Duyuru

Collapse
No announcement yet.

bileklik

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

bileklik

yav böyle konserlerde falan veya evde live perfomans şeyleri izlerken görüyorm dayıların hepsinde bileklik var bu bileklikler bileğinin ağrımasını engelliyo mu veya sana bi yardımı dokunuyo mu yoksa normal sendeki bendeki bileklik gibi görünüş mü;?kafama takıldı

tamamiyla şekil dostum

Yorum

evet bilekliğin bi koruması aslında sert yapılı gitarlarda bileğin ağrımasını engellemek mesela telecaster,gibson,veya fyling v ya da explorer tipli gitarlar rahat gitarlar değildir ve dirseğinizden aşşağısını gövdesiyle ağrıtır bunu engelleyebilirsiniz bileklile

Yorum

tabi terleyince orasını burasını silio adamlar, ağrıma meselesini bilmiom

Yorum

Asıl yapılış amacı şekil olsun diye. Ama metalci amcalar aşırı terleyip de artık o ter damlalarını kaşlarının bile tutmadığı durumlarda terlerini silmek için kullanıyorlar Radioheadin gitaristi bir koluna 3 tane takarak işin suyunu da çıkarsa adamda çok karizma duruyordu Bir de şöyle birşey var, o bileklikler aşırı sıkı olup da ele giden kan akışını zorlarsa çalamazsın da :P (yok daha neler)

Yorum

ewet terledikleri için...ya gerçekten elektro gitar işi efor işi hele bu sıcakta evin içinde yağmura yakalanmış gibi oluom ter yüzünden

Yorum

arkasına pena koymak içinde kullanılıyo bkz. james

Yorum

Artizz hepsi ya al hawlunu koy amfinin üstüne bitince işin silersin yüzünü gözünü

Kerry King'in çivili bi bilekliği wardı süperdi.

Yorum

Bileklik metalin şanında var. Burdan mydükkan yetkililerine sesleniyorum lütfen bileklik satın söz 5 tane alcam

Yorum

Bileklik metalin şanında var. Burdan mydükkan yetkililerine sesleniyorum lütfen bileklik satın söz 5 tane alcam
                    spor mağazalarından alabilirsin....

ben bi bilekliği spor yapanlarda gördüm bir de gitar çalanlarda

terinizi silmek için kullanıyorsanız kullanın ama artistik bir hareket olacağını düşünerek kullanıyorsanız kullanmayın derim

Yorum

mersin'de oldugum zamanlar, yazin ben de tenis bilekliklerinden kullanirdim. ter icin tabi . ayrica, toz kir vs. gitarin uzerine yapisiyor ve birikiyor, bilegin ici ile temas ettigi yerde. onun icin her gun olmasa da, 2-3 calmada bir gitar icin satilan spreylerle bir guzel temizlerim gitari, hem gitara bakim yapmis oluyorum bu sayede .

Düzenleyen - relic on 10/07/2006 10:34:31

Yorum

spor mağazalarından alabilirsin....
                        Ah be abi keşke Spor magalazarın ufacık tefecik bez parçaları var. Ben en az 15 cm lik tam avlu kıvamında bir şey arıyom

Yorum

O kadar terliyosan havlu taşı, ama şekil için takıyosanız bir şey diyemem, gerçektende bileklik şekil duruyo. Ama abartmamak şartıyla...

Yorum

insanın terini sildiğin şeyin kolunda takılı olması praktiklik kazandırıyo. Çalma esnasında da terini silmek zorunda kalabilir, cebinden mendil çıkarmak yerine bileği alna götürmek daha kolay. hem görsel açıdan da dikkat çekici.

Yorum

Sadece ter icin degil olaya artisligi karistimak maksadiylada takiliyo bence cok hos duruyoo .. bende her 2 koluma takioyrum ( sirf artislik olsun die )

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                              X