Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Single Coil

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Eğitim Single Coil

selamlar.Ibanez RG350Ex gitarım var.Ve 2 hh ve bir single coil manyetik var.bu single coil ne ise yarar sololarda mı kullanılır?bi acıklarsanız sevinirim

Single coil humbuckerın da single modunda çalışmasına yarıyor diye biliyorum sololarda bir işe yarıyacağınıda bu yüzden zannetmem

Burada bilgi var

http://www.mygitar.com/forum/showthread.php?t=9606
    Son güncelleyen littledevil_35; 24-06-2009, 00:45.

Yorum

Şimdi o tek single manyetik açıkken 2. 3. 4. pozisyonlarda(manyetik anahtarının pozisyonu) clean tonlara olumlu yönde etkisi olmaktadır. Tek başına da kullanılabilir. İster ritm at ister solo at farketmez. Clean kanalda çok tatmin edici olur orta single manyetiği. İstersen hiç kullanmayadabilirsin senin tercihin =) fakat neck ve single manyetiği çalışırken(2.pozisyon) çok tatlı clean ton elde edebiliyorsun.

Yorum

littledevil_35 isimli üyeden alıntı Mesajı göster
        Single coil humbuckerın da single modunda çalışmasına yarıyor diye biliyorum sololarda bir işe yarıyacağınıda bu yüzden zannetmem

Burada bilgi var

http://www.mygitar.com/forum/showthread.php?t=9606
        Senin dediğin coil tap.
        Soruya gelince,abi yukarıdaki arkadaşın dediği gibi 4. pozisyonda köprü manyetiği ve o ortadaki single coili kullanır,3 te sadece ortadaki singke coili kullanır,2te de sap manyetiğiyle o singleı kullanır. Dene bak,hoşuna giderse kullanırsın.
        Biraz da tüyo vereyim. 4. pozisyon arpejlere güzel gider,4 ve 3 bluesa yakın şeylere iyi gider,ama iyi tuşe gerektirir
        2yi zaten hiç kullanmam ben.
        Son güncelleyen ozzyfive; 24-06-2009, 12:39.

Yorum

The_Philosopher ve ozzyfive, manyetik pozisyon numaralarınız tutmuyor

Single çok işe yarar. Mesela kendisini diğer manyetiklerden biraz daha alçak tutarak lead/ritim arasında geçiş yapabilirsiniz Arada ses artışı oluyor ortadan köprü manyetiğine geçince. O zaman gitarı ağlatıyorsunuz işte

Yorum

Ben saptan itibaren yazmışım ozzyfive köprüden itibaren yazmış çok dert değil

Yorum

cok sagolun beyler her zamanki gibi yine cok yardımcı oldunuz tesekurler

Yorum

Sabah sabah ters olmuş,düzelteyim şimdi.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                Initializing Tabs & loading Content...
                Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                X