Sadece ter icin degil olaya artisligi karistimak maksadiylada takiliyo bence cok hos duruyoo .. bende her 2 koluma takioyrum ( sirf artislik olsun die )
sanırım bu mesaj herşeyi çok açıkça ortaya koyuyooo. (ama haklı yanii)
Çok terleyen bir adamsanız bence şart..
Arada sırada basketbol takılıyorum, çoğu zaman ter, alnımdan aşağı inerek gözüme giriyor Zaten ter kendi başına gözü yakmaya yetiyor, bir de saçınızda sprey, jöle vs. varsa, bunlarla birleşince çok kötü oluyor. Topu bırakıp gözümü ovmakla uğraşıyorum
Asıl yapılış amacı şekil olsun diye. Ama metalci amcalar aşırı terleyip de artık o ter damlalarını kaşlarının bile tutmadığı durumlarda terlerini silmek için kullanıyorlar Radioheadin gitaristi bir koluna 3 tane takarak işin suyunu da çıkarsa adamda çok karizma duruyordu Bir de şöyle birşey var, o bileklikler aşırı sıkı olup da ele giden kan akışını zorlarsa çalamazsın da :P (yok daha neler)
Jonny Greenwood'unki şekil için değil.Zaten o bileklik de değil Kolundaki bi rahatsızlıktan takıyor onu.
Şimdi gelelim bilekliğe Benim de vazgeçilmezlerimdendir bileklik.Bir şarkı çaldım mı bileğim kopacakmış gibi oluyordu ve çareyi bileklikte buldum Bileklik sıktığından dolayı sanırsam beni rahat ettiriyor.Bilek ağrısını kesiyor.
Böyle blekliğe filan kafayı takmayın arkadaşlar,görüntüye harcamayın enerjinizimisal : Keith Richards sahneye çuvalla da çıksa insanlar eminim çalarken ona tapacaklardır
Gerçektende bilekten akan ter gitarı berbat ediyor...İğrenç yapış yapış oluyor 3-4 saat boyunca mağara gibi stüdyo da sadece bir vantiratör varken cehennem sıcağında çalınca...Bunlardan alasam iyi olacak yav ıslanacak manyetik falan bir şey olacak diye korkuyorum valla..Şekil "boyuntusunu " geçtim be ihtiyaç galiba...Böyle bir şey hiç aklıma gelmemişti...
Gerçekten de ciddi ciddi boyuntu yazmışım...Bunu değiştirmiyorum tırnak içine alıyorum..İbret alın çocuklarınıza gösterin...Evinizde sakın denemeyin...
ya aslında bence bilek ağrısı payıda vardır,,,hareketli ritim attıktan sonra bileğim fena halde ağrıyo bileklikten faydalanmak aklımdan geçiyor ve fena halde bileğim ağrımakta...ilk başladığımda dönemde de fena halde omuz ağrısı çekiodum o geçti buda geçermi acaba ne günelrdi ama...
artistlik de oluyor ama benim asıl takma amacım gitarla bilek araası özellikle yazın çok terlediği için ter lekesi bırakıyo ama bilekleik takınca temas yüzeyine gelcek şekilde hiç leke kalmıyo nerdeyse ayrıca ter silmek için ideal
çnkü şarkının ortasında aniden silebilirsn yani hawlu olsa iki saat havluyu alacak da silecek
Onlar sadece ter silmeye yaramaz
1- gitarınızın gövdesine ter bulaşıp kayganlaşmasını önler
2- alnınızı falan silersiniz
3- artistik durur
4- (ve en önemlisi) bilekleriniz daha geç yorulur. Çok az zorlanır ve bilek ağrısını keser. Benim kullanma amacım da budur. Özellikle basçı ve baterist arkadaşlara öneririm. Bizim grup KoRn, Metallica falan takılıyo bilekleri bayağı hırpalıyoduk. Sonunda bunlardan aldım. 10 cm den biraz fazla. 2 tane. Rahatladım. Niye daha önce almamışım dedim. Bilekte ağrı sızı kalmadı. Yani amaç artistik falan değil
Yorum