Duyuru

Collapse
No announcement yet.

amfim bozuldu

Collapse
Bu konu kapandı.
X
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

amfim bozuldu

evet arkadaşlar marshall mg10cd amfim var fişe takıyorum düğmesine basıyorum,jakıydı kablosuydu gitarıydı her şeyi tamam oluyor ama amfiden ses çıkmıyor en son sesi açıyorum ses mes yok ortalrada.elektrik gidiyor içine çünkü ışığı yanıyor ama ses çıktığı yok lütfen yardım edin

eğer overdrive seçili ise gain kapalı olduğunda ses çıkmıyor sadece onu biliyorum...

Yorum

orasını biz de biliyoruz koçum.sendede aynı amfi varmış madem slash özentisisin hemde epiphone sevmiyosun oazaman sat onu mockingbird st al slashınkinin aynısı ama rengi biraz koyu

Yorum

dostum büyük ihtimal jack kablon bozulmuştur banada aynısı olmuştu zamanında..

Yorum

o nu denedik koçum sağol bana o hep oluyor bu tamamiyle farklı görüntü var ses yok

Yorum

sigortada birşey olmuş olabilir

Yorum

dostum sorun belli çıkışın yanmış! aynı olayı yaşadım! garantisi varsa değiştir yoksa kaliteli bi çıkış devresi bul ya da içindekini yaptır!

Yorum

Jack girişini değiştir derim. Yeni bir dişi jack girişi alıp bir elektrikçide ya da kendin değiştirebilirsin. Daha bugün bir marshall Bass amfisi geçti elimden. Aynı sorun onda da vardı. Jack takılı, ses açık ancak hiç ses gelmiyor.

Yorum

durum şöyle:ışığı yanıyor ama od. ye geçiyoriyorum hiç bir dip gürültüsü yok oysa bilirler mg10cd kullanıcıları.acayip bir dip gürültüsü var vızı vız.içindeki yanmış olabilir ama hiç çok açmadım sesini.garantisi yok ama fişi var işe yararmı sizce?laylaylom dan aldıydım 1 sene önce ordaki iki yıl garantisi var dedi ama bilmiyorum.hem ben istanbula ancak bayram tatilinde gidebiliyorum.neyle idare edicem benmetallicastic sen orduluymuşsun sizin oralarda varmı amfi satan ucuza bende giresunluyum

Düzenleyen - ganesh on 22/08/2008 08:58:20

Yorum

slm arkadaşlar,benim de amfimle ilgili bir sorunum var,amfinin distortionu açınca clean kanaldan ses veriyor,distortionu kapatınca clean tona alınca da hiç ses vermiyor acaba sorun nedir?

Yorum

Benimde amfiden sadee cızırtı geliyo hiç bir şey yok ne olabilir?

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                      Initializing Tabs & loading Content...
                      Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                      X