Duyuru

Collapse
No announcement yet.

elektro nun ustunu sticker ile kaplatsam???

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

elektro nun ustunu sticker ile kaplatsam???

arkadaşlar elektro gitarımın ustune modifiyeli araçların kaputlarına yapılan siyah mat sticker ile kaplatmayı dusunuorum.sizce böyle birşey mümkün mü,gitara bir zararı olurmu ses,goruntu vs vs acısından...
    fikirlerinizi bekliyorum...

Eğer böyle bir düşüncen varsa bu demektirki görüntü açısından bir problem olmayacağını düşünüyorsun.

Yorum

mümkün. ancak neden bahsediyosun? PVC kaplama mı, vnil kaplama mı?

Yorum

sesini etkilemez boyası çok dandikse etkileyebilir

Yorum

mümkün. ancak neden bahsediyosun? PVC kaplama mı, vnil kaplama mı?
          abi vallahı hıc bı fıkrım yok ya bi sormak lazım.hangısı olursa ıyı olur?vnil mi pvc mı?

Yorum

sesini etkilemez boyası çok dandikse etkileyebilir
            abi gitar sx marka uzerınde de standart series yazıyo yane boya kalıtesını ne derece ıyı hıc bı fıkrım yok

Yorum

pvc vinilden daha sert olur genelde. vinil oluyor zaten arabaların üzerindeki stickerlar falan.. vinil derim

Yorum

kardeş "Digifix" denilen 1 olay var.şu reklamcılar kullanıo ya,renkli yapışgan kaat gidion büyük kırtasiyelerden alıosun 3 metre mesela.sonra netten desen,resim vs buluyorsun.sonra onu print alıp,karbon kağıdı yardımı ile bu digifix'in arka yüzüne çiziyorsun,sonra kesip gitara yapıştırıyosun ve benim gitardaki gibi afilli bir şeyler yapabiliyorsun.biraz uğraşı ama kızlar falan waaaw ne gzl diolar

gitarın boyaya zarar vermes pvc veya vinil.**** bi olay vardı özel 1 boya ile gitara alev falan yapıolar "Airbrush" diye..

Yorum

gitarındaki şekilleri sen çizdiysen iyi becermissiz,güzel olmuş.ben sevmem pek böyle şeyleri ama çizilmesi zor birşey yapmışsın...

Yorum

yes ben çizdim

Yorum

şu digifix denilen şeyi daa ayrıntılı bi şekilde açıklayabilir misiniz? benim gitar siyah cort x-6 bi türlü beceremedim digifix le şekiller yapıştırmayı

Yorum

kardeş şu reklamcılarn kullandığı yapışkan kağıtlar varya,ona digifix deniyor.gitarına uygun renkte alman yeterli zaten rulo halinde satılıo 3metre 3 ytlmi ne ..

Yorum

bende matoboy gibi smiley yapıştırmayı düşünüyorum ama cesaret edemiorum.çıkarırsam eski haline dönmez die

Yorum

**** bu digifix i yapıştırdıktan sonra geri çıkarınca iz kalıyormu acaba.........

Düzenleyen - rebellious on 22/09/2006 21:24:34

Yorum

çıkardığın anda kalıyor(ama en çok siyah gitarda belli ediyor kendini)..çıkardığın anda hemen vileda süngerler varya 2 taraflı adını unuttum şmdi skoç brayt hani onun yımışak tarafını ıslatıp silersen o izlerde gidiyor he bir de polish fln varsa parlatma dalganız,onu da sürün ardından mis

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                              X