Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Iron Maiden

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Evet ***,...kustahlik mustahlik ne o oyle,...

Soytarisini azarlayan kral gibi,...

Allahalh,...Ben iron m. severim ama adamlar sevmeyebilir nefret de edebilir,...Biz black/death metal e yuklenirken kimse boyle saygisizliklar yapmadi,...

Herkes saygi cercevesinde konusur ve birbirlerinin goruslerine mantikli gerekcelerle saygili bir sekilde karsi cikarsa, boyle gereksiz laflar sarf edilmez,...

Yorum

yazımı sildim,hatam varsa ozur dilerim,gerci argo,hakaret baabında kullanmamıstım...sinirlii gunume denk gelmis biraz..

simdi tekrar yorum yapmak gerekirse
      tekrar eden bir grup degil,tam tersine son zamanlarda 1 gitar daha ekiyerek kendilerini yenilediler,riffler tekrarlıyor heleki Basslar hep aynı diyen arkadaslara katılmıyorum..iron maiden basslarını sevdigim nadir gruplardandır..

Düzenleyen - CoolDoG on 11/12/2003 01:21:14

Yorum

bass ına bisey mi dedik sarkı icinde surekli aynı riffleri kullanıyolar bi dance of death i dinle genel olarak aynı tarz riff ler var kesinlikle

Yorum

Genelde rock parçalarında aynı riffler, tekrarlı rifler kullanılıyor zaten, bunu sadece iron maiden yapmıyor. Ayrıca albumlerinde sürekli değişik gitar soundları kullanıyorlar, kendilerine özgü bir tarzları var, bundan ödün vermiyorlar senelerdir, daha ne istiyorsunuz adamlardan vokalistleri, bassçıları, gitaristleri, herşeyiyle kendine has bir stilleri var. Son olarak, bu topic iron maideni eleştirmek için açılmamış, "hangi albumü daha iyi ve neden?" sorusunun cevaplanması gerekiyor.Eleştirisi olanların başka topic açmasını rica ediyorum.

Yorum

tamam tr-nirvana zaten sana demedim,blackmorea dedim bende ,o basslarını cok begenirim sozunu.
            friction haklı, rock yapıyorsun,istemesende bazen bazı formatlara giriyorsun,oyle olmasada akorlar hep aynı kalıyor, seninde 13 tane albumun olunca mutlaka birseyler birseylere benzer,zaten fanlar dısında bunu anlıycak cok insanda cıkmaz,tum albumleri tek tek dinle ayırt et...zor is.

Yorum

E benzcek tabi ***,...

zaten uzun yillardir yaptigin isler arasinda bir yakinlik benzerlik yoksa (ucuk bile olsan ayni ucuklukta devam etmek bir benzerliktir)
              tarzin yok demektir zaten,...

Yorum

bnce İron M.dedimizde kimsenin grub hakkında yorum yapması yanlış çünkü bnce İron Maiden *** Görüşümce Metallica'dan daha ii her yönden bnce metallica'yı herkes çok büyütüyor solist'in sesi eskisi gibi değil performanslarıda eskisi gibi değil yani maiden denildinde bnce Krallar Derim Geçerim...

Yorum

iron man diye bir film de var.etkileyici

Yorum

valla "tükürdüğünü yalamak" bakımından iron maiden in öyle bir handikapı yok, metallicaya saygı duyarım ama müziğine, iron daha ayakları yere basan bir efsane sanırım..

Ayrıca Iron maiden in basçısının kızı da iron un ön grubu olarak sahne alıyo mesela konserlerde, Bu anlamda biraz daha gelecek nesillere bilgi aktarımı olan eğitici ve mütevazi bir topluluk demek yanlış olmaz iron maiden hakkında

Yorum

Son albümü bence en iyi albümleri hatta The Reincarnation of Benjamin Breed şarkısı Fear of the Dark tan bile güzel.

Yorum

Metallica vs iron maiden ... bırakın arkadaşlar mortal kombat muhabbetlerini .. (anlamadığım bi konu neden bi grup bu kadar kıyaslanır.. herkes metallica diyo yav .. buda onları nerde olduklarını kanıtlıyor ) ancak iron maiden .. kesinlikle başka bigrupdur ve bu grubu araştırdığımda zamanında metallicanın başyapıtlarınından (fade to black welcome home) bu efsanevi grupdan yaralandıklarını .. Dave Mustaine iron maiden tshörtlü konsere çıkışı ... slayerın bu efsane grubun Phantom Of The Opera parçasını çalarken bu performansından etkilenen ismini unutdum menajer tarafından bulunması buna benzer vakalar bu grubun nekadar büyük olduğunu açıkca belli ediyor zaten

Yorum

the nomad parçasını çok seviyorm

Yorum

Metallicayla İron Maidenı karşılaştırmak hata zaten arkadaşlar.İkisi farklı yerlerdeler.Aynı kulvardalarda değiller yani.Biri mis gibi NWOBHM(İron Maiden), biri zamanında thrash zamanında hard rock zamanında heavy metaldir(Metallica).Yani bırakın yok şu şunu şöle böyle geçer diye.

Yorum

Iron Maiden yaşayan efsane

Yorum

Roan isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                                Iron Maiden yaşayan efsane
                                Aynen öyle.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                                Initializing Tabs & loading Content...
                                Initializing Tabs & loading Content...

Trending