Valla ben hardcase kullanıyorum . En sıcak havalarda bile gitarı çıkardığımda buz gibi oluyor . Soft kullananlarda ise ateş gibi kızmış buluyorum gitarı . Tabii akordunu yapmak için ortam sıcaklığına gelmesizi beklememiz gerekiyor .
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Hardcase
Collapse
X
-
hardcase bulamadım gitarım için.mydukkanda 2 gigbag, 1 hardcase arasında kaldım.tabiki ilk tercihim SX CNB EC-200 LP Elektro Gitar Kutusu (Les Paul Kasa) linkindeki hardcase.ama buna benim les paul sığacak mı endişeliyim.sizce sığar mı?
diğer 2 tercihim de Ritter RCG700L Les Paul BG Siyah/Gri Elektro Gitar ve Ritter RG7000-6 E NB Elektro Gitar Kılıfı bu 2 gigbag.bu 3 ü arasından sizce hangisini seçeyim?
Yorum
-
çok alakasız fiyat aralıkları vermişsin biri 110 biri 139 biri 89 farklı farklı fiyat aralıkları var hardcasedede taşıma sorunu var ama gigbag ta sırtına asma yeride var mp-3 takma yeri kağıt koyma özellikleri var
Tribal-Planet GX40 Elektro Gitar Kılıfı Gitar Kılıfları bu kılıf çok sağlam bir kılıf bir çok madde içeriyor içinde ben bayağı bi kişide gördüm bunu hem hard case hemde gigbag içi hard dışı gig çok güzelde duruyo cepleri filande var biraz farklı fiyatı ama ritter gig bag a 140 ytl vericeğine 147 ytl ye bunu al derim pahalı dersende Tribal-Planet GX15EA Elektro Gitar Kılıfı unutmaki gibson taşıycaksın orjinal çantasınada bak bence mesela zuhal müzikten alabilirsin
Yorum
-
zuhalde les paul hardcase yok yav aslında var da sattıkları gibsonlarınmış.para konusu önemli değil, bulayım yeterkıvılcıma bakacağım bugün bakalım.gigbag da terleme yapar korkusu var içimde o yüzden biraz soğuk bakıyorum...şehir şehir gezicem sonuçta ve nem değişikliğiydi şuydu buydu gitar normal sıcaklıkta dengelenene kadar dokunamıcam falan öyle srunlar çıkmasın istiyorum o yüzdne hardcase yandaşıyım ama bakayım bi, sağol bu arada
Yorum
Unconfigured Ad Widget
Collapse
Initializing Tabs & loading Content...

Trending
Collapse
Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.
Yorum