Duyuru

Collapse
No announcement yet.

TOOL

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

TOOL

Arkadaşlar belki tanımakta geciktim ama şu son bir kaç aydır acaip dikkatimi çeken bir grup tool...
    değişik bir soundları var psychedelic bir havanın yanında sert bir sound düşünün aynen öyle... bir şarkı içinde çok fazla riff değiştiriyorlar... ve şarkının orta yerinde alla alla acaba bu o parça mı diyor insan ...
    schism ve parabola şarkılarına ve kliplerine hasta kalmıştım ...
    bilgisi olan arkadaşlar varsa paylaşsın diyerek dinlemeyenlere tavsiye ediyorum...

Bende tool'u bilirim.Gerçekten ilginç bi soundları var.Klipleri de çok enteresan hep aynı tarz çamur animasyon gibi acayip eciş bücüş canlılar.Ama şarkıları ilginç ve dinlenilebilir.

Yorum

ya parabol ve ardından kopan parabola a$mı$ $arkılar bence beyler... schism ise cok sabit ve basit bi ritm uzerine oturtulmu$ olsa da riffleri cok saglam... third eye ve prison sex tavsiye edebilecegim parcalarından ikisi... rage against the machine(ah de la rocha ahhh!) ile yaptıkları "you can't kill the revolution" da kopuk bi $arkı onu da tavsiye edip kacıyorum...

Yorum

bende toolu yeni tanıdım bu söylediğiniz şarkıları dışında diğerlerini dinlemedim ilginç bir tarzları var hoşuma igtti ama geniş bilgiye sahip değilim ama tanımak istiyorum bu grubu....

Yorum

bende yeni tanıdım ama adamlarda dikkatimi ceken ilk sey albumleerinin kapak tasarımları zaten o kapagı bi gordum bu ne ya dedim aldım dinledim ve coook begendim hll olsun valla

Yorum

fena diildir tool,
            "lateralus" tavsiye edilir,

Yorum

ewet o albumun kapagı cok hosuma gitmisti ilk baktıgımda hic bi sey anlamamıstım ama dikkatli bakınca anladım

Yorum

TOOL deyince topa basmak lazım arkadaşlar bütün albümlerine sahip olarak kendimi çok şanslı görüyorum...
                tool u sevdiyseniz özellikle maynard ın sesini sevdiyseniz a perfect circle ı da tavsiye ederim
                maynard sölüyo birde stinkfist parçasını dinleyin
                sözleri tercüme ederseniz adamların şakası yok anlarsınız
                bi de bir parçalarında telsiz kanallarını çekmişler çok ilginç şöyle bi konuşma geliyo telsizden:
                HÜSEYİN ABİ SENDE GEL HERKES GELSİN GEL GEL ...:ı
                ))) ilginç yani

Yorum

cok dagınık muzik yapıyolar..(gercektentanımı bu))
                  albumlerini dinleyip arkadaşlar arasında abi simdi bu nedir,ne tarzdır die dusunmustuk bayağı uzun sure.
                  ama karar veremedik..
                  genelde gitar tonlarını takdir ediyorum,bazı sarkıları son derece basitken, bazıları cok karmasık..
                  atmosferik bir yanları var..oturup dinlenicek gruplardan
                  rockı dinlemeye yani baslıycak birine bu grup dinlettirilirse buyuk ihtimalle bida rock muzik dinlemiycektir ..
                  tam tersi bu muzik turunu seven birine dinlettirilirse bu muzige dahada ısıncak ve vay bee neler yapılıyormus diycektir.bence dream theater dinlemeye alısık insanlar tool dinlemeli.

Düzenleyen - CoolDoG on 09/08/2003 05:07:44

Yorum

Zaten progressive rock yapıyorlar... Ve işin daha da garibi Dream theater dan daha üstün görülüyorlarmış ( bence Dream Theatre apayrıdır )
                    kısacası Dream Theatre ile kıyaslanmaları bile yeter

Yorum

bunuda tartısmıstık ama D.T.seninde dedigin gibi bambaskadır,bence progressive olmaları(veya daha DTkadar iyi bir progressive) icin biraz daha kasmaları gerekiyor,cogu sarkı yine ritim ustune kurulu,ben DTde cok nadir ritim duyuyorum.((tabii dinledigmiz albumler arasındada farkta olabilir))
                      yinede super bir grup bu tool denilen sey

Yorum

hoca D.T başka aynen katılıyorum adamlar jazz cılara bile sevdirmişler kendilerini...
                        konserleri dehşet hocam bi konserde sırf metallica çalmışlar mesela )) millet dumur

hiç bir parça albüm kaydı gibi çalınmıyor konserde petrucci çoşuyo

Yorum

SOber diye şarkısı vardı galiba.Eğer oysa güzel sound ve vokali var

Yorum

Petrucci ile bir röportajdaydı galiba tam olarak hatırlamıyorum,petrucci Tool'un amerikada kendilerinden daha popüler olduklarını söylüyordu ama kalite açısından bir yorum yapmıyordu (mütevazi insandır).
                            kalite açısından D.T. daha ağır basar ama genede iyiler...

Yorum

benim için tool daha çok yeni..doğumgünümde bir rkadaşla tanıştı tool hastası..hiç tool dinlemedin mi dedi..yoo..dedim..hiç yaşamamışsın dedi!..eh en kısa zamanda(şööle bir hafta) toolun bir albümünü alıcam...yaşayıp yaşamadığımı öğrenmek için!:-))))))))

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                              X