Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ibanez GRG170DX neden çok satılıyor?

Collapse
Bu konu kapandı.
X
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Ibanez GRG170DX neden çok satılıyor?

Herkese merhaba, forumdaki ilk mesajım.

Dikkatimi çeken bir olay var, ikinci el elektro ilanlarına bakıyorum. Ibanez'in GRG170DX modeli heryerde karşıma çıkıyor. Çoğu da yeni, 5-6 ay kullanılmış. Bu gitarı alan pek memnun kalmıyor galiba.. Ben de ikinci el bir gitar bakıyorum bu aralar. Cort'un aynı fiyat seviyesinde Ibanez'den daha iyi olduğunu söylüyorlar ama ben klavyesinin rahatlığı ve daha prestijli bir marka olduğu için Ibanez almak istiyorum. Neyse konunun özüne dönersek, bu GRG170DX ile ilgili durum nedir acaba?

Ucuz bi gitar ve adı ibanez yani o yüzden çok satılıyor. sonra acı gerçeği görünce millet satmaya çalışıyor.

Yorum

Aynen öyle...

Yorum

Nedir bu acı gerçek peki? Tonları mı zayıf?

Yorum

tonlar + işçilik o gitarı alacagına alma bence başka bi model düşün biraz paraya kıy ya da 2. el temiz bi rg serisi bul onlar en azından grg lerden daha iyidir grg ve rg modellerini kullanan biri olarak grg benim için sadece aptallıktı

Yorum

tonlar + işçilik o gitarı alacagına alma bence başka bi model düşün biraz paraya kıy ya da 2. el temiz bi rg serisi bul onlar en azından grg lerden daha iyidir grg ve rg modellerini kullanan biri olarak grg benim için sadece aptallıktı
            İşte Benim Gibi Düşünen Biri Daha Bravo emotech Bende Aynısını Söylüyorum Sonra Adım Boş Konuşuyoya Çıkıyo Benim Gibi Düşünen Biri Olduğuna Sevindim Grg Serisi İbanezler gerçekten İşçilik Ve Malzeme Yönünden Çok Kalitesiz Oluyorlar Arkadaşların Dediği Gibi Rg Serisi Almaya çalış

Yorum

Hatta biraz daha uçarsak...
              Metallica Sad but true şarkısını İbanez adına Grg serisine yazdı...

Şaka bir yana 2.el bir Rg al...Gerçektende tüm kullananlar Rg daha iyi diyor.
              Bu arada Metallica Sad but true şarkısını Stone cold crazy'yi coverlarken bir anda çıkartmış..:P Yanlış anlaşılmayalım...

Yorum

Burak aynı fikirde olmamıza sevindim dostum

Yorum

peki ibanez olarak hangi gitarı tavsiye edersiniz
                  hem fiyat hem ton hemde işçiliğe uygun

Yorum

İkinci el RG bakalım, tamam unuttuk GRG'leri, sağolun

Yorum

Rg modelleri uygundur bence bende RG350EX var valla çok memnunum bu aralar satmayı düşünüyorum ama kötü oldugundan değil jackson almak için =)

Yorum

rg370dx dicem ama fiyat açısından bilmiyorum belki ikinci el o fiyata bulabilirsin

Yorum

RG321MH veya ESP LTD M-50. Bu ikisinden birini düşünüyorum. Ne dersiniz?

Yorum

RG321 kullandım kötü gitar değildi görüntüsü falanda güzeldi. paran onlara yetiyosa rg321 i al bence m-50 lerde sorun yaşayanlar vardı forumlarda aratırsan görebilirsin

Yorum

Bencede Rg321 Gayet Güzel Gitar Alabilirsin

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                              X