Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İstanbul - Taksim

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

İstanbul - Taksim

İstanbul'a geleceğim bir günlüğüne bir bas gitar ve amfi alacağım. Bas gitarı deneyip alacağım kafamda marka model yok. Amfiyi line 6 30 w olanını alacağım. İstanbul taksimde bunları deneyerek alabileceğim bir yer var mı? **** başka bir semtte de olabilir. Dükkan ismini söylerseniz çok memmun olurum. Oraya geldiğimde zamanım kısıtlı olduğu için yazıyorum buraya

line 6'yı dore music getiriyor , gitarda belirlediğin bir marka olmadığı için bir şey diyemeyeceğim

Yorum

İstiklal caddesinin sonunda, tünelde birçok müzik mağazası göreceksin. hepsinde denersin. Arkadaşımız da line6 nın dore müzikde olduğunu soylemiş. o da orada. gider hepsini dolaşırsın

Yorum

Do re ikinci el satıyor mu peki? Tünel dediğiniz yer taksimden emin önüne giderken aradaki bayırdan mı bahsediyorsunuz?

Yorum

Tünel, Beyoğlu'nda değil miydi?

Yorum

dore ikinci el satmıyor , taksim beyoğlu tünel işte tünel istiklal bittikten sonra

Yorum

Orada ikinci el satan tek biryer var, oraya da kesinlikle girmenizi önermem, oradaki abimiz bir tek kendisini piyasayı biliyor zannediyor. Beyoğlu semtin adı, Taksim bölgenin adı, İstiklal Taksimin ortasında bir cadde, tünel de istiklal caddesinin sonundan Eminönü'ye geçen tünele verilen isim. tünelin taksimn tarafındaki girişi ve çevresinde ufak bir kesim de bu isimle anılır

Çok ansiklopedik oldum bir an

Yorum

O girilmeyecek olan yeri söyle de girmeyelim **** girelim bir bakalım zaten diğer dükkanlardan çıktıktan sonra bariz fiyat ile belli olur orası.

Yorum

musicanking isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                  O girilmeyecek olan yeri söyle de girmeyelim **** girelim bir bakalım zaten diğer dükkanlardan çıktıktan sonra bariz fiyat ile belli olur orası.
                  İkinci el bakacaksan Kadıköy'de Srv Music'e gitmeni öneririm. Ancak karşıya geçmek yorucu olabilir hele benim gibi İstanbul trafiğine alışık değilsen Vapurla gitmeni tavsiye ederim

İnternet Sitesi : http://www.srvmusic.com/
                  Son güncelleyen berketan95; 06-07-2011, 16:42.

Yorum

sr müzikten ben procössör aldım. Lakin sağlam bir dükkan hem paradan hemde kaliteden ödün vermiyor. Çok güzel ekipmanlar var ama beni aşıyor orası gerçekten pahalı. Ben zaten avrupaya geçeceğim. Çok sıkışırsam svr'ye bir uğrarım olmadı. İnternet sitesini inceledim işime yarar bir şey bulamadım maddiyat açısından.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                    Initializing Tabs & loading Content...
                    Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                    X