Duyuru

Collapse
No announcement yet.

MXR Distortion+ Yapımı

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

*** arkadaşlar 2 bucuk saatimi aldı bütün sayfaları okuyup bütün linklere tektek bakmak.sormak istediğim birşey var ben gecen sene de görmüştüm buna benzer totorial lerti bi niyetlendim yaayım diye gittim aldım coğu parcayı ama adam bana delikli plaketlerden verdi ve okuduğum kadarıyla kimse o delikli plaketlerin nasıl cizilceğini falan yazmamış
    mesela pdf olarak cıktı alsak sonra bu plaketin üstüne koysak daha sonrasında plaketi şekil boyutunda kessek sonra üzerine yine aynı boyutlarda bu dediğiniz kalemlerle cizsek daha sornasında o cizili olan yerleri lehimle birleştrsek olurmu acaba?

Yorum

delikli plakette; devre yolu cizemessin devre yolu yerine kablo kullanarak yaparsın. eyer devre yolunu kendin oluşturmak istersen bakır plaka alcaksın.

Yorum

peki tellerle mi daha kolay oluyor yoksda direk bakır levha alıp uğraşmaklamı?nasıl yapıcaz biz bu işi ***:S

Yorum

bana göre plaka yapmak daha kolay, kabloda eyer lehimi fazla tutarsa kablo eriye biliyor,bu başta yapmaz ama ilerde kısa devre olmasına sebep olabilir.plakayı hazırlama bilgisi için guvnor diye arat kullancan malzemeler için temel elektronik diyerek arat daha faydalı olur. kolay gelsin.

Yorum

onlar diyot müdür.bu devre modifiyeye el verişli bi devre istersen farklı diyotlar kullanarak ayrı bi sound yakalıya bilirsin .sana önerim ben daha bu gün modifiye ettim tekrardan, 1n4148 diyot kullanmanı öneririm oldukça güzel bir sound du war.tok bi ses istiyorsan 1n4001 kullanman yeterli olacaktır.farklı trash lamalarda var bence modifiye bölümüne bi göz atmanı öneririm,

Yorum

**** basit bişe ya ,maliiyeti bayağı bi düşük hatta sağolasın

Yorum

Yapmış olan birisi bana P.M. atabilir mi?Yardıma gerçekten ihtiyacım var.

Yorum

Ya hocam malzeme listesi PDF olarak tonepad de demişsinde ordaki LAYOUT none gösteriyor.Bir tane buldumda ondada senin yerleştirdiğin malzemelerle birbirini tutmuyor.Sen bir dirençlerin değerini kaçlık pot kullandığını filan yazarsan almaya gidicem

Yorum

Devre değişmiş, farketmiyor orada yazanı alıp yapın

Yorum

guvnor da yaptığın modifiye bunda da olur mu?
                      yani 1N914 diodlarla yapılan modifiye?
                      oluyorsa aynı şekilde mi yapcam bunu da?

Yorum

slm,bu pedala switch bağlanabilirmi ve nasıl bağlanır? şimdiden teşekkürler

Yorum

Hocam devre bypass mı ? true bypass mı ?

Yorum

beyler bu pdf inmedi ne yapmam lazım biri mail veya msn den yolluya bilir mi ?

utkucalik@hotmail.de

Yorum

abi ben baktıım baktıım switch i bulamadım zahmet olmazsa bi anlatabilirmisin...

Yorum

Arkadaşlar ben meslek lisesi çıkışlıyım bölümümle alakasız ama ilerde lazım olur diye böyle bir ders alıp devre falan yapmıştık, yalnız benim zamanımda levhaları asite falan batırırdık, şimdi de durum aynı mı? ben konya sokağa gidince distortion pedalı için adama hangi listeyi vericem yardımcı olursanız sevinirim zirailk sayfadaki verilen pdf linkinde birşey yok.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                                Initializing Tabs & loading Content...
                                Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                                X