iron maiden in yeni albumu olan dance of death i dinlediniz mi muhtesem olmus begendigim sarkılar=klibi de cok hos olmus olan wildest dream,no more lies, dance of death tam favori sarkılarım ama digerleride en az bu sarkılar kadar guzel
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Iron Maiden
Collapse
X
-
James Unal
Pazar günü Rock Station Cafe de 5+1 de dinledim muhteşemdi. Çok beğendim. Favorialn,bümüm olan The Number Of The Beast den daha iyi.
-
Yeni albumlerini dinlemedim daha ama bir önceki albumlerine benziyorsa o zaman benim pek hoşuma gitmeyecektir kesin. Bence fear of the dark ve ondan önceki albumlerindeki tadı fear of the dark tan sonrakilerde veremediler.yeni albumlerinden de pek ümitli değilim, yine özenmeden çalmışlardır bence. Ben en iyisi yine eski albumlerini dinlemeye devam edeyim,eskiler bana daha özenilerek hazırlanmışlar gibi geliyo.Beni en çok etkileyen albumleri caught somewhere in time dır.Değişik, acayip bi sound u var o albumun.
Yorum
-
James Unal
Evet bu ne küstahlık. Unutmayınız ki metalın babaları onlar. MetallicA, Dream Theater gibi grupların hepsi Iron Maiden dan ilham almışlardır.
Yorum
-
Arkadaşlar, iron maiden hakkında söylenen bütün övgülere katılıyorum, ben de bir zamanlar sadece iron maiden dinlerdim başka hiçbir grubu dinlemezdim hatta.Ancak şuna katılmıyorum ve üzülüyorum, insanlar topic altında düşüncelerini özrgüzce ve belli bir saygı çerçevesinde belirtiyorlar. Sizin düşünceleriniz farklı olabilir ancak böyle "küstahlık" gibi kelimeleri neden kullanıyorsunuz, tanımadığınız insanlar buraya düşüncelerini yazmış ve size saygı göstermişler, siz nasıl oluyor da bu şekilde yazı yazabiliyorsunuz gerçekten anlayamıyorum.Ya da en azından beni tanımıyorsunuz, ben de son zamanlarda beğenmediğim tarafları olduğunu söylemiştim, bana da mı küstah diyorsunuz?Aslında siz bunun yanlış olduğunu düşünebilecek insalarsınız bence.
Düzenleyen - friction on 17/10/2003 16:55:44
Yorum
-
MYGitarist+
- Dec 2002
- 1070
-
Legions - Hard'n Heavy Grup
http://www.facebook.com/groups/159345020755785/
en basta bizde kendi fikrimizi dile getirdik..onlar nasıl benzer buluosa bizde olmadıgını soledik
ayrıca
onlarda bir gruba -buyuk bir gruba- hakarette bulundular,nedemek aynı riffler yaaa?var mı bolebisi?
bunun karsılgında "bence" kustahlık az bile.. buarada KUSTAHLIK ne argodur nede benzer kotu bir kelimedir.kimseyede ozel olarak solemedim,genel konustum, tam kullanılması gereken yerde kullandıgımı dusunmekteyim..bence bir sorun yok
Yorum
-
Ben de bu arkadaş gibi küstahım ve aynı şeyleri düşünüyorum.Melodi tekrar sorunları var.Iron Maiden ii müzik yapıyor fakat kullandığı riffler, kalıplar ve soundlar hep aynı...Son albümünü dinlemedim ama yine aynı üslüpla bestelenmiş şarkılar olacağını düşünüyorum.Her şeye rağmen yaptıkları müzikle bir efsaneler.Benim favori albümüm Fear of the DArk.Saygılar!
Yorum
-
Site *****
- Jun 2003
- 2019
-
There is no dark side of the moon really... As a matter of fact, it's all dark.
Kişisel Sitem: www.burakmisket.com
Arkadaşlar babanızın oğluyla konuşmuyosunuz sözlerinize dikkat edin lüften!
kimsenin düşüncesi diğerini ilgilendirmez ben de küstah ım o zaman iron maiden şarkılarının %80 ni aynı saund da..bass çı aynı şeyleri yapıyor tonlar cok yakın.. Ama bir Trooper dediğinizde akan sular durur..pek çok iyi şarkıarı var...
Seçtiğiniz kelimelere dikkat edin üyeliğin iptaline kadar yolu var!!
Yorum
Unconfigured Ad Widget
Collapse
Initializing Tabs & loading Content...
Trending
Collapse
Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.
Yorum