      Neyse, benim başlamam da çok garipti. Bu ortam için gitar çalanlardan tiksindiğim için gitar çalmak istediğim halde elime almıyordum. Bir gün gitar öğretmeni işi olduğu için bi yere gittiğinde daha hiç elime almamış olmama rağmen Haluk Levent'in bir parçasını çıkartınca zorla kendinin manyetikleri bozuk olan elektro gitarlarını verdi. 1-2 ay sonra abim Amerika'dan gelirken elektro gitar getiricem diye söz vermiş ama bizimkiler süpriz yapalım gitar alalım diye klasik alınca tabi abimde almaktan vazgeçti.
      6 ay sonra 120 milyona elektro gitar bulunca (Markası S.B. Heavy (Üst eşik kilit. Floyd rose donanımlı fln)) kaçırmadım ve kendi kazandığım para ile o gitarı aldım. Tabi ilk aldığımda Floyd bozuktu ve üst eşik kilitlerinin pulları yoktu. Öğreten kişi Floydu düzeltti ve Mydukkan'a teşekkür ederim çıkma üst eşik pullarını gönderdi. Bilgisayar bilgim de iyi olduğu için Guitar Rig'de yüksek performans elde edince uzunca bir süre amfi pedal almayı düşünmüyorum. Belki olursa guitar rig'in pedalını da alabilirim

      Yorum


        #18
        bnde burddaki herkeze katılıorm bana destek veriolar ama bi hedefim olduu için başarılarıonın devamı dilerem

        Yorum


          #19
          Müziğe saygı,emeğe saygı...Herşeyin abşında istek...En iyisi kardeşim devam et...Sana destek veren ailen gibi biz de arkandayız!!!

          Yorum


            #20
            ağileme sukrediorum cok destekliolar beni ibanez prestige aldılar daha ne olsun yakında da insallah fender eric clapton stratocasterim gelcek

            Yorum


              #21
              Way be bi yıldan fazla oldu artık oks nedeniyle gitara da ara verdim ama ilk başladıımdan çok çok ilerideyim ama şu sweep pickingi bi yapabilsem canon rock ı baştan sona halledecem ama.

              Yorum

              Unconfigured Ad Widget

              Collapse
              Initializing Tabs & loading Content...
              Initializing Tabs & loading Content...

              Trending

              Collapse

              Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

              Çalışıyor...
              X