Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Iron Maiden

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Iron Maiden

iron maiden in yeni albumu olan dance of death i dinlediniz mi muhtesem olmus begendigim sarkılar=klibi de cok hos olmus olan wildest dream,no more lies, dance of death tam favori sarkılarım ama digerleride en az bu sarkılar kadar guzel

Pazar günü Rock Station Cafe de 5+1 de dinledim muhteşemdi. Çok beğendim. Favorialn,bümüm olan The Number Of The Beast den daha iyi.

Yorum

Şimdi iron maiden'ın yorumu nasıl yapılır ki? adamlar her albümde eskiyi aratmıyorlar.Yeni teknik donanımlı dance of death güzel gibi gözüküyor.Ama favorim fear of the dark albümü.

Yorum

en güzel albüm...best of the beast bnce...karma bişii... inanılmazzz.....

Yorum

Yeni albumlerini dinlemedim daha ama bir önceki albumlerine benziyorsa o zaman benim pek hoşuma gitmeyecektir kesin. Bence fear of the dark ve ondan önceki albumlerindeki tadı fear of the dark tan sonrakilerde veremediler.yeni albumlerinden de pek ümitli değilim, yine özenmeden çalmışlardır bence. Ben en iyisi yine eski albumlerini dinlemeye devam edeyim,eskiler bana daha özenilerek hazırlanmışlar gibi geliyo.Beni en çok etkileyen albumleri caught somewhere in time dır.Değişik, acayip bi sound u var o albumun.

Yorum

Iron Maiden ii müzik yapıyor fakat kullandığı riffler, kalıplar ve soundlar hep aynı...Son albümünü dinlemedim ama yine aynı üslüpla bestelenmiş şarkılar olacağını düşünüyorum.Her şeye rağmen yaptıkları müzikle bir efsaneler.Benim favori albümüm Fear of the DArk.Saygılar!

Yorum

Evet bu ne küstahlık. Unutmayınız ki metalın babaları onlar. MetallicA, Dream Theater gibi grupların hepsi Iron Maiden dan ilham almışlardır.

Yorum

Arkadaşlar, iron maiden hakkında söylenen bütün övgülere katılıyorum, ben de bir zamanlar sadece iron maiden dinlerdim başka hiçbir grubu dinlemezdim hatta.Ancak şuna katılmıyorum ve üzülüyorum, insanlar topic altında düşüncelerini özrgüzce ve belli bir saygı çerçevesinde belirtiyorlar. Sizin düşünceleriniz farklı olabilir ancak böyle "küstahlık" gibi kelimeleri neden kullanıyorsunuz, tanımadığınız insanlar buraya düşüncelerini yazmış ve size saygı göstermişler, siz nasıl oluyor da bu şekilde yazı yazabiliyorsunuz gerçekten anlayamıyorum.Ya da en azından beni tanımıyorsunuz, ben de son zamanlarda beğenmediğim tarafları olduğunu söylemiştim, bana da mı küstah diyorsunuz?Aslında siz bunun yanlış olduğunu düşünebilecek insalarsınız bence.

Düzenleyen - friction on 17/10/2003 16:55:44

Yorum

en basta bizde kendi fikrimizi dile getirdik..onlar nasıl benzer buluosa bizde olmadıgını soledik
                  ayrıca
                  onlarda bir gruba -buyuk bir gruba- hakarette bulundular,nedemek aynı riffler yaaa?var mı bolebisi?
                  bunun karsılgında "bence" kustahlık az bile.. buarada KUSTAHLIK ne argodur nede benzer kotu bir kelimedir.kimseyede ozel olarak solemedim,genel konustum, tam kullanılması gereken yerde kullandıgımı dusunmekteyim..bence bir sorun yok

Yorum

Tabiki güzel olmuş ama bence en beğenilmiş olan fear of the dark ı da göz önünde bulundurulmalıdır..

Yorum

fear of the dark gibi baba bi album olucag1n1 sanm1yorum best of the beast da baba albumklerden biri bence dance of death de cok iyi album ama yine intro ag1rl1kl1 soundlar1yla kar_1m1zdalar olsun hala ayni sekilde dewam edebilen nadir gruplardan biri 1ron maiden

Yorum

dance of death'i dinlemedim ama yine virtual xi(son dinlediğim IM albümü) gibi olacaktır zannımcı çünkü fear of the dark'tan sonra pek değişik birşeyler yapmadılar. bu arada bence seventh son of seventh son ya da somewhere in time fear of the dark'a beş çeker...

Yorum

Iron Maiden ii müzik yapıyor fakat kullandığı riffler, kalıplar ve soundlar hep aynı...Son albümünü dinlemedim ama yine aynı üslüpla bestelenmiş şarkılar olacağını düşünüyorum.Her şeye rağmen yaptıkları müzikle bir efsaneler.Benim favori albümüm Fear of the DArk.Saygılar!
                          Ben de bu arkadaş gibi küstahım ve aynı şeyleri düşünüyorum.Melodi tekrar sorunları var.

Yorum

o zaten var yani surekli intro temalı müzikleri var ornek dance of death ama yinede kaliteli grup

Yorum

Arkadaşlar babanızın oğluyla konuşmuyosunuz sözlerinize dikkat edin lüften!
                              kimsenin düşüncesi diğerini ilgilendirmez ben de küstah ım o zaman iron maiden şarkılarının %80 ni aynı saund da..bass çı aynı şeyleri yapıyor tonlar cok yakın.. Ama bir Trooper dediğinizde akan sular durur..pek çok iyi şarkıarı var...

Seçtiğiniz kelimelere dikkat edin üyeliğin iptaline kadar yolu var!!

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                              X