çünkü sedef yıldırım işaretliyicisi var ve çok ucuz.Siyah olmasıda onu biraz genel kılıyor yani çoğu tarzdan insan alabiliyor
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Ibanez GRG170DX neden çok satılıyor?
Collapse
Bu konu kapandı.
X
X
-
arkadaşım bnde solağım fakat sağlak gitar kullanıom alışabiliosunArch isimli üyeden alıntı Mesajı göstergrg170dx alıcam bende malesef solağım ve türkiye de sabit köprülü 500liradan ucuz grg170dx ten iyi model yok yani bi yerdede mecburiyet.
sağlak gitara
Yorum
-
MYGitarist++
- Dec 2007
- 319
-
Amfilerin ekoları beyninde çınlarken günün son sigarasını içiyorsun; onun ne söylediğini hatırlayarak...
arkadaşım bende de grg170dx var.uzun süredir değiştiremedim.alma sakın.kesinlikle tatmin etmeyen bi gitar.işçilik zayıf.manyetikler zayıf.kısaca gitar zayıf.tek artı yönü klavyesn rahat.başkada bir numarası yok.
Yorum
-
Arkadaşım Satriani,Vai... gibi virtüözler ibanez kullandığı için adam diyo dur 300 dolara gitar alaym Satrianinin tonunu elde ediyim bilmiyorki adamların piyasadaki imzalı giarlarının bile adamların kullandıkları gitardan farklı olduğunğ yani İbanez sonuçta mantığı çok yanlış...ben denedim şahsen 5 para etmeyen bi gitar manyetiğin babasının taksan da hayır gelmez onun yerine aynı fiyatta kat kat iyi gitar var...
Yorum
-
Grg170'lere millet çamur at izi kalsın taktiğini uyguluyor.
Uzun süreli götürmeyeceğini yeni başlayan birini en fazla 2,5 sene götüreceğini söylüyoruz.
Ama işçiliği kötü falan değil işçiliği kötü diyen arkadaşlar bana bir söylesin neresinde ne gibi defo buldun.
Çalabilen, çalmak isteyen, çalma tutkusu olan herkesin rahatlıkla çalabileceği bir gitar.
Müzik dükkanına biri geldi.Elinde grg170 vardı ve diyordu bundan en fazla bu kadar iyi ses çıkar, bunu kaça alırsınız 2.elini iyi değil çok kötü gibi şeyler.
Elektro hocası geldi neyi var diye eline aldı amfiye taktı ve çaldı.Gelen kişinin dediği laf amfi çok iyi ondan böyle ses geliyor.Ama en sonunda kabul etti iyi çalamadığını.
Çalmayı tam öğrenememiş biri her zaman gitarına laf eder
Yine gitarının manyetiklerini değiştirmek isteyen biri geldi ve grg170'e Emg 81-85 taktırmak istiyordu.Aktif olmayan bir gitar olduğu için önce potansların altına yapmayı düşündük ama sığmadı.Arkaya yeni bir bölüm açılarak Single Coil hariç humbucker manyetikler değiştirildi.
Ve ortaya gerçekten muhteşem bir ses çıktı.Ben bile beklemiyordum böyle birşey olmasını.
Yani bu her ne kadar iyi manyetik taksanda olmaz lafını, humbuckerlar yerine Emg takıldığı zaman canavara dönüştüğünü görürsünüz.
Grg170dx manyetikleri muhteşem kaliteli denemez.
Tremolo sistemide ne kadar kaliteli olabilir.
Hangi gitar olursa olsun fazla yüklenme diye birşey olamaz hepsi kırılabilir çünkü.
Yorum
-
MYGitarist++
- Jul 2008
- 271
-
Yüzünüze iki tane maske takmak zorundaysanız, bir süre sonra hangi maskenin gerçek olduğunu unutursunuz...
Katılıyorum.Ben de manyetikleri değiştirdim.Ve eskisinden daha derli toplu tonlar alıyorum.Yok işçiliği kötü falan diye karalama yapmaya gerek yok.Grg170 başlangıç seviyesin de alınacak en iyi gitarlardan birisi.Myris isimli üyeden alıntı Mesajı gösterGrg170'lere millet çamur at izi kalsın taktiğini uyguluyor.
Uzun süreli götürmeyeceğini yeni başlayan birini en fazla 2,5 sene götüreceğini söylüyoruz.
Ama işçiliği kötü falan değil işçiliği kötü diyen arkadaşlar bana bir söylesin neresinde ne gibi defo buldun.
Çalabilen, çalmak isteyen, çalma tutkusu olan herkesin rahatlıkla çalabileceği bir gitar.
Müzik dükkanına biri geldi.Elinde grg170 vardı ve diyordu bundan en fazla bu kadar iyi ses çıkar, bunu kaça alırsınız 2.elini iyi değil çok kötü gibi şeyler.
Elektro hocası geldi neyi var diye eline aldı amfiye taktı ve çaldı.Gelen kişinin dediği laf amfi çok iyi ondan böyle ses geliyor.Ama en sonunda kabul etti iyi çalamadığını.
Çalmayı tam öğrenememiş biri her zaman gitarına laf eder
Yine gitarının manyetiklerini değiştirmek isteyen biri geldi ve grg170'e Emg 81-85 taktırmak istiyordu.Aktif olmayan bir gitar olduğu için önce potansların altına yapmayı düşündük ama sığmadı.Arkaya yeni bir bölüm açılarak Single Coil hariç humbucker manyetikler değiştirildi.
Ve ortaya gerçekten muhteşem bir ses çıktı.Ben bile beklemiyordum böyle birşey olmasını.
Yani bu her ne kadar iyi manyetik taksanda olmaz lafını, humbuckerlar yerine Emg takıldığı zaman canavara dönüştüğünü görürsünüz.
Grg170dx manyetikleri muhteşem kaliteli denemez.
Tremolo sistemide ne kadar kaliteli olabilir.
Hangi gitar olursa olsun fazla yüklenme diye birşey olamaz hepsi kırılabilir çünkü.
Yorum
-
MYGitarist+

- Dec 2008
- 344
-
The Sun Shine Never Comes.
Alınık Ibanez v7 manyetik arıyorum.
Özel mesaj atabilirsiniz hergün forumdayım.
Bu gitara emg 81-85 takmak ne kadar doğru sizce?
İnsanın vereceği paraya değer mi?
Birde bu emg ler pahalı değil mi ? 1 tanesi 175 lira yani 2 tane alsan zaten gitar fiyatının yarısından fazlasına geliyor.
Cevapları bekliyorum.
Teşekkürler...
Yorum
-
Moderatör
- Oct 2008
- 364
-
RECYCLE
sigpic
Her türlü yardım için. Ayrıca hangi gitarı alacağım sorularınıda kesin lütfen forumda konu açmakla bana sormak aynı şey. Biraz araştırma yapın!! İyi Forumlar !!
onurcansahinn@gmail.com
Emg 81-85 seti zaten zakk wylde manyetik set diye geçiyor. Bence en doğrusu gibsonlarda, epiphonelarda, jacksonlarda veya esplerde kullanılması.<<eMRe>> isimli üyeden alıntı Mesajı gösterBu gitara emg 81-85 takmak ne kadar doğru sizce?
İnsanın vereceği paraya değer mi?
Birde bu emg ler pahalı değil mi ? 1 tanesi 175 lira yani 2 tane alsan zaten gitar fiyatının yarısından fazlasına geliyor.
Cevapları bekliyorum.
Teşekkürler...
Yorum
Unconfigured Ad Widget
Collapse
Initializing Tabs & loading Content...
Trending
Collapse
Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

fakat prof. bir gitarist isen tatmin etmez başlangıç için ideal
Yorum