Duyuru

Collapse
No announcement yet.

MXR Distortion+ Yapımı

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

phantom şimdi sorum şu olacak bu şemayı direk internetteki gibi mi çıkarcam ordakinde yollar siyah geçiyo...yoksa negatif renkler diyip yolların renksiz kalmasını mı sağlamam lazım?

Yorum

bu plaketlerin ismi ne olarak geçiyor benim bulduklarımın arka yüzü bu şekilde değil. havya ile biraz fazla ısınmada hemen atıyor? bunlar daha kaliteli mi?

Yorum

arkadaşım pdfye hiç dokunmadan olduğu gibi yazdır diyeceksin şemanda bozulma almamalı

Yorum

İllallah dedim arkadaş şu projenin boyutlarını ayarlayamıyorum çok büyük ya da küçük oluyor...tam olarak eni boyu nedir bunu yahu?2 inc'e 1 inc değil mi

Yorum

mürekkepe acıyıp pdf üzerinde oynamadan çıktı alırsan hiç bir sorun yaşamazsın

Yorum

dostum, pfd den A4 e çıktı alacaksın, ama file(dosya) menüsünden, print(yazdır) dediğin zaman orada pagescale( sayfa boyutlandırması gibi birşeydi) none(hiçbiri) yapıp çıktı alacaksın, tam boyutlarında oluyor. ben ilk zamanlarda bu ayarı bilmeden çıktı alıyordum, ve yinede oluyordu çünkü mm lik oynama oluyor, tabi devresine görede değişir,

eğer bu ayarlara rağmen çıktın hala olmuyorsa, çıktı aldığın yeri değiştir diyeyim artık ne diyim, çünkü ilginç birşey olmasa normal olarak çıkması lazım :s
              Son güncelleyen slammer; 23-02-2009, 02:27.

Yorum

ya direk çıkarıyorum ama yok olmuyo abi yok

Yorum

Arkadaşlar birazdan gidip gerekli aletleri alacağım bu pedalı yapmak için ilk pedalım olacak Basiil arkadaşım da bunu tavsiye etti fakat bütün eşyaların adını bulamadım.
                  Buldukarım:

7 direnç
                  2 Kondansatör
                  1 IC
                  Kablolar (Sanırım 11 adet)

Başka ne alacağım isimlerini acil olarak yazarsanız sevinirim ve bunlar toplam kaç lira eder?

Yorum

Burdaki 'Distortion + Parts List'in altında yazan herşeyi alacaksın. Onun dışında da jack girişleri, led falan fialn alacaksın, ama onları ben de bilmiyorum yeni başladım ben Hatta yeni bile değilim daha

Arkadaşlar sormak istediğim birşey var. Yukarıda verdiğim linkte gerekli diyotları göstermiş, orda 'jumper' diye birşey geçiyor. Kendisi ne olur, pek bir fikrim yok açıkçası.

Yorum

Sanırım sende benimle aynı düzeydesin bende yeni başladım hatta başladım bile denemez
                      Yanlız verdiğin linke basınca bekleyinizi yazıyor ama hiçbirşey açılmıyor daha öncede denemiştim ve yine aynı sonuç oluşmuştu.

Yorum

Açılmıyorsa o zaman tonepad.com'a gir. Sol taraftan fx projects'e tıkla. O açılan sayfadan mxr distortion plus'ı bul. Sonra yine açılan sayfada Layouts diye bir alt başlık var. Orda iki tane plan var. Ben alttakini yapacağım sanırsam. Ordan bakabilirsin plana.

Ayrıca sanırsam bu devreyi pcb üzerine yerleştirip işimizi hallettikten sonra birde bu linkteki(http://www.tonepad.com/getFile.asp?id=76) kablolamalardan birini yapacağız. Burdan da 3. sayfadakini yapacağım galiba. Eğer bu linki de açamazsan özel mesaj at

Hayırlısıyla hafta sonu başlayacağım bu projeye. İnşallah alnımın akıyla çıkarım işin içinden

Yorum

malzeme listesini verirmisin??

Yorum

malzeme listesi pdf de var. jumper ı soran arkadaş içinde, jumper yazan yere düz bir tel takacaksın, kestiğin direncin veya kondansatörün bacağı olabilir

Yorum

slammer isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                              malzeme listesi pdf de var. jumper ı soran arkadaş içinde, jumper yazan yere düz bir tel takacaksın, kestiğin direncin veya kondansatörün bacağı olabilir
                              Sağol hallettim Direk ince bir kabloyu bağladım gayet iyi oldu...

Yorum

devreyi tamamladım ancak switch bulamıyorum metal olanlarından aradım ama hiçbiryerde yok acaba izmirde var mıdır? Ya da istanbulda satan yer varsa adını söyler misiniz?

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                                Initializing Tabs & loading Content...
                                Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                                X