Avucunun içini dayarak çalarsan işini boşu boşuna zorlaştırırsın çok zor olur,çalamayabilirsin anlamında dedim.Sen öyle başlamışsın öyle devam etmişsin yani alıştığın için senin için zor değildir artık.Profesyonel olarak gitar çalan tanıdıklarım var onlar bana paralel olması gerektiğini öğretti(İlk başta bir arkadaşımız resimler koymuş o resimlerdeki pozisyonda yani).Zaten 'çoğu' gitarist koydukları videolarında böyle gösterir,çoğu yerde bu şekilde gösterilir
.Kısacası avuç içinle çalarsan doğru pozisyona göre çok
çok zorlaştırırsın demek istiyorum.Ama sen alıştığın için artık zorlanmıyorsundur.Birde burda en önemli nokta ben bunun 'solo çalarken' uygulanması gerektiğini söylemeyi unutmuşum.Akor çalarken o kadar farketmez,akoru avuç içiyle çalmak daha kolay gelebilir
.Kısacası avuç içinle çalarsan doğru pozisyona göre çokçok zorlaştırırsın demek istiyorum.Ama sen alıştığın için artık zorlanmıyorsundur.Birde burda en önemli nokta ben bunun 'solo çalarken' uygulanması gerektiğini söylemeyi unutmuşum.Akor çalarken o kadar farketmez,akoru avuç içiyle çalmak daha kolay gelebilir

Yorum