evet arkadaşlar marshall mg10cd amfim var fişe takıyorum düğmesine basıyorum,jakıydı kablosuydu gitarıydı her şeyi tamam oluyor ama amfiden ses çıkmıyor en son sesi açıyorum ses mes yok ortalrada.elektrik gidiyor içine çünkü ışığı yanıyor ama ses çıktığı yok lütfen yardım edin
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
amfim bozuldu
Collapse
Bu konu kapandı.
X
X
-
amfim bozuldu
evet arkadaşlar marshall mg10cd amfim var fişe takıyorum düğmesine basıyorum,jakıydı kablosuydu gitarıydı her şeyi tamam oluyor ama amfiden ses çıkmıyor en son sesi açıyorum ses mes yok ortalrada.elektrik gidiyor içine çünkü ışığı yanıyor ama ses çıktığı yok lütfen yardım edin
Etiket: Hiçbiri
-
MYGitarist++- Jan 2008
- 463
-
Aşk, insanın kontrolörünün başlıca yanma sebebidir.
Projeler, ödevler ve bilimum farklı iş yüzünden geçici süre servis dışıdır.
Jack girişini değiştir derim. Yeni bir dişi jack girişi alıp bir elektrikçide ya da kendin değiştirebilirsin. Daha bugün bir marshall Bass amfisi geçti elimden. Aynı sorun onda da vardı. Jack takılı, ses açık ancak hiç ses gelmiyor.
Yorum
-
durum şöyle:ışığı yanıyor ama od. ye geçiyoriyorum hiç bir dip gürültüsü yok oysa bilirler mg10cd kullanıcıları.acayip bir dip gürültüsü var vızı vız.içindeki yanmış olabilir ama hiç çok açmadım sesini.garantisi yok ama fişi var işe yararmı sizce?laylaylom dan aldıydım 1 sene önce ordaki iki yıl garantisi var dedi ama bilmiyorum.hem ben istanbula ancak bayram tatilinde gidebiliyorum.neyle idare edicem ben
metallicastic sen orduluymuşsun sizin oralarda varmı amfi satan ucuza bende giresunluyum
Düzenleyen - ganesh on 22/08/2008 08:58:20
Yorum
Unconfigured Ad Widget
Collapse
Initializing Tabs & loading Content...
Trending
Collapse
Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Yorum