Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Hardcase

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Hardcase

Bundan 8 sene kadar önce, Bakrköy regatta' da çalıyordum. Her zamanki gibi bara gittim, gitarım ve ben...

Gitarı Hardcase' le (kutu) taşıyordum, taşımaz olaydım..? çünkü kutuyu açtığımda içinde gitar yoktu o günden sonra bir yere çalmaya giderken, kapıdan çıkmadan önce hardcase' in içine dikkatlice bakarım.. Siz siz olun softcase kullanın ...

Ayrıca hardcase'le bir anım daha var, yine aynı barda çalmaya gittim ve erken gittiğim için biraz dolaşmaya çıktım, hardcase in anahtarını barmene bırakmıştım, barmen arkadaş biraz anlardı gitardan. Çaldıktan sonra kitliycekti millet kurcalamasın diye..! Döndüğümde barmen arkadaş yoktu. Kutuyu pense tornavida yardımıyla komple sökmek zorunda kaldım. Ne demiştim siz siz olun hardcase kullanmayın..!

) demek herşeyin kötü bir yanı var yani hocam..
    hardcase alsana ya bu ne böyle diyenlere anlatacak bikaç şeyin oldu bu sayede...
    sevmiyorum hardcaseyi anahtarı kayboluyo...
    ne biliim çalıyorlar alayamıyorsun(!) ))

astoryas@hotmail.com

Bana ASTURIAS`ı öğretecek adamın kırk yıl kölesi olurum...

Yorum

bence en iyisi gigbag idela mükemmel halükulade

bana akort aleti derler! aman akort kaçırmayın gererim!

Yorum

hardcasem olmadıı için o kadar şanslıyım kiiiii,neden diycekseniz bir klawyeci adayı olarak aşağı yukarı 50 kiloluk 1 alet nasıl taşınabilirki hardcase ile.......

hepimiz 1 gün öleceğiz nasıLsa.........

Yorum

gigbag ne ? yenirmi ?

Yorum

gig bag normal kılıflardan daha iyi koruyan ve taşımaya daha elverişli bir kılıf türü... tabii hard case in yerini tutmaz ama yine de daha sağlıklı

Yorum

hardcase yinede iyidir, garibanlık işte! nerde hardcase.

Yorum

Gig bag dediğiniz şu içi kürklü gibi olan kılıflardan mı?

Yorum

Aslına bakarsan bende Hardcase almayı düşünüyordum.Ama bu yazından sonrada hala almayı düşünüyorum alacamda.Hehhe.Benim gitarım çok kıymetlidir zati yeni aldım bebeği (fender stratocaster bu arada) o kadar para bayıldım.Yemedim içmedim aldım yani bu saatten sonrada (bende gig bag var) bi yere falan çarparda birşey olursa gerçi çok dikkatliyimdir ama yinede hani olur ya işte o zaman dünyam yıkılır ,bu yüzden de yine en iyisi hardcase'dir bunu bilirim bunu söylerim dostum.

Yorum

Hardcase yerine gigbag olayi harbiden faydali bisey hem hafif hem de oldukça koruyucu (hardcase gibi olamaz ama gene de idare eder). Kaliteli gigbagler nerdeyse hardcase fiyatina... Ritter denen markadan sasmiycaksin gigbagde...

Düzenleyen - Scot on 16/06/2003 13:56:46

Yorum

ewet bende de ritter var harbi zırhlı vasıta gibi gayet rahat üstüne akrep nalan oturmazsa bişiy olmaz düştü zıpladı hiiiç bişiy olmadı!

Yorum

bizim burda hard kılıf diyoduk gigbaga.ismini de öğrenmiş olduk.

Yorum

bence yine de hardcase en iyisi. sürekli kontrol etmeyi, gitarin orasinin burasinin soyulmasina ezilmesine tercih ederim

Yorum

ankarada kameramlık yapıyodum, bi işe gitmiştik iki kişi, adam kameranın çantasını almış, ama içine kamera koymayı unutmuş, bizim eleman hafif olmasından bile anlamamış.
                            neyse çekime gidince anladık, ben koptum eleman şaşkın patronu aradı. ajansa dönünce patron kalayı bastı, arada ben de kaynadım, sen niye uyarmıyon siz ekipsiniz diye. ben nerden bileyim ki, bir kameraman çeki,me giderken kamerayı unutsun.

Yorum

helal olsun walla. o kameralar da büyük,ağır olur bildiğim. nasıl anlamaz ya

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                              X