Evet ***,...kustahlik mustahlik ne o oyle,...
Soytarisini azarlayan kral gibi,...
Allahalh,...Ben iron m. severim ama adamlar sevmeyebilir nefret de edebilir,...Biz black/death metal e yuklenirken kimse boyle saygisizliklar yapmadi,...
Herkes saygi cercevesinde konusur ve birbirlerinin goruslerine mantikli gerekcelerle saygili bir sekilde karsi cikarsa, boyle gereksiz laflar sarf edilmez,...
Soytarisini azarlayan kral gibi,...
Allahalh,...Ben iron m. severim ama adamlar sevmeyebilir nefret de edebilir,...Biz black/death metal e yuklenirken kimse boyle saygisizliklar yapmadi,...
Herkes saygi cercevesinde konusur ve birbirlerinin goruslerine mantikli gerekcelerle saygili bir sekilde karsi cikarsa, boyle gereksiz laflar sarf edilmez,...

vokalistleri, bassçıları, gitaristleri, herşeyiyle kendine has bir stilleri var. Son olarak, bu topic iron maideni eleştirmek için açılmamış, "hangi albumü daha iyi ve neden?" sorusunun cevaplanması gerekiyor.Eleştirisi olanların başka topic açmasını rica ediyorum.
(anlamadığım bi konu neden bi grup bu kadar kıyaslanır.. herkes metallica diyo yav .. buda onları nerde olduklarını kanıtlıyor ) ancak iron maiden .. kesinlikle başka bigrupdur ve bu grubu araştırdığımda zamanında metallicanın başyapıtlarınından (fade to black welcome home) bu efsanevi grupdan yaralandıklarını .. Dave Mustaine iron maiden tshörtlü konsere çıkışı ... slayerın bu efsane grubun Phantom Of The Opera parçasını çalarken bu performansından etkilenen ismini unutdum menajer tarafından bulunması buna benzer vakalar 
Yorum