İstanbul'a geleceğim bir günlüğüne bir bas gitar ve amfi alacağım. Bas gitarı deneyip alacağım kafamda marka model yok. Amfiyi line 6 30 w olanını alacağım. İstanbul taksimde bunları deneyerek alabileceğim bir yer var mı? **** başka bir semtte de olabilir. Dükkan ismini söylerseniz çok memmun olurum. Oraya geldiğimde zamanım kısıtlı olduğu için yazıyorum buraya
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İstanbul - Taksim
Collapse
X
-
Orada ikinci el satan tek biryer var, oraya da kesinlikle girmenizi önermem, oradaki abimiz bir tek kendisini piyasayı biliyor zannediyor. Beyoğlu semtin adı, Taksim bölgenin adı, İstiklal Taksimin ortasında bir cadde, tünel de istiklal caddesinin sonundan Eminönü'ye geçen tünele verilen isim. tünelin taksimn tarafındaki girişi ve çevresinde ufak bir kesim de bu isimle anılır
Çok ansiklopedik oldum bir an
Yorum
-
İkinci el bakacaksan Kadıköy'de Srv Music'e gitmeni öneririm. Ancak karşıya geçmek yorucu olabilir hele benim gibi İstanbul trafiğine alışık değilsenmusicanking isimli üyeden alıntı Mesajı gösterO girilmeyecek olan yeri söyle de girmeyelim **** girelim bir bakalım zaten diğer dükkanlardan çıktıktan sonra bariz fiyat ile belli olur orası.
Vapurla gitmeni tavsiye ederim 
İnternet Sitesi : http://www.srvmusic.com/Son güncelleyen berketan95; 06-07-2011, 16:42.
Yorum
-
sr müzikten ben procössör aldım. Lakin sağlam bir dükkan hem paradan hemde kaliteden ödün vermiyor. Çok güzel ekipmanlar var ama beni aşıyor orası gerçekten pahalı. Ben zaten avrupaya geçeceğim. Çok sıkışırsam svr'ye bir uğrarım olmadı. İnternet sitesini inceledim işime yarar bir şey bulamadım maddiyat açısından.
Yorum
Unconfigured Ad Widget
Collapse
Initializing Tabs & loading Content...
Trending
Collapse
Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Yorum